Duyuru

Collapse
No announcement yet.

öğretmenine aşık olanlar

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• justryy
    replied
    ahahah herkesin kaderi bir olmuyor

Leave a comment:

• justryy
    replied
    bende başlarda ergenlik diye düşünüyodum ama yaşadığım herşeyi ergenliğe bağlıcak değilim

Leave a comment:

• kirlicorap
    replied
    bence açılmalısın, içinde kaldıkça sen acı çekeceksin, kahrolacaksın

bi bitmediniz lan baska konu mu bulamadınız gidin işinize.biz de ergenlikten geçtik ama bu kadar agır degildi bizim ergenligimiz

Leave a comment:

• justryy
    replied
    hem çok acı veriyo hem de hala unutmak istemiyorum.Galiba aynı şeyleri hissediyoruz

Leave a comment:

• justryy
    replied
    sakın olmaa bence

Leave a comment:

• * Trip
    replied
    Hiç öğretmenime aşık olmadım keşke bir matematik öğretmenine aşık olsaydım böylece matematiği iyi öğrenirdim

Leave a comment:

• Guest's Avatar
    Guest replied
    öğretmenime değil öğretmene aşık oldum.

olmaz olaydım diyorum ama pişman değilim.

o benim için hala çok özel ve hep bir numaram.

değişmiyor.

Leave a comment:

• justryy
    replied
    bende bunu çok istiyorum ama sanki hiç unutamıcakmışım gibi geliyo inş gerçektende gülerim

Leave a comment:

• enerji528
    replied
    Evet ihtiyacın olan tek şey zaman, yıllar sonra bu günlerini hatırlayıp güleceksin ne duygulardı diyeceksin güzel bir anı olarak kalacak.

Leave a comment:

• justryy
    replied
    bunların bende farkındayım ama gerçekten elimde değil.galiba ihtiyacım olan tek şey zaman.

Leave a comment:

• ruhsuz_birisi
    replied
    Sen hocanın gözünde küçücük bir kızsın.Kolay olmaz unutmak ancak unutacaksın.Buna mecbursun.Ergenlik problemlerinde eklenince buna baya sıkıntı çekersin.Hormonal olarakta zirvede olduğun bir dönem.Derslerine ağırlık vermeye çalış.Olmayacak dua ya amin denmez.

Leave a comment:

İşleniyor...
X