Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Herkesin "KURBAN BAYRAMINI" kutluyorum... Ve, diyorum ki;
şimdiden, daha 10 ay olan Ramazan ayına gün sayılmaz ki!! Ben, sadece 30 gün olar Oruç günlerini saymıştım, açtığım konuda... daha çok var... ramazan gelince sayarız...
bu, çok farklı bir konu.. "Bayram Kutlaması" daha farklı bir konu... Lütfen, "polemik" çıkaracak yorumlardan kaçınalım.. malum; forum kuralları... yoksa, konumuz kilitlenir... benim hiçbir dahlim olmadığı halde...
bu, çok farklı bir konu.. "Bayram Kutlaması" daha farklı bir konu... Lütfen, "polemik" çıkaracak yorumlardan kaçınalım.. malum; forum kuralları... yoksa, konumuz kilitlenir... benim hiçbir dahlim olmadığı halde...
jaws gibisin valla
neyse işim var çıkacağım siz kutlayın durun...
ban ban ban ha
Tomamış sen saf aptal huysuz bir insanın teksin ben tanımadan bu kanıya vardım herkezin kurban bayramı mübarek olsun ayrıca kurban neden kesilir nedir bilmeden yorum yapma cahil
Ya İslamda yükselirsin, Ya inkarda çürürsün, Yol mezarda bitmiyor, Gittiğinde görürsün.
Yorum