Duyuru

Collapse
No announcement yet.

öğretmenine aşık olanlar

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• kayıp 00
    replied
    öğretmene aşık olmanın benim için güzel tarafları olmuştu.. Okula gitmek işkence değil bi zevkti.. ders çalışmaktan nefret eden biri olduğumdan motivasyonumu sağlamamda bana öğretmen aşkı yardımcı olmuştu. Onun sayesinde ders notlarım yükselmişti. Hala da hocamı fazlasıyla seviyorum. Bi sıkıntı da duymuyorum. çünkü o benim gibi bakmasa da bana çok güzel bi dostluğumuz oluştu.. Öğretmene aşık olmak bazen iyidir.. bazen kötü de olabilir tabi..

Leave a comment:

• dreamer8
    replied
    Tipik saplantılı kız profili.sitede senin gibi arkadaşlar tanıyorum.İmkansız birine bağlanıyorlar ve hiçbir engel bu bağlılığı öldüremiyor.Kişi saçmaladığını düşünüyor, tuhaflaşıyor, ki zaten saçmalıyor da.Sevgi duygunu, mantıksızlıkla yaşıyorsun.Serseri bir mayın senin kalbin.Keşke hocan olsaydım da bu şekilde seven bir öğrencim olsaydı.

Leave a comment:

• Palkovnik
    replied
    Sevgili justryy, benim kızım 9.sınıfta. Liseye geçince duyguları öyle bir tavan yaptı ki yanlış birşey yapacak diye çok korkuyorum. Öğretmenlik de yaptım ve bazı öğrencilerimin bana karşı değişik duygular besleyebileceğini fark ettim ve mümkün olduğunca onların bu duygularını arttıracak her türlü hareketten uzak durdum.
    Gençlik duyguları gerçekten çok yoğun oluyor. İletişim araçları ve her türlü medya yardımıyla gençlerin bu duyguları daha da körükleniyor. İleride evlenmeye karar verdiğinde bu duygularını hatırlayacaksın ama bunlar ruhunda yara olarak kalmamalı. Kendini onu düşünmekten alamıyorsan bir psikolog/psikiyatrist yardımı alarak bu anormal düşünceleri zararsız hale getirebilirsin.

Kızıma da sana da söylemek istediğim şey kendinize bir meslek edinmek üzere gireceğiniz sınavlar öncesinde Lise derslerinize yoğunlaşmak olmalı. Kızım da sen de diyeceksin ki bizi hiç anlamıyorsun... Ama ben de lisede sevmiştim, aşık olmuştum...Sizin yaşadığınız veya yaşayacağınız duyguları ben de yaşamıştım. Ama işin doğrusu herkes yaşının gerektirdiği ile meşgul olmalı. Bırak da eski öğretmenin eşiyle mutlu bir evlilik yaşasın...

Evde ailenle diyaloğun pek iyi değil herhalde. Gerekli ilgi ve alakayı kızlarına göstermeyen babaların kızları duygusal boşluklarını doldurmak için dışarıya yönelmekte imiş. Ama çucuklarımızın da anne-babalarıyla diyaloğu koparmamaları gerekmez mi? Kızımla diyalog içerisinde olmayı her zaman istiyorum ama o kendini odasına kapatarak beni kendisinden uzak tutuyor...Ben de dertliymişim hani.. :112:

Her neyse... işe öğretmenini görmeyi bırakarak başlamalısın...Derslerine yoğunlaş, yeni arkadaşlar edin...
    Hala işin içinden çıkamıyorsan mutlaka bir psikolog/psikiyatrist yardımı al...Tabii bu durumdan anlayacak bir aile büyüğü ile durumunu paylaşman gerekli. İnşaallah seni anlayacak ve sana yardım bulabilmek amaçlı arayışlara girecek bir büyüğün olur. Çünkü maalesef bazı anne-babalar bu durumu kendilerine yakıştırmayıp çocuklarını azarlayarak çözüm bulmuyor sorunu daha da kötüleştiriyorlar...
    Allah yardımcın olsun...
    Sevgilerimle

Leave a comment:

• justryy
    replied
    Orjinal yazı sahibi: MoRbİd View Post
    Bazen hissettiğimizi değil de düşündüğümüz şeyleri yaşarız seninki de öyle bişey. Şuan öğretmenin yarın başkası olabilir gerçek aşk seni buluncaya kadar
    Belkide öyledir ama insan hep yaşadığı anı umursuyor inş onu unutup gerçek aşkı bulurum diyemicem çünkü onu unutmak düşücesi bile beni üzüyor ama umarım ki dediğin gibi olur daha fazla acı çekmeden kurtulurum

Leave a comment:

• MoRbİd
    replied
    Orjinal yazı sahibi: justryy View Post
    Dün öğleden sonra birden karar verip yine onun okuluna gittim.20 dk bekledikten sonra çıkış zilleri çaldı ve istiklal marşını okudalar 6-7 dk seyrettim onu.geçen sene gittiğimde 1-2 saniye görmüştüm emin bile değildim onu gördüğümden ama bu sefer herşey çok güzeldi.onu gördüğümde 1-2 saat hiçbişey hissedemiyordum.Ama şuan ölü gibiyim,sanki yaşamıyorum dünden beri sürekli ağlıyorum.Ben böyle kötü olabileceğimi düşünemeden gittim oraya ama pişman değilim.Umarım bu melankolikliği üzerimden biran önce atarım.
    Bazen hissettiğimizi değil de düşündüğümüz şeyleri yaşarız seninki de öyle bişey. Şuan öğretmenin yarın başkası olabilir gerçek aşk seni buluncaya kadar

Leave a comment:

• justryy
    replied
    Orjinal yazı sahibi: minaa View Post
    sen buyuyup genclestikce o yaslanicak ve onu belki de o yasli halinde gorunce; ne tatli bi aniydi diceksin..seninkisi bir hayranliktan ibartemis ya da platonik bir ask da diyebiliriz..hicbir paylasim, iletisim olmamis cunku..bu bi nevi saplanti bile olabilirmis..sosyal olmaya calismani oneririm ve spor yapmani..enerjini baska yonlere vermelisin..ve hepsi zamanla gececek..
    gerçekten de biraz takıntı gibi oldu bende teşekkür ederim tavsiyeleriniz için

Leave a comment:

• justryy
    replied
    Dün öğleden sonra birden karar verip yine onun okuluna gittim.20 dk bekledikten sonra çıkış zilleri çaldı ve istiklal marşını okudalar 6-7 dk seyrettim onu.geçen sene gittiğimde 1-2 saniye görmüştüm emin bile değildim onu gördüğümden ama bu sefer herşey çok güzeldi.onu gördüğümde 1-2 saat hiçbişey hissedemiyordum.Ama şuan ölü gibiyim,sanki yaşamıyorum dünden beri sürekli ağlıyorum.Ben böyle kötü olabileceğimi düşünemeden gittim oraya ama pişman değilim.Umarım bu melankolikliği üzerimden biran önce atarım.

Leave a comment:

• justryy
    replied
    Orjinal yazı sahibi: tavşan View Post
    banada 7. sınıf öğrencim aşık olmuştu
    ve bana bunu söylediler
    derste nasıl davranacağımı şaşımıştım

sınıfa girerken stres basıyordu

sanki öğrenciler benim , o öğrenciye karşı hareketlerimi kontrol ediyormuş gibi geliyordu

ertesi yıl o sınıfı almadımm

öğretmenlerinize aşık olsanızda , öğretmeninizin haberi olmasın
    stres tavan yapıyoo
    derse adapte olamıyosunn
    gerçekten zor bi durum olmuş sizin için

Leave a comment:

• minaa
    replied
    sen buyuyup genclestikce o yaslanicak ve onu belki de o yasli halinde gorunce; ne tatli bi aniydi diceksin..seninkisi bir hayranliktan ibartemis ya da platonik bir ask da diyebiliriz..hicbir paylasim, iletisim olmamis cunku..bu bi nevi saplanti bile olabilirmis..sosyal olmaya calismani oneririm ve spor yapmani..enerjini baska yonlere vermelisin..ve hepsi zamanla gececek..

Leave a comment:

• tavşan
    replied
    banada 7. sınıf öğrencim aşık olmuştu
    ve bana bunu söylediler
    derste nasıl davranacağımı şaşımıştım

sınıfa girerken stres basıyordu

sanki öğrenciler benim , o öğrenciye karşı hareketlerimi kontrol ediyormuş gibi geliyordu

ertesi yıl o sınıfı almadımm

öğretmenlerinize aşık olsanızda , öğretmeninizin haberi olmasın
    stres tavan yapıyoo
    derse adapte olamıyosunn

Leave a comment:

• justryy
    replied
    Orjinal yazı sahibi: kirlicorap View Post
    tamam o zaman ben sana sunu söyleyeyim.ona umut bagladıkça acı çekeceksin.bir erkek arkadas edinmeye çalısmalısın.belki ögretmenini tamamen unutamazsın ama sadece aklının bir köşesinde kalır o kadar.
    tamam teşekkürler

Leave a comment:

• kirlicorap
    replied
    sadece yaşım kaç olursa olsun elimde olmadan bunları yaşamk zorunda kalıyorum. sadece belki tavsiye verirsiniz, benimle aynı durumda olan vardır diye yazdım bu yazıyı.benim neler yaşadığımı bilmiyosunuz ki kimseyle konuşamıyorum bile o yüzden konuyu açtım
    tamam o zaman ben sana sunu söyleyeyim.ona umut bagladıkça acı çekeceksin.bir erkek arkadas edinmeye çalısmalısın.belki ögretmenini tamamen unutamazsın ama sadece aklının bir köşesinde kalır o kadar.

Leave a comment:

• justryy
    replied
    sadece yaşım kaç olursa olsun elimde olmadan bunları yaşamk zorunda kalıyorum. sadece belki tavsiye verirsiniz, benimle aynı durumda olan vardır diye yazdım bu yazıyı.benim neler yaşadığımı bilmiyosunuz ki kimseyle konuşamıyorum bile o yüzden konuyu açtım

Leave a comment:

• schrödingerinkedisi
    replied
    ben degil de ogretmenim bana asik olmustu. ilkokul ikiye gidiyordum. ustun karakterime ve olaylari degerlendirmedeki bakis acima asik oldugunu soylemisti ve ruhumun kendisine mutluluk verdigini belirtmisti. kadin hakliydi hayat bilgisi dersinde sinif arkadaslarim papepepo falan filan erken ben konulari felsefi acidan degerlendiriyordum tabii ogretmenim de beni hayranlikla dinliyordu. ilkokul 3e gectigimde de evlenmistik.

Leave a comment:

• kirlicorap
    replied
    bende başlarda ergenlik diye düşünüyodum ama yaşadığım herşeyi ergenliğe bağlıcak değilim
    arkadasım daha çok gençsin sence mantıklı bir düşünce mi bu ?ayrıca bu konuda bizden ne bekliyorsun onu bi ögrenebilir miyim ? hayat senin hayatın istediğin sekilde yön vermek senin elinde

Leave a comment:

İşleniyor...
X