Arkadaşlar insan ilişkilerinde insanların söylediklerini kafamıza takmamak için neler yapabiliriz...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Olumsuzlukları kafaya takmamak için ne yapmalı
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: Palyaco View Postya cidden merak ediyorum diyelim duygusal bir acı yaşıyoruz o duyguyu bastırabiliyor mu ilaçlar ? yani manevi acıyı azaltabiliyor mu ? mesela mutlu hissetmek için ilaç var mı,veya geçmişi unutmak için ?Her şey güzel olacak...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: vitamin61 View PostArkadaşlar insan ilişkilerinde insanların söylediklerini kafamıza takmamak için neler yapabiliriz...
Yorum
-
onemli olmamali
cunku surekli elestirme cabasinda olanlar en kompleksli olanlar ben bu hayatta insanlari hayvana benzetenleri cok gordum ornegin biri sana kopek dedi diyelim bu senin kopek oldugunu gostermez onun ne asagilik dusuncelere sahip oldugunu gosterir herkesin bakis acisi farkli kendini baska insanlara gore ayarlayamazsin
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: vitamin61 View PostArkadaşlar insan ilişkilerinde insanların söylediklerini kafamıza takmamak için neler yapabiliriz..."Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka
Yorum
Yorum