Pazar akşamından başlayan bir sıkıntı haliyle pazartesi gün boyu süren sendrom yaşıyorum. hatta işlerimin ters gitmesi, kaza yapmak vs cabası.. bu sıkıntıyı yaşayı paylaşmak isteyenlerden yorum bekliyorum.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
pazartesi sendromu neden olur?
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: mavi mavi View Postbence işini sevmeyenler pazartesi sendromu yaşar.mesela ben de işimi sevmiyorum ve pazartesi sendromu yaşıyorum
Geçtiğimiz hafta 29 ekim pazartesi tatildi. 30 ekim salı herkese özellikle sordum kimsede sendrom falan olmadı bu nedendir şaşırıyorum!!Sahte kalabalıkların olacağına, kaliteli bir yalnızlığın olsun..
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: phatalogyst View Postbu yorum doğru işler zorlaştıkça sevimliliği kayboldukça sendrom artıyor. Ama ben tatili çok seviyorum birazda buna bağlıyorum.
Geçtiğimiz hafta 29 ekim pazartesi tatildi. 30 ekim salı herkese özellikle sordum kimsede sendrom falan olmadı bu nedendir şaşırıyorum!!
buarada gerçekten geçen hafta salı günü kimsede sendrom yoktu çünkü cumaya daha az gün kalmıştı o yüzden birde pazartesinin adı yetiyor insanı rahatsız etmeye..:10:
Yorum
-
haftasonu erken kalkmak zorunda değilim, uykuyu da çok sevdiğimden pazar akşamı haliyle off yarın erken kalkacağım düşüncesiyle o sendromu yaşıyorum..bendeki pazar gecesi sendromu oluyo o zamanÜzülme der Mevlana ..! İstediğin bir şey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı için ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur. . .
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mavi mavi View Postişini seven insanlarda genelde pazartesi sendomu olmaz yada çok hafif olur..çünkü işine severek gider, bizim gibi ayakları geri geri gitmez
buarada gerçekten geçen hafta salı günü kimsede sendrom yoktu çünkü cumaya daha az gün kalmıştı o yüzden birde pazartesinin adı yetiyor insanı rahatsız etmeye..Sahte kalabalıkların olacağına, kaliteli bir yalnızlığın olsun..
Yorum
Yorum