Duyuru
Collapse
No announcement yet.
öğretmenine aşık olanlar
Collapse
X
-
Etiketler: Yok
-
Orjinal yazı sahibi: kayıp 00 View Postöğretmene aşık olmanın benim için güzel tarafları olmuştu.. Okula gitmek işkence değil bi zevkti.. ders çalışmaktan nefret eden biri olduğumdan motivasyonumu sağlamamda bana öğretmen aşkı yardımcı olmuştu. Onun sayesinde ders notlarım yükselmişti. Hala da hocamı fazlasıyla seviyorum. Bi sıkıntı da duymuyorum. çünkü o benim gibi bakmasa da bana çok güzel bi dostluğumuz oluştu.. Öğretmene aşık olmak bazen iyidir.. bazen kötü de olabilir tabi..keşke benim de dostluğum olsaydı ama konuşmuyoduk bile
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: Martı View PostBende ne zaman hatırlamıyorum seninle ayn duyguları yasıyodum ben daha küçüktüm senden ama sevmiştim öğretmenimi ama hiç çaktırmazdm ki öğretmenimde beni severdi stajerdi nişanlıydı , bana eksisi değil aksine artısı oldu , ona olan sevgim sayesinde şiir yazmaya başladım şuan 22. sayfadan giden bi şiir sayfam var , şiirlerde sevdim sonra bi zman sonra bundan vazgeçmem gerektiğini düşündüğüm için kendimi uzaklaştırmak istedim , kendime farklı hobiler buldum onlarla ilgilendim , zamanla unuttum sadece zamanla
bana kalırsa bu problemlerin çoğu zamanla ilgili bide senin gayretinlesen bunu farkederek zaten ilk adımı atmış oldun
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: İNSANİ View PostŞimdi cümlelere dikkat !
"Okula yeni bi hoca gelmişti,çok genç, çokk yakışıklı.İlk gördüğümde pek beğenmememe rağmen bi süre sonra ilgi duymaya başladım, tabi benimle birlikte okuldaki çoğu kızda.içten içe böyle birşey yapamayacağımı çok saçma olduğunu düşünüp kendimi vazgeçirmeye çalışsamda en sonunda pes ettim ve ona aşık olduğumu kabul ettim."
Okula yeni bir hoca gelmiş, çok genç, çok yakışıklı ! İlk gördüğünde pek beğenmemesine rağmen bi süre sonra ilgi duymaya başlamış, tabi onunla birlikte okuldaki çoğu kızda.
Yani olay budur. Yakışıklılık çok önemlidir. Ve emin olun kızların büyük bir çoğunluğu yakışıklılığa çok önem verirler.
Halktan karşı cevap: "Ulen madem yakışıklılık çok önemli. E o halde fıstık gibi kızların yanında şebek gibi tipler var, ee nasıl oluyoda bu şebekler götürüyo fıstık gibi kızları ?"
Şimdi kızların bir kısmıda özellikle yakışıklı erkeklerden uzak dururlar. Yani kızların az bir kısmı özellikle uzak dururlar yakışıklı erkeklerden, çünkü yakışıklı erkeğe talep çok fazladır ve kızlar uğraşmak istemezler, rekabet etmek istemezler hatta bir kısım kızlar yakışıklı erkekleri red bile ederler çünkü "bu yakışıklıyı bugün veya yarın illa ki benim elimden kaparlar, hiç uğraşamam" derler.
Sonuç: Kardeşim daha 16 yaşındasın lakin emin ol 10 sene sonrada yakışıklılık senin için çok önemli bir kriter olacak. Peki kriterimizin yakışıklılık olması suç mu ? Yoo hayır suç değil tabikide ama asıl suç samimiyetsizliktir. Yani bir kız için yakışıklılık, babyface'lik bunlar çok önemli kriterler iken o kız tutupta "ben yakışıklılığa hiç önem vermem, benim kriterlerim adam gibi adam olması, espri yeteneğine sahip olması, kendine güvenmesi felan filandır işte" derse bu samimiyetsizliktir ve bu samimiyetsizliğe ayar oluyorum.
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: iyimser View PostBen de lisedeyken geometri hocama aşık olmuştum, onun derslerini iple çekiyordum, tabii ders anlatırken de dersi dinlemiyor hep onu izliyordum neyse ki geometriden kalmadım.
O zaman ben 15-16, o da 35 yaş civarlarındaydı.
Yıllar yıllar sonra ben 35 yaşlarına geldiğimde bir gün adamı çalıştığım işyerinde bir gördüm ayyy dedim ben bu adamı nasıl beğenmişim))
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: dreamer8 View PostTipik saplantılı kız profili.sitede senin gibi arkadaşlar tanıyorum.İmkansız birine bağlanıyorlar ve hiçbir engel bu bağlılığı öldüremiyor.Kişi saçmaladığını düşünüyor, tuhaflaşıyor, ki zaten saçmalıyor da.Sevgi duygunu, mantıksızlıkla yaşıyorsun.Serseri bir mayın senin kalbin.Keşke hocan olsaydım da bu şekilde seven bir öğrencim olsaydı.
gerçekten beni anlayabildiysen ne mutlu banaumarım karşına seni böyle sevicek biri çıkar
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: Palkovnik View PostSevgili justryy, benim kızım 9.sınıfta. Liseye geçince duyguları öyle bir tavan yaptı ki yanlış birşey yapacak diye çok korkuyorum. Öğretmenlik de yaptım ve bazı öğrencilerimin bana karşı değişik duygular besleyebileceğini fark ettim ve mümkün olduğunca onların bu duygularını arttıracak her türlü hareketten uzak durdum.
Gençlik duyguları gerçekten çok yoğun oluyor. İletişim araçları ve her türlü medya yardımıyla gençlerin bu duyguları daha da körükleniyor. İleride evlenmeye karar verdiğinde bu duygularını hatırlayacaksın ama bunlar ruhunda yara olarak kalmamalı. Kendini onu düşünmekten alamıyorsan bir psikolog/psikiyatrist yardımı alarak bu anormal düşünceleri zararsız hale getirebilirsin.
Kızıma da sana da söylemek istediğim şey kendinize bir meslek edinmek üzere gireceğiniz sınavlar öncesinde Lise derslerinize yoğunlaşmak olmalı. Kızım da sen de diyeceksin ki bizi hiç anlamıyorsun... Ama ben de lisede sevmiştim, aşık olmuştum...Sizin yaşadığınız veya yaşayacağınız duyguları ben de yaşamıştım. Ama işin doğrusu herkes yaşının gerektirdiği ile meşgul olmalı. Bırak da eski öğretmenin eşiyle mutlu bir evlilik yaşasın...
Evde ailenle diyaloğun pek iyi değil herhalde. Gerekli ilgi ve alakayı kızlarına göstermeyen babaların kızları duygusal boşluklarını doldurmak için dışarıya yönelmekte imiş. Ama çucuklarımızın da anne-babalarıyla diyaloğu koparmamaları gerekmez mi? Kızımla diyalog içerisinde olmayı her zaman istiyorum ama o kendini odasına kapatarak beni kendisinden uzak tutuyor...Ben de dertliymişim hani.. :112:
Her neyse... işe öğretmenini görmeyi bırakarak başlamalısın...Derslerine yoğunlaş, yeni arkadaşlar edin...
Hala işin içinden çıkamıyorsan mutlaka bir psikolog/psikiyatrist yardımı al...Tabii bu durumdan anlayacak bir aile büyüğü ile durumunu paylaşman gerekli. İnşaallah seni anlayacak ve sana yardım bulabilmek amaçlı arayışlara girecek bir büyüğün olur. Çünkü maalesef bazı anne-babalar bu durumu kendilerine yakıştırmayıp çocuklarını azarlayarak çözüm bulmuyor sorunu daha da kötüleştiriyorlar...
Allah yardımcın olsun...
Sevgilerimlebenim ailem bu durumumu duysalar aşırı derecede kızarlar bu yüzden ailemden anlatacağım kimsem yok. bende onu görmekten vazgeçtim artık sizin de dediğiniz gibi. dün gidicektim ama kendimi engelledim ve herşeyin boşa olduğunu düşündüm kendimi buna ikna ettim bu böyle gitmiceğine göre bi yerden başlamalıyım gerçekten sizin gibi duyarlı birinden nasihat alabildiğim için de çok teşekkür ederim
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: Martı View PostBende ne zaman hatırlamıyorum seninle ayn duyguları yasıyodum ben daha küçüktüm senden ama sevmiştim öğretmenimi ama hiç çaktırmazdm ki öğretmenimde beni severdi stajerdi nişanlıydı , bana eksisi değil aksine artısı oldu , ona olan sevgim sayesinde şiir yazmaya başladım şuan 22. sayfadan giden bi şiir sayfam var , şiirlerde sevdim sonra bi zman sonra bundan vazgeçmem gerektiğini düşündüğüm için kendimi uzaklaştırmak istedim , kendime farklı hobiler buldum onlarla ilgilendim , zamanla unuttum sadece zamanla
bana kalırsa bu problemlerin çoğu zamanla ilgili bide senin gayretinlesen bunu farkederek zaten ilk adımı atmış oldun
Yoksa kesinlikle ve kesinlikle yakışıklılığına değilde [kızların tabiriyle tatlılığına değilde] adam gibi adam, espri kabiliyetine sahip, yalan söylemeyen, romantik ve ince ruhlu birisi olduğundan dolayı mı aşık olmuştun ona ?
İtiraf ediyorum bende Lise son sınıftayken resim öğretmenime aşık olmuştum. İzmirliydi. Sapsarı saçları vardı, incecik beli vardı, yüzü inanılmaz ötesi inanılmaz güzeldi, sütbeyaz bir teni vardı, fıstık gibiydi, daha 23 yaşındaydı yani benden sadece 6 yaş büyüktü ve çok çok güzeldi yaa.
Ama inanırmısınız ben onun incecik beline, süt beyaz tenine, güzel yüzüne, genç yaşına ve fıstık gibiliğine aşık olmamıştım. Ben onun güzel kalbine vurulmuştum, ruh güzelliğine vurulmuştum onun[Son paragrafda ki samimiyetsizliğim sizi gıcık etti di'mi]
Last edited by İNSANİ; 16-01-2013, 08:45 PM.
Leave a comment:
-
Bende ne zaman hatırlamıyorum seninle ayn duyguları yasıyodum ben daha küçüktüm senden ama sevmiştim öğretmenimi ama hiç çaktırmazdm ki öğretmenimde beni severdi stajerdi nişanlıydı , bana eksisi değil aksine artısı oldu , ona olan sevgim sayesinde şiir yazmaya başladım şuan 22. sayfadan giden bi şiir sayfam var , şiirlerde sevdim sonra bi zman sonra bundan vazgeçmem gerektiğini düşündüğüm için kendimi uzaklaştırmak istedim , kendime farklı hobiler buldum onlarla ilgilendim , zamanla unuttum sadece zamanla
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: İNSANİ View PostBende yakışıklılık da yok lakin çirkinlik de yok. Yani ne çok yakışıklıyım ne de çok çirkinim. Obama var ya obama, obama tarzı bişeyim işte. Obamanın kilolu halini düşün yani Obama'nın 20 kilo almış halini düşün, aynı öyleyim.
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: kripton94 View Postsenin tip nasıl çokmu kötü sordum hep yakışıklılık diyosun sende tip yokmuda hiç sevgilin olmadı
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: İNSANİ View PostŞimdi cümlelere dikkat !
"Okula yeni bi hoca gelmişti,çok genç, çokk yakışıklı.İlk gördüğümde pek beğenmememe rağmen bi süre sonra ilgi duymaya başladım, tabi benimle birlikte okuldaki çoğu kızda.içten içe böyle birşey yapamayacağımı çok saçma olduğunu düşünüp kendimi vazgeçirmeye çalışsamda en sonunda pes ettim ve ona aşık olduğumu kabul ettim."
Okula yeni bir hoca gelmiş, çok genç, çok yakışıklı ! İlk gördüğünde pek beğenmemesine rağmen bi süre sonra ilgi duymaya başlamış, tabi onunla birlikte okuldaki çoğu kızda.
Yani olay budur. Yakışıklılık çok önemlidir. Ve emin olun kızların büyük bir çoğunluğu yakışıklılığa çok önem verirler.
Halktan karşı cevap: "Ulen madem yakışıklılık çok önemli. E o halde fıstık gibi kızların yanında şebek gibi tipler var, ee nasıl oluyoda bu şebekler götürüyo fıstık gibi kızları ?"
Şimdi kızların bir kısmıda özellikle yakışıklı erkeklerden uzak dururlar. Yani kızların az bir kısmı özellikle uzak dururlar yakışıklı erkeklerden, çünkü yakışıklı erkeğe talep çok fazladır ve kızlar uğraşmak istemezler, rekabet etmek istemezler hatta bir kısım kızlar yakışıklı erkekleri red bile ederler çünkü "bu yakışıklıyı bugün veya yarın illa ki benim elimden kaparlar, hiç uğraşamam" derler.
Sonuç: Kardeşim daha 16 yaşındasın lakin emin ol 10 sene sonrada yakışıklılık senin için çok önemli bir kriter olacak. Peki kriterimizin yakışıklılık olması suç mu ? Yoo hayır suç değil tabikide ama asıl suç samimiyetsizliktir. Yani bir kız için yakışıklılık, babyface'lik bunlar çok önemli kriterler iken o kız tutupta "ben yakışıklılığa hiç önem vermem, benim kriterlerim adam gibi adam olması, espri yeteneğine sahip olması, kendine güvenmesi felan filandır işte" derse bu samimiyetsizliktir ve bu samimiyetsizliğe ayar oluyorum.
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: justryy View Postmeraba arkadaşlarsize kimseyle doğru dürüst paylaşamadığım bi sorunumu anlatmak istiyorum.
8. sınıftaydım.Okula yeni bi hoca gelmişti,çok genç, çokk yakışıklı.İlk gördüğümde pek beğenmememe rağmen bi süre sonra ilgi duymaya başladım, tabi benimle birlikte okuldaki çoğu kızda.içten içe böyle birşey yapamayacağımı çok saçma olduğunu düşünüp kendimi vazgeçirmeye çalışsamda en sonunda pes ettim ve ona aşık olduğumu kabul ettim.artık hep onu düşünüyor, her tenefüs onu görebilmek için okulda tur atıyodum.oysaki o benim dersime bile girmiyodu nasıl bu kadar bağlanmıştım anlamıyodum.tabi bi süre sonra benim hocalarım bunun farkına vardılar.bana alttan alttan laf sokmaya falan başladılar.tabi hiçbişey beni vazgeçirmedi.onunla hiç konuşmadım sayılır ama hergün onun için ağlıyordum, her gece rüyamda onu görüyordum.herkes bana acıyodu ama ben onu sevmeyi çok seviyodum.çektiğim acılara rağmen bir kere olsun onu unutmak istemedim.tabi bide o nişanlıydı.nişnlsını okula bile getirdi.herşey daha da çekilmez bir hal almaya başlamıştı.karne gününü düşünüp onu son kez gördüğüm anları hayal ederdim ve karne günü gelmişti bile.hayatımda daha önce o kadar ağladığımı hatırlamıyorum.artık benim için herşey bitmişti sanki yaşamıyodum.yaz gelince bizm tayinimiz başka bi şehire çıktı.sonra öğrendim ki onun da tayini aynı şehire çıkmış.nasıl sevindim anlatamam.ama yanına nasıl gidebilirdim ki zaten o da biliyodu onu sevdiğimi.9. sınıfa başladım ama hiç cesaretim yoktu yanına gitmeye.bende bi kere olsun uzaktan göriyim diye okuldan kaçıp onun okulunun yanına gittim.biraz bekledim daha sonra gördüm onu zaten son görüşümde o oldu.şuan 10. sınıftayım ve hala ondan başka hiçbişey düşünemiyorum.ortam değiştirdiğim için yeni arkadaşlarımla da rahat rahat konuşamıyorum.psikolojim bozukmuş gibi hissediyorum bazen.o kadar acı çekiyorum ki hayatımda herşey güzel gitse de onun yokluğu beni içten içe öldürüyor.öğrendiğime göre evlenmiş.napsam bilmiyorum ama unutmak istemediğime eminim.herkes unutursun diyo ama 2 sene olmuş hala unutamamışım.benimki hayranlık falan da değil, öyle olsa bu kadar uzun sürmezdi.sizlerde benimle yorumlarınızı paylaşırsanız çok sevinirim,, birileriyle konuşmaya ihtiyacım var...
Leave a comment:
-
Ben de lisedeyken geometri hocama aşık olmuştum, onun derslerini iple çekiyordum, tabii ders anlatırken de dersi dinlemiyor hep onu izliyordum neyse ki geometriden kalmadım.
O zaman ben 15-16, o da 35 yaş civarlarındaydı.
Yıllar yıllar sonra ben 35 yaşlarına geldiğimde bir gün adamı çalıştığım işyerinde bir gördüm ayyy dedim ben bu adamı nasıl beğenmişim))
Leave a comment:
Leave a comment: