Duyuru

Collapse
No announcement yet.

umut dünyası

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• umut dünyası

benim çok kötü belkide bazı düşüncelere zihniyetlere göre iyi bi huyum var.

kendini beğenmiş parasıyla hava atan insanlardan nefret ediyorum. dışarda da içimden çok şey derim ama yüzüne yapmam. çok zengin ve parasıyla yıldızı parlayan ünlü sosyeteye karışan.. ismini vermeye gerek yok. ama nette haberleri okudum. aman bi ukala geldi ki röportajı. zaten sürekli araba ve sevgili değiştiryor. ki zaten ismini versem tanırsınız.

gencim yakışıklıyım bekarım şöyleyim genç denilen herif babamla yaşıt bide nasıl yakışıklı oluyorsa. bekarım. benim kadar kızı var kızı kadar kızlarla beraber falan, bekar, hehe para olunca bekarda olur insan.

hiç utanası yok böbürlenmesi kibirlenmesi çok.. ya deki yardıma muhtaç insanlar gelsin yapacam edecem sevindircem. anlatığı şeyler arabası parası sevgilisi eşyaları. zaten medyada bunları haber ediyor. çoğu zaman hiç imrenmem allah çok versinde derim
    ama bazen ya çekemiyorum yada hasedimden ölüyorum sinirleniyorum
    helede böyle kendini övünce kasıntı olunca

paraya bak insanı nasıl yaşatıyor, konuşturuyor dedim bi gün uçup gideceğini bile düşünmeyip dünya hayatında zenginlğin kompleksi ile savruluyor. adam ferrariler falan.. bende kendi kendime bi sinirleniyorum ki ulan adama bak biz eşeğe binemiyoruz adam ferrariler jaguarlar. hadi yaşada bari övme kendini be bu kadar. diğer insanlar da yaşıyor bu hayatta. onları küçümsüyormuş gibi. tabi kendimide içine katarak düşünüyorum bunu. hani bi laf vardır paran pulur olabilir ama gurur yapma bu kadar. senden büyük allah var sayfanın altına indim yüzlerce yorum hele bi tanesi beni bi duygulandırdı ki aynen yapıştırıyorum:

esra ...

merhaba ... bey ben 6 senedir kirdayım ve 6 yaşında birde oglum var güzel evlere gittigimizde oglumun bana bizim ne zaman böyle evimz olacak demesi çok zoruma gidiyor fakat benim ev alacak demesi çok zoruma gidiyorum biliyorum çok zor ve saçma olack ama ev almama yardım edrmiziniz sizden altmış milyar destek bekliyorum bunu zis okumıcaksiniz ama ben yine yazma gerigi duydum yine de bir ümit rabbim hakkınızda hayırlı olanı gönlümüze gönlünüzde olanı hakkınızda hayırlı eylesin amin….. olumlu yada olumsuz lütfen bana dönün 0536....

noktalı yerleri ben sildim. herşeyini yazmış. ama var ya ''bizim ne zaman böyle evimiz olacak anne'' deyipde bi annenin feryadı böyle basit bi siteden duyurmaya çalışması. beni çok etkiledi, gözlerim doldu

istersen şu dünya senin olsun insan olan bu feryadları görmezden gelir mi. gökdelenler dikiyorsun ver bazılarından almada. yaşat insanları. sen zaten öyle yaşıyon ki akıllara zarar. e birazcıkda onlar yaşasın be. allah sana vermiş. sende ver. oda insan sende insan. ben kendim için demiyorum vallaha. şu yorum yazanlar umut bekleyenler için diyorum bu sözlerimi.

bunları yazdırmaya ne gerek. ver gazeteye ilanı basın yayın organlarıyla sivil toplum örgütleri veya vakıflarla falan. duyur. çağır milleti. hayır duasını sevgisini al.. öyle demi..

işte bende sanki ateşimde yer yakacam. ama şu kadının böyle ''çok zoruma gidiyor'' sözü. kimbilir nasıl üzülüyor.

ne sıkıntılı insanlar var ya. bazen kendimi onların yerine koyuyorum da, bende hiç dert yok aslında falan dediğim yada onlar gibi üzüldüğüm oluyor. böyle şeylerden bile psikolojisi bozulan kredi borcundan intaara kalkışan.. neyse siz beni anladınız işte..
    bu sitede artık pek görünmeyecem. bazı arkadaşlarım için sadece gircem. benimle ilgili bi düşüncesi ve iletmek istediği olan özelden yazsın.
İşleniyor...
X