Duyuru

Collapse
No announcement yet.

öğretmenine aşık olanlar

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• öğretmenine aşık olanlar

meraba arkadaşlar
    Last edited by justryy; 07-05-2013, 05:13 PM.

Sen hocanın gözünde küçücük bir kızsın.Kolay olmaz unutmak ancak unutacaksın.Buna mecbursun.Ergenlik problemlerinde eklenince buna baya sıkıntı çekersin.Hormonal olarakta zirvede olduğun bir dönem.Derslerine ağırlık vermeye çalış.Olmayacak dua ya amin denmez.

Yorum

bunların bende farkındayım ama gerçekten elimde değil.galiba ihtiyacım olan tek şey zaman.

Yorum

Evet ihtiyacın olan tek şey zaman, yıllar sonra bu günlerini hatırlayıp güleceksin ne duygulardı diyeceksin güzel bir anı olarak kalacak.
        Her şey güzel olacak...

Yorum

bende bunu çok istiyorum ama sanki hiç unutamıcakmışım gibi geliyo inş gerçektende gülerim

Yorum

öğretmenime değil öğretmene aşık oldum.

olmaz olaydım diyorum ama pişman değilim.

o benim için hala çok özel ve hep bir numaram.

değişmiyor.

Yorum

Hiç öğretmenime aşık olmadım keşke bir matematik öğretmenine aşık olsaydım böylece matematiği iyi öğrenirdim

Yorum

sakın olmaa bence

Yorum

hem çok acı veriyo hem de hala unutmak istemiyorum.Galiba aynı şeyleri hissediyoruz

Yorum

bence açılmalısın, içinde kaldıkça sen acı çekeceksin, kahrolacaksın

bi bitmediniz lan baska konu mu bulamadınız gidin işinize.biz de ergenlikten geçtik ama bu kadar agır degildi bizim ergenligimiz
                    ALL COPS ARE BASTARDS !

Yorum

bende başlarda ergenlik diye düşünüyodum ama yaşadığım herşeyi ergenliğe bağlıcak değilim

Yorum

ahahah herkesin kaderi bir olmuyor

Yorum

Orjinal yazı sahibi: justryy View Post
                          bende başlarda ergenlik diye düşünüyodum ama yaşadığım herşeyi ergenliğe bağlıcak değilim
                          arkadasım daha çok gençsin sence mantıklı bir düşünce mi bu ?ayrıca bu konuda bizden ne bekliyorsun onu bi ögrenebilir miyim ? hayat senin hayatın istediğin sekilde yön vermek senin elinde
                          ALL COPS ARE BASTARDS !

Yorum

ben degil de ogretmenim bana asik olmustu. ilkokul ikiye gidiyordum. ustun karakterime ve olaylari degerlendirmedeki bakis acima asik oldugunu soylemisti ve ruhumun kendisine mutluluk verdigini belirtmisti. kadin hakliydi hayat bilgisi dersinde sinif arkadaslarim papepepo falan filan erken ben konulari felsefi acidan degerlendiriyordum tabii ogretmenim de beni hayranlikla dinliyordu. ilkokul 3e gectigimde de evlenmistik.

Yorum

sadece yaşım kaç olursa olsun elimde olmadan bunları yaşamk zorunda kalıyorum. sadece belki tavsiye verirsiniz, benimle aynı durumda olan vardır diye yazdım bu yazıyı.benim neler yaşadığımı bilmiyosunuz ki kimseyle konuşamıyorum bile o yüzden konuyu açtım

Yorum

İşleniyor...
                              X