Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Seni Görmek

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Seni Görmek

Seni görmenin nasıl bir şey olduğunu aynaya baktığında hissetmediğine emindim...

Çok istediği ve alınması için uslu olması tembih edilen bir çocuğun yeni alınan bisikletiyle ilk karşılaşması gibiydi seninle her karşılaşmak... Senin ne hissettiğini bilmeden ve tahmin bile edemeden kaçak bakışlar atmaktı yüzüne. Tesadüfe senin gözlerini yakalayınca da hafif bir gülümsemeyle başını hafif öne eğerek selam vermekti.

Hep aynı yüzleri ve aynı kişileri görmekten sıkıldığın beton yığınında, gördükçe mutlu olmak demekti seni görmek. İsyan ve mutluluğun aynı anda vücuda girip hüküm sürmesinin mümkün olduğunu anlamaktı seni görmek...

Yavaş yavaş başka herkesin hükmünü yitirmesi gibiydi seni görmek... Her gördüğünde yeni bir şey buluyordun çünkü içini asla bilemediğin görüntünde... Öyle ilginç, güzel, acı ve yüz ifademi değiştiren bir şeydi seni görmek, görebilmek...

Seni görmek demek, görebilmek için sigara üstüne sigara tazeleyip kendini kandırmaktı bir umut peşinde...

Buğra

HAyat da; tek şansın olan bir aşktır, Vazgeçtiğin an yaşarken ölürsün...
    Sahte kalabalıkların olacağına, kaliteli bir yalnızlığın olsun..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: phatalogyst View Post
      HAyat da; tek şansın olan bir aşktır, Vazgeçtiğin an yaşarken ölürsün...
      benim gibi..

Yorum

"Zaten aşk'ı yaratandan başka bir aşk aramak saçmalıktı.."

Yorum

"Zaten aşk'ı yaratandan başka bir aşk aramak saçmalıktı.."
          bizim kullara olan aşkımızı da Allah yaratmadı mı ?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Palyaco View Post
            bizim kullara olan aşkımızı da Allah yaratmadı mı ?
            Nefreti de Allah yaratmadı mı?

Yorum

Nefreti de Allah yaratmadı mı?
              yarattı yaratmasına da bazen aşk öyle bir hal alıyor ki nefret bile yetmiyor..o insanı sevmekten vazgeçemiyorsun.

Yorum

işin aslını sen söylüyorsun işte, madem vazgeçemiyorsun, vazgeçemediğin için aşkı yaratandan başka bir aşk saçmalık.. Demekki nefret aşkı kesmez ,zaten gerçek aşktan nefret edilmez ve gerçek aşka erişilmez...
                ,

Yorum

işin aslını sen söylüyorsun işte, madem vazgeçemiyorsun, vazgeçemediğin için aşkı yaratandan başka bir aşk saçmalık.. Demekki nefret aşkı kesmez ,zaten gerçek aşktan nefret edilmez ve gerçek aşka erişilmez...
                  ,
                  evet haklısın,erişilmez oldugu için bu kadar takıyor insan...hayat çok garip,birgün birisi çıkıyor karşına bildigin tüm değerleri yok edebiliyor..sonra da hiçbir şey olmamış gibi çekip gidebiliyor...sana ne oldugunun kimsenin umrunda bile değil..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Palyaco View Post
                    evet haklısın,erişilmez oldugu için bu kadar takıyor insan...hayat çok garip,birgün birisi çıkıyor karşına bildigin tüm değerleri yok edebiliyor..sonra da hiçbir şey olmamış gibi çekip gidebiliyor...sana ne oldugunun kimsenin umrunda bile değil..
                    haklısın vermemeliyiz sevgi sınırımızı başkasının eline.. Acaba bu eksik sevginin kaynağı nedir hiç sorguladın mı oturup? Bu sevilme açlığı nereden geliyor???

Yorum

haklısın vermemeliyiz sevgi sınırımızı başkasının eline.. Acaba bu eksik sevginin kaynağı nedir hiç sorguladın mı oturup? Bu sevilme açlığı nereden geliyor???
                      sevilme açlıgı değil aslında benim ki,sevme açlıgı...sevilmekten çok,sevmek istiyorm galiba ondan böyle..tabi sevilmekte istiyorum da sevmek daha agır basıyor...ama benim sevmelerim tehlikeli oluyor,seversem çok başka seviyorum.

Yorum

İşleniyor...
                      X