Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Şiddetli ZIT duyguları aynı kişiye beslemek!! Lütfen yardım!

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

  • Şiddetli ZIT duyguları aynı kişiye beslemek!! Lütfen yardım!

    -------
    ----------
    Last edited by narsistik harakiri; 17-11-2012, 02:08 PM.

  • #2
    Öncelikle bu kızı neden sevdiğini iyi düşün. Sadece güzellikten bahsetmişsin yazının başında. Bu, yaşın dolayısıyla tabi ki normal ama güzellik bir kişiye aşık olmak için yeterli bi özellik değildir diye düşünüyorum. Yaşın ilerledikçe anlayacaksın zaten bunu. Ve sonra ondan nefret etmen onun bir davranışı (ki hakaret olarak algılanmazsa bir nevi karakter zayıflığı olarak bile değerlendirilebilir.) yüzünden olmuş. Demek ki kızın karakteri oturmuş değil. Bu bir bakış açısı. Diğer yandan bak sen olgunlaşmışsın belki de kız da olgunlaşmıştır ve karakteri oturmuştur, önceki çocukca hareketleri için pişman olmuş bile olabilir. Öncelikle bunu öğrensen daha iyi olur. Ve bana kalırsa boşver derslerine yüklen, iyi bir gelecek emin ol bundan çok daha önemli senin için çünkü zaten başlasan bile bu ilişkinin sürmeme ihtimali yüksek. Üniversiteye gideceksiniz ikinizde yeni hayatlar yeni ortamlar...Genellikle devam etmez ilişkiler bu yüzden. Ve üniversitede insanların karakterleri oturur artık, orada eminim ki her şeyiyle seveceğin birisi vardır.

    Yorum


    • #3
      Sevgi ve nefret ayni kokenli. Sevdigini elde edemedinmi seni ondan uzak tutandan nefret edersin. Senin durumunda ikisi de asik oldugun kiz. Bunda pek zit birsey goremiyorum.

      Sen kiza bi kere acilmisin olmaz demis, yoluna devam edip onu unutman lazimdi, herkesin vardir bu tur hikayeleri ama sen devam edecegine takilmissin kalmisin. Kimi temizlige takilir, kimi dine, kimi baska seye, sen de bu kiza olan hislerine takilmissin. Bir psikologla yada okulun danisman ogretmeniyle falan konusman lazim.
      Olduğumuz her şey düşüncelerimizin sonucudur
      -Buda-

      Yorum


      • #4
        endlesse alıntı.

        sevgili anlatırken 'güzel' dışında ki tüm kelimeler israftır! umarım ne demek istediğimi anladın.

        aşk bir kişiyle başlar fakat o kişiyi aşar. ben de durum böyle. sevgiliyle başladı ve onu aştı. fakat 3 yıllık bir tek taraflı ilişkinin ardından özellikle 2 seneyi sevgiliden ayrı geçirirken bir hayal örgüsü kurdum. fakat kurduğum bu hayal dünyasında sevgiliyi anlatan tüm semboller benim içimde patladı. çünkü sevgilinin yaşadığı muhite tekrar taşınıp az çok onu tanımaya başladığımda onun ne kadar yetersiz olduğunu gördüm. fakat 3-4 yıllık bir birikim kaybolup gitmiyor. bu beni bunalıma sürüklüyor. sevgili yetmiyor. edebiyattan dem vurup yüksekten baktığımı zannetmeyin ama durum tam olarak şu: içimde sevgiliyi anlatan ve 'çöl' adını verdiğim ve sevgilinin bedenin giyili olduğu bir kız var. çölle birlikte bir yaşanmışlığım var. hayallerde. fakat bu susuzluğumu bir nebze olsun gideren bir şeydi; en azından ben antalya'da yaşarken. hasret zilletiyle. fakat şimdi görüyorum ki sevgiliye kavuşmak yalnızca içimde ki çöle saygısızlık olacak. çünkü içimde ki çölün yerini real sevgili aldığında içimde ki çöl yok olup gidecek. fakat beni ben kılan tek şey o çöl! belki de gerçekten o çölün yerini alacak birine ihtiyacım var. fakat!! bilmiyorum işte. seçeneklerin dışındayım galiba.

        bir de canımı en çok sıkan; belki çok narsistik bir düşünce;(yalnızca sevgiliyi karşı) ben bu kadar dolmuşken nasıl oluyorda sevgili kendinde beni küçük görme cürretini sahip olabiliyor.( lütfen kibir demeyin ve empati kurun. bunlar histerik patlamalar)

        sevgili ve grubun tam olarak en tiki, en çalışkan ve en zengin grubu; fakat asla benim muhtevama erişemeyecekleri halde nasıl oluyor da; beni küçük görebiliyorlar. bu beni deli ediyor. resmen ona ve tiki arkadaşlarına karşı savaş veriyorum. realde.

        he birde 2 gün önce sevgilinin arkadaşı bana gelip sevgilinin benden hoşlandığını söyledi. reddettim. ve bu reddediş benim hayatımda yaşadığım en güzel duyguydu. tarifi imkansız.

        Yorum


        • #5
          İşte güzellik dışında bütün kelimelerin israf olduğunu düşünürsen acı çekersin mutsuz olursun. Güzellik tabi ki de önemlidir ama ASLA bir kişiyi neden sevdiğinin yanıtı "çünkü o çok güzel" olamaz. O her şeyiyle güzelse o kişiyi gerçekten seversin. Bu benim düşüncemdir. Tabi ki farklı düşünebilirsin saygı duyarım ancak yaşın ilerledikçe düşüncenin değişeceğine eminim. Karşındakinin dış güzelliğine aşık olursun ama iç güzelliğiyle dış güzelliği birleştiğinde onu gerçekten seversin.

          Yorum


          • #6
            bu yazı yazdığın da israf
            test çözeydin daha hayırlıydı
            başka kızmı yok sana

            ben arkamdan konuşan kıza asla bakmazdım
            ünivi kazan kız çok bulursun


            boşver salla gitsinnn

            Yorum


            • #7
              bende cumlelerınızden sadece fızıkı guzellıkten baska bır durum göremedım cok guzel kar tanesı gıbı duru onun bır eşi cennettekı huri anlasılıyorkı cok guzel bır kız ve siz onu gercekten cok sevıyorsunuz yada asırı bır begenı veya hayranlık sıze ulasılamayanın verdıgı ımkansız kavramlar işte onu bukadar degerlı yapan aslında sizin bakısınız sızın arzularınız ama gelıstıgınızı yazmıssınız bır sene ıcınde muhakkak öyle yasınız cok genc dahada gelıseceksın takı yasamın sonlanana kadar her zaman sureklı degıseceksınız hayata bakısınız beynınızın kapasıtesı mantıgınızın sınırları belkı cok sevdıgınız seylerden nefret edeceksnız ınsan sureklı kendını yenıleyen sureklı degısen bır varlıktır ama sızın gelısımınızde eksık olan su sız yazmıssınızkı dunyada emsalı yok hurı cennetten bır parca cennet sızın bakıslarınızdadır on sıız hurı yaptınız etrafınıza bu bakıslarla hıc baktınızmı onda aradıgınız buldugunuz o guzellılerı baskalarında aradınızmı adaletlı olarak pekı fızıgınden baska ne gördunuz kendıne hayran bırakacak dunyada bınlerce guzellık ve farklı guzellıkler bulunur sızın guzellık anlayısınız nedır guzele kırk gün edebı guzele 40 yıl doyulmaz demısler sızın bu ask bakısınız cok gecıcı sız gelıstıkce o sızın ıcın yetersız gelecek kımse hurı degıldır kımısı cok guzeldır kımısının ahlakı kımının edebı kımının zekası kımı cok çirkındır ama ömur verır guzellıkler aradıgınla uyum saglarsa odur guzel bır yerden severken bır yerden nefret edebılırsın dogaldır ya nefretın bıtmelı ya askın ıkısı bır arada olursa mutlu olamassın belkı zamanla tanırsan duyguların netlesır hayatına gırdıgı zaman o hurı gıder belkı yeterkı sana bır evet desın kım bılır ondan daha cok nefret edersın belkıde cok daha asık olur nefretını bıtırırsın onunla yeneceksın bu duyguları

              Yorum


              • #8
                Orjinal yazı sahibi: endless View Post
                İşte güzellik dışında bütün kelimelerin israf olduğunu düşünürsen acı çekersin mutsuz olursun. Güzellik tabi ki de önemlidir ama ASLA bir kişiyi neden sevdiğinin yanıtı "çünkü o çok güzel" olamaz. O her şeyiyle güzelse o kişiyi gerçekten seversin. Bu benim düşüncemdir. Tabi ki farklı düşünebilirsin saygı duyarım ancak yaşın ilerledikçe düşüncenin değişeceğine eminim. Karşındakinin dış güzelliğine aşık olursun ama iç güzelliğiyle dış güzelliği birleştiğinde onu gerçekten seversin.
                :RpS_thumbup:

                Yorum

                İşleniyor...
                X