Duyuru

Collapse
No announcement yet.

öğretmenine aşık olanlar

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: justryy View Post
    sadece yaşım kaç olursa olsun elimde olmadan bunları yaşamk zorunda kalıyorum. sadece belki tavsiye verirsiniz, benimle aynı durumda olan vardır diye yazdım bu yazıyı.benim neler yaşadığımı bilmiyosunuz ki kimseyle konuşamıyorum bile o yüzden konuyu açtım
    tamam o zaman ben sana sunu söyleyeyim.ona umut bagladıkça acı çekeceksin.bir erkek arkadas edinmeye çalısmalısın.belki ögretmenini tamamen unutamazsın ama sadece aklının bir köşesinde kalır o kadar.
    ALL COPS ARE BASTARDS !

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kirlicorap View Post
      tamam o zaman ben sana sunu söyleyeyim.ona umut bagladıkça acı çekeceksin.bir erkek arkadas edinmeye çalısmalısın.belki ögretmenini tamamen unutamazsın ama sadece aklının bir köşesinde kalır o kadar.
      tamam teşekkürler

Yorum

banada 7. sınıf öğrencim aşık olmuştu
        ve bana bunu söylediler
        derste nasıl davranacağımı şaşımıştım

sınıfa girerken stres basıyordu

sanki öğrenciler benim , o öğrenciye karşı hareketlerimi kontrol ediyormuş gibi geliyordu

ertesi yıl o sınıfı almadımm

öğretmenlerinize aşık olsanızda , öğretmeninizin haberi olmasın
        stres tavan yapıyoo
        derse adapte olamıyosunn

Yorum

sen buyuyup genclestikce o yaslanicak ve onu belki de o yasli halinde gorunce; ne tatli bi aniydi diceksin..seninkisi bir hayranliktan ibartemis ya da platonik bir ask da diyebiliriz..hicbir paylasim, iletisim olmamis cunku..bu bi nevi saplanti bile olabilirmis..sosyal olmaya calismani oneririm ve spor yapmani..enerjini baska yonlere vermelisin..ve hepsi zamanla gececek..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tavşan View Post
            banada 7. sınıf öğrencim aşık olmuştu
            ve bana bunu söylediler
            derste nasıl davranacağımı şaşımıştım

sınıfa girerken stres basıyordu

sanki öğrenciler benim , o öğrenciye karşı hareketlerimi kontrol ediyormuş gibi geliyordu

ertesi yıl o sınıfı almadımm

öğretmenlerinize aşık olsanızda , öğretmeninizin haberi olmasın
            stres tavan yapıyoo
            derse adapte olamıyosunn
            gerçekten zor bi durum olmuş sizin için

Yorum

Dün öğleden sonra birden karar verip yine onun okuluna gittim.20 dk bekledikten sonra çıkış zilleri çaldı ve istiklal marşını okudalar 6-7 dk seyrettim onu.geçen sene gittiğimde 1-2 saniye görmüştüm emin bile değildim onu gördüğümden ama bu sefer herşey çok güzeldi.onu gördüğümde 1-2 saat hiçbişey hissedemiyordum.Ama şuan ölü gibiyim,sanki yaşamıyorum dünden beri sürekli ağlıyorum.Ben böyle kötü olabileceğimi düşünemeden gittim oraya ama pişman değilim.Umarım bu melankolikliği üzerimden biran önce atarım.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: minaa View Post
                sen buyuyup genclestikce o yaslanicak ve onu belki de o yasli halinde gorunce; ne tatli bi aniydi diceksin..seninkisi bir hayranliktan ibartemis ya da platonik bir ask da diyebiliriz..hicbir paylasim, iletisim olmamis cunku..bu bi nevi saplanti bile olabilirmis..sosyal olmaya calismani oneririm ve spor yapmani..enerjini baska yonlere vermelisin..ve hepsi zamanla gececek..
                gerçekten de biraz takıntı gibi oldu bende teşekkür ederim tavsiyeleriniz için

Yorum

Dün öğleden sonra birden karar verip yine onun okuluna gittim.20 dk bekledikten sonra çıkış zilleri çaldı ve istiklal marşını okudalar 6-7 dk seyrettim onu.geçen sene gittiğimde 1-2 saniye görmüştüm emin bile değildim onu gördüğümden ama bu sefer herşey çok güzeldi.onu gördüğümde 1-2 saat hiçbişey hissedemiyordum.Ama şuan ölü gibiyim,sanki yaşamıyorum dünden beri sürekli ağlıyorum.Ben böyle kötü olabileceğimi düşünemeden gittim oraya ama pişman değilim.Umarım bu melankolikliği üzerimden biran önce atarım.
                  Bazen hissettiğimizi değil de düşündüğümüz şeyleri yaşarız seninki de öyle bişey. Şuan öğretmenin yarın başkası olabilir gerçek aşk seni buluncaya kadar
                  ........

Yorum

Orjinal yazı sahibi: MoRbİd View Post
                    Bazen hissettiğimizi değil de düşündüğümüz şeyleri yaşarız seninki de öyle bişey. Şuan öğretmenin yarın başkası olabilir gerçek aşk seni buluncaya kadar
                    Belkide öyledir ama insan hep yaşadığı anı umursuyor inş onu unutup gerçek aşkı bulurum diyemicem çünkü onu unutmak düşücesi bile beni üzüyor ama umarım ki dediğin gibi olur daha fazla acı çekmeden kurtulurum

Yorum

Sevgili justryy, benim kızım 9.sınıfta. Liseye geçince duyguları öyle bir tavan yaptı ki yanlış birşey yapacak diye çok korkuyorum. Öğretmenlik de yaptım ve bazı öğrencilerimin bana karşı değişik duygular besleyebileceğini fark ettim ve mümkün olduğunca onların bu duygularını arttıracak her türlü hareketten uzak durdum.
                      Gençlik duyguları gerçekten çok yoğun oluyor. İletişim araçları ve her türlü medya yardımıyla gençlerin bu duyguları daha da körükleniyor. İleride evlenmeye karar verdiğinde bu duygularını hatırlayacaksın ama bunlar ruhunda yara olarak kalmamalı. Kendini onu düşünmekten alamıyorsan bir psikolog/psikiyatrist yardımı alarak bu anormal düşünceleri zararsız hale getirebilirsin.

Kızıma da sana da söylemek istediğim şey kendinize bir meslek edinmek üzere gireceğiniz sınavlar öncesinde Lise derslerinize yoğunlaşmak olmalı. Kızım da sen de diyeceksin ki bizi hiç anlamıyorsun... Ama ben de lisede sevmiştim, aşık olmuştum...Sizin yaşadığınız veya yaşayacağınız duyguları ben de yaşamıştım. Ama işin doğrusu herkes yaşının gerektirdiği ile meşgul olmalı. Bırak da eski öğretmenin eşiyle mutlu bir evlilik yaşasın...

Evde ailenle diyaloğun pek iyi değil herhalde. Gerekli ilgi ve alakayı kızlarına göstermeyen babaların kızları duygusal boşluklarını doldurmak için dışarıya yönelmekte imiş. Ama çucuklarımızın da anne-babalarıyla diyaloğu koparmamaları gerekmez mi? Kızımla diyalog içerisinde olmayı her zaman istiyorum ama o kendini odasına kapatarak beni kendisinden uzak tutuyor...Ben de dertliymişim hani.. :112:

Her neyse... işe öğretmenini görmeyi bırakarak başlamalısın...Derslerine yoğunlaş, yeni arkadaşlar edin...
                      Hala işin içinden çıkamıyorsan mutlaka bir psikolog/psikiyatrist yardımı al...Tabii bu durumdan anlayacak bir aile büyüğü ile durumunu paylaşman gerekli. İnşaallah seni anlayacak ve sana yardım bulabilmek amaçlı arayışlara girecek bir büyüğün olur. Çünkü maalesef bazı anne-babalar bu durumu kendilerine yakıştırmayıp çocuklarını azarlayarak çözüm bulmuyor sorunu daha da kötüleştiriyorlar...
                      Allah yardımcın olsun...
                      Sevgilerimle

Yorum

Tipik saplantılı kız profili.sitede senin gibi arkadaşlar tanıyorum.İmkansız birine bağlanıyorlar ve hiçbir engel bu bağlılığı öldüremiyor.Kişi saçmaladığını düşünüyor, tuhaflaşıyor, ki zaten saçmalıyor da.Sevgi duygunu, mantıksızlıkla yaşıyorsun.Serseri bir mayın senin kalbin.Keşke hocan olsaydım da bu şekilde seven bir öğrencim olsaydı.

Yorum

öğretmene aşık olmanın benim için güzel tarafları olmuştu.. Okula gitmek işkence değil bi zevkti.. ders çalışmaktan nefret eden biri olduğumdan motivasyonumu sağlamamda bana öğretmen aşkı yardımcı olmuştu. Onun sayesinde ders notlarım yükselmişti. Hala da hocamı fazlasıyla seviyorum. Bi sıkıntı da duymuyorum. çünkü o benim gibi bakmasa da bana çok güzel bi dostluğumuz oluştu.. Öğretmene aşık olmak bazen iyidir.. bazen kötü de olabilir tabi..
                          "sen hiçbir işe yaramaz değilsin. Seni senden çalan toplumdur."
                          Tezer

http://www.sinirda-hareket-var.blogspot.com/

Yorum

Ben de lisedeyken geometri hocama aşık olmuştum, onun derslerini iple çekiyordum, tabii ders anlatırken de dersi dinlemiyor hep onu izliyordum neyse ki geometriden kalmadım.

O zaman ben 15-16, o da 35 yaş civarlarındaydı.

Yıllar yıllar sonra ben 35 yaşlarına geldiğimde bir gün adamı çalıştığım işyerinde bir gördüm ayyy dedim ben bu adamı nasıl beğenmişim ))
                            Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)

Yorum

meraba arkadaşlar size kimseyle doğru dürüst paylaşamadığım bi sorunumu anlatmak istiyorum.
                              8. sınıftaydım.Okula yeni bi hoca gelmişti,çok genç, çokk yakışıklı.İlk gördüğümde pek beğenmememe rağmen bi süre sonra ilgi duymaya başladım, tabi benimle birlikte okuldaki çoğu kızda.içten içe böyle birşey yapamayacağımı çok saçma olduğunu düşünüp kendimi vazgeçirmeye çalışsamda en sonunda pes ettim ve ona aşık olduğumu kabul ettim.artık hep onu düşünüyor, her tenefüs onu görebilmek için okulda tur atıyodum.oysaki o benim dersime bile girmiyodu nasıl bu kadar bağlanmıştım anlamıyodum.tabi bi süre sonra benim hocalarım bunun farkına vardılar.bana alttan alttan laf sokmaya falan başladılar.tabi hiçbişey beni vazgeçirmedi.onunla hiç konuşmadım sayılır ama hergün onun için ağlıyordum, her gece rüyamda onu görüyordum.herkes bana acıyodu ama ben onu sevmeyi çok seviyodum.çektiğim acılara rağmen bir kere olsun onu unutmak istemedim.tabi bide o nişanlıydı.nişnlsını okula bile getirdi.herşey daha da çekilmez bir hal almaya başlamıştı.karne gününü düşünüp onu son kez gördüğüm anları hayal ederdim ve karne günü gelmişti bile.hayatımda daha önce o kadar ağladığımı hatırlamıyorum.artık benim için herşey bitmişti sanki yaşamıyodum.yaz gelince bizm tayinimiz başka bi şehire çıktı.sonra öğrendim ki onun da tayini aynı şehire çıkmış.nasıl sevindim anlatamam.ama yanına nasıl gidebilirdim ki zaten o da biliyodu onu sevdiğimi.9. sınıfa başladım ama hiç cesaretim yoktu yanına gitmeye.bende bi kere olsun uzaktan göriyim diye okuldan kaçıp onun okulunun yanına gittim.biraz bekledim daha sonra gördüm onu zaten son görüşümde o oldu.şuan 10. sınıftayım ve hala ondan başka hiçbişey düşünemiyorum.ortam değiştirdiğim için yeni arkadaşlarımla da rahat rahat konuşamıyorum.psikolojim bozukmuş gibi hissediyorum bazen.o kadar acı çekiyorum ki hayatımda herşey güzel gitse de onun yokluğu beni içten içe öldürüyor.öğrendiğime göre evlenmiş.napsam bilmiyorum ama unutmak istemediğime eminim.herkes unutursun diyo ama 2 sene olmuş hala unutamamışım.benimki hayranlık falan da değil, öyle olsa bu kadar uzun sürmezdi.sizlerde benimle yorumlarınızı paylaşırsanız çok sevinirim,, birileriyle konuşmaya ihtiyacım var...
                              Şimdi cümlelere dikkat !

"Okula yeni bi hoca gelmişti,çok genç, çokk yakışıklı.İlk gördüğümde pek beğenmememe rağmen bi süre sonra ilgi duymaya başladım, tabi benimle birlikte okuldaki çoğu kızda.içten içe böyle birşey yapamayacağımı çok saçma olduğunu düşünüp kendimi vazgeçirmeye çalışsamda en sonunda pes ettim ve ona aşık olduğumu kabul ettim."

Okula yeni bir hoca gelmiş, çok genç, çok yakışıklı ! İlk gördüğünde pek beğenmemesine rağmen bi süre sonra ilgi duymaya başlamış, tabi onunla birlikte okuldaki çoğu kızda.

Yani olay budur. Yakışıklılık çok önemlidir. Ve emin olun kızların büyük bir çoğunluğu yakışıklılığa çok önem verirler.

Halktan karşı cevap: "Ulen madem yakışıklılık çok önemli. E o halde fıstık gibi kızların yanında şebek gibi tipler var, ee nasıl oluyoda bu şebekler götürüyo fıstık gibi kızları ?"

Şimdi kızların bir kısmıda özellikle yakışıklı erkeklerden uzak dururlar. Yani kızların az bir kısmı özellikle uzak dururlar yakışıklı erkeklerden, çünkü yakışıklı erkeğe talep çok fazladır ve kızlar uğraşmak istemezler, rekabet etmek istemezler hatta bir kısım kızlar yakışıklı erkekleri red bile ederler çünkü "bu yakışıklıyı bugün veya yarın illa ki benim elimden kaparlar, hiç uğraşamam" derler.

Sonuç: Kardeşim daha 16 yaşındasın lakin emin ol 10 sene sonrada yakışıklılık senin için çok önemli bir kriter olacak. Peki kriterimizin yakışıklılık olması suç mu ? Yoo hayır suç değil tabikide ama asıl suç samimiyetsizliktir. Yani bir kız için yakışıklılık, babyface'lik bunlar çok önemli kriterler iken o kız tutupta "ben yakışıklılığa hiç önem vermem, benim kriterlerim adam gibi adam olması, espri yeteneğine sahip olması, kendine güvenmesi felan filandır işte" derse bu samimiyetsizliktir ve bu samimiyetsizliğe ayar oluyorum.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: İNSANİ View Post
                                Şimdi cümlelere dikkat !

"Okula yeni bi hoca gelmişti,çok genç, çokk yakışıklı.İlk gördüğümde pek beğenmememe rağmen bi süre sonra ilgi duymaya başladım, tabi benimle birlikte okuldaki çoğu kızda.içten içe böyle birşey yapamayacağımı çok saçma olduğunu düşünüp kendimi vazgeçirmeye çalışsamda en sonunda pes ettim ve ona aşık olduğumu kabul ettim."

Okula yeni bir hoca gelmiş, çok genç, çok yakışıklı ! İlk gördüğünde pek beğenmemesine rağmen bi süre sonra ilgi duymaya başlamış, tabi onunla birlikte okuldaki çoğu kızda.

Yani olay budur. Yakışıklılık çok önemlidir. Ve emin olun kızların büyük bir çoğunluğu yakışıklılığa çok önem verirler.

Halktan karşı cevap: "Ulen madem yakışıklılık çok önemli. E o halde fıstık gibi kızların yanında şebek gibi tipler var, ee nasıl oluyoda bu şebekler götürüyo fıstık gibi kızları ?"

Şimdi kızların bir kısmıda özellikle yakışıklı erkeklerden uzak dururlar. Yani kızların az bir kısmı özellikle uzak dururlar yakışıklı erkeklerden, çünkü yakışıklı erkeğe talep çok fazladır ve kızlar uğraşmak istemezler, rekabet etmek istemezler hatta bir kısım kızlar yakışıklı erkekleri red bile ederler çünkü "bu yakışıklıyı bugün veya yarın illa ki benim elimden kaparlar, hiç uğraşamam" derler.

Sonuç: Kardeşim daha 16 yaşındasın lakin emin ol 10 sene sonrada yakışıklılık senin için çok önemli bir kriter olacak. Peki kriterimizin yakışıklılık olması suç mu ? Yoo hayır suç değil tabikide ama asıl suç samimiyetsizliktir. Yani bir kız için yakışıklılık, babyface'lik bunlar çok önemli kriterler iken o kız tutupta "ben yakışıklılığa hiç önem vermem, benim kriterlerim adam gibi adam olması, espri yeteneğine sahip olması, kendine güvenmesi felan filandır işte" derse bu samimiyetsizliktir ve bu samimiyetsizliğe ayar oluyorum.
                                senin tip nasıl çokmu kötü sordum hep yakışıklılık diyosun sende tip yokmuda hiç sevgilin olmadı
                                Hayatta yapabileceğiniz en büyük hata,
                                sürekli bir hata daha yapacağımız KORKUSUDUR!

Hayat budur.Onu hissedin , onu yaşayın ve ondan hoşnut kalın .

Yorum

İşleniyor...
                                X