Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Olumsuzlukları kafaya takmamak için ne yapmalı

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Olumsuzlukları kafaya takmamak için ne yapmalı

Arkadaşlar insan ilişkilerinde insanların söylediklerini kafamıza takmamak için neler yapabiliriz...

ilac kullanmaliyiz.

Yorum

ilaç+kendi kendine terapi+yasemin tütsüsü ve papatya çayı

Yorum

meditasyon yapin

Yorum

ilaçlar işe yarıyor mu ?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Palyaco View Post
            ilaçlar işe yarıyor mu ?
            Kaalesizlik, ilaçlar en etlili olduğu alandır. : )
            Her şey güzel olacak...

Yorum

ya cidden merak ediyorum diyelim duygusal bir acı yaşıyoruz o duyguyu bastırabiliyor mu ilaçlar ? yani manevi acıyı azaltabiliyor mu ? mesela mutlu hissetmek için ilaç var mı,veya geçmişi unutmak için ?

Yorum

ya cidden merak ediyorum diyelim duygusal bir acı yaşıyoruz o duyguyu bastırabiliyor mu ilaçlar ? yani manevi acıyı azaltabiliyor mu ? mesela mutlu hissetmek için ilaç var mı,veya geçmişi unutmak için ?
                Arkadaş ilaçlar konusunda hiç bilgin yok gibi. : ) Depresyon ilaçları aşk acısına bire bir, geçmişi unutturmaz ama geçmişi takmamanı sağlar.
                Her şey güzel olacak...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: enerji528 View Post
                  Arkadaş ilaçlar konusunda hiç bilgin yok gibi. : ) Depresyon ilaçları aşk acısına bire bir, geçmişi unutturmaz ama geçmişi takmamanı sağlar.
                  psikaytrist yazar mı o ilaçlardan ?

Yorum

psikaytrist yazar mı o ilaçlardan ?
                    bilen yok mu ya öyleyse gidecem lütfen yardım edin bana da

Yorum

Orjinal yazı sahibi: vitamin61 View Post
                      Arkadaşlar insan ilişkilerinde insanların söylediklerini kafamıza takmamak için neler yapabiliriz...
                      kendinle ilgili algın sağlam olursa başkalarının söyledikleri daha az etkiler seni. olumsuz yönlerini değiştirmeye çalış, değişmeyenleri kabullen ve barış. olumlu yönlerinin de farkında ol. totalde kendini iyi hisset ki bir şey söylediklerinde "gerçekten de öyle miyim" diye endişelenme.

Yorum

onemli olmamali
                        cunku surekli elestirme cabasinda olanlar en kompleksli olanlar ben bu hayatta insanlari hayvana benzetenleri cok gordum ornegin biri sana kopek dedi diyelim bu senin kopek oldugunu gostermez onun ne asagilik dusuncelere sahip oldugunu gosterir herkesin bakis acisi farkli kendini baska insanlara gore ayarlayamazsin

Yorum

evet ilaçlar çok işe yarıyor ama sadece kafaya takmamak için değil zararlı yanı bütün duygularınızıda uyuşturuyor örnek olarak sevinmek üzülmek aşık olmak vs bunlar bir süreliğine donuyor duygusuz oluyorsunuz aslında bir yönden güzel

Yorum

nesi guzel hic duygulanmadiktan sonra yasamanin ne anlami kaliyor

Yorum

Orjinal yazı sahibi: vitamin61 View Post
                              gerçekten neden söylemek istediklerini anlarsan kafana takmassın.Çünkü insanlar çaresizlikten ve içindeki öfkeden dolayı bir şeyler söyler kendi tabirimle kusar.Siz onun acizliğini ve çaresizliğini görünce zaten kafaya takmıyorsunuz. yanlızca acıyorsunuz
                              "Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka

Yorum

İşleniyor...
                              X