Duyuru

Collapse
No announcement yet.

pazartesi sendromu neden olur?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• pazartesi sendromu neden olur?

Pazar akşamından başlayan bir sıkıntı haliyle pazartesi gün boyu süren sendrom yaşıyorum. hatta işlerimin ters gitmesi, kaza yapmak vs cabası.. bu sıkıntıyı yaşayı paylaşmak isteyenlerden yorum bekliyorum.
    Sahte kalabalıkların olacağına, kaliteli bir yalnızlığın olsun..

bende öyle bir pazartesi sendromu var ki pazar günümü bile zehir ediyor gece de hiç uyuyamıyorum yani en fazla 3 saat uyurum

Yorum

bence işini sevmeyenler pazartesi sendromu yaşar.mesela ben de işimi sevmiyorum ve pazartesi sendromu yaşıyorum
      :10:

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mavi-siyah
        Çalışmıyorum, sendrom falan yok P.tesiyi seviyorum Leyla İle Mecnun var...
        Şanslısın

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mavi mavi View Post
          bence işini sevmeyenler pazartesi sendromu yaşar.mesela ben de işimi sevmiyorum ve pazartesi sendromu yaşıyorum
          bu yorum doğru işler zorlaştıkça sevimliliği kayboldukça sendrom artıyor. Ama ben tatili çok seviyorum birazda buna bağlıyorum.

Geçtiğimiz hafta 29 ekim pazartesi tatildi. 30 ekim salı herkese özellikle sordum kimsede sendrom falan olmadı bu nedendir şaşırıyorum!!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: phatalogyst View Post
            bu yorum doğru işler zorlaştıkça sevimliliği kayboldukça sendrom artıyor. Ama ben tatili çok seviyorum birazda buna bağlıyorum.

Geçtiğimiz hafta 29 ekim pazartesi tatildi. 30 ekim salı herkese özellikle sordum kimsede sendrom falan olmadı bu nedendir şaşırıyorum!!
            işini seven insanlarda genelde pazartesi sendomu olmaz yada çok hafif olur..çünkü işine severek gider, bizim gibi ayakları geri geri gitmez

buarada gerçekten geçen hafta salı günü kimsede sendrom yoktu çünkü cumaya daha az gün kalmıştı o yüzden birde pazartesinin adı yetiyor insanı rahatsız etmeye..

Yorum

haftasonu erken kalkmak zorunda değilim, uykuyu da çok sevdiğimden pazar akşamı haliyle off yarın erken kalkacağım düşüncesiyle o sendromu yaşıyorum..bendeki pazar gecesi sendromu oluyo o zaman
              Üzülme der Mevlana ..! İstediğin bir şey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı için ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur. . .

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mavi mavi View Post
                işini seven insanlarda genelde pazartesi sendomu olmaz yada çok hafif olur..çünkü işine severek gider, bizim gibi ayakları geri geri gitmez

buarada gerçekten geçen hafta salı günü kimsede sendrom yoktu çünkü cumaya daha az gün kalmıştı o yüzden birde pazartesinin adı yetiyor insanı rahatsız etmeye..
                cumaya az mı kalmıştı güzelmiş buda bu arada geçen müdürle konuştum, 20 gün olan yıllık iznimi 1 er gün şeklinde pazartesiye dağıtmak istiyorum dedim, hemen kabul ederim zaten pazartesileri çalışmıyorsun dedi.. Adamda bıkmış benim pazartesi sendromumdan)

Yorum

üniversitede pazartesiyi özellikle boş bırakmaya çalışıyorum. pazartesi günleri 1 saat tek dersim var ama yine de nefret ediyorum..

Yorum

İşleniyor...
                  X