Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ücretsiz enstrüman dersleri veriyorum.

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• ücretsiz enstrüman dersleri veriyorum.

0-18 yaş arası gençlere, ergenlere, çocuklara, bebeklere, hatta yeni doğanlara, ve de daha abartılı bir hatta ana karnındakilere ve hatta üzeri sonsuz hatta çocuk sahibi olmak isteyen ana adaylarına ( annenin müzisyen olması çocuğu çok etkileyebilir )... ( ha pardon, anaları iptal ediyoruz, yanlış anlaşılma olabilir, anaları iptal etmişken babaları da iptal edelim, babalar da beni pek açmıyor ), her türlü enstrüman eğitimini ücretsiz verebilirim.
    yani sizin anlayacağınız, uzun lafın kısası, özetle, as a summary, aklınıza gelebilecek her türlü enstrümanı profesyonel düzeyde çalabiliyorum.
    yaş sınırı koymamın sebebi şudur ki, ben geleceğin büyük müzisyenlerini yetiştirmek istiyorum. yaşı geçmiş olanlar işime yaramaz...
    ama durun bir dakika! ben 30'lu yaşlarıma kadar sadece ney, tanbur , ud çalmakta ustaydım. bütün enstrümanların ustası olma durumum 40 lı yaşlarda geldi.
    bu durumda yaşın geçmesi gibi durumun söz konusu olmadığını anlıyoruz. ve bu duruma göre yeni duyuru şöyle oluyor:
    0 yaş üstü ve 0 yaş altı herkese her türlü enstrüman eğitimini ücretsiz verebilirim.
    nasıl ama güzel bir yazı oldu di mi ama! ))

Yazıyı tam anlamamakla beraber böyle birşey yaparsan çok sevap alacağını düşündüğümü ve seni tebrik ettiğimi söylemek isterim...

Yorum

cansın can

Yorum

Dostum kızma ama.. Yaşın ve bahsetmiş olduğun meziyetlerin ile yazı uslubun arasında dağlar kadar fark var.. Bilmem belkide ben yanılıyordurum, 40 yaşında ergen ruhlu bir müzisyen neden olmasın..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Absinthe View Post
          Dostum kızma ama.. Yaşın ve bahsetmiş olduğun meziyetlerin ile yazı uslubun arasında dağlar kadar fark var.. Bilmem belkide ben yanılıyordurum, 40 yaşında ergen ruhlu bir müzisyen neden olmasın..
          Doğru tespit, katılıyorum...

Yorum

Ben 20 yaşındayım kurtarmıyor mu? Bağlama öğrensem hiç fena olmaz hani...
            Beni bir gün unutacaksan, bir gün bırakıp gideceksen, boşuna yorma derdi; boş yere mağaramdan çıkarma beni. Alışkanlıklarımı özellikle yalnızlığa alışkanlığımı kaybettirme boşuna. Tedirgin etme beni. Bu sefer geride bir şey bırakmadım. Tasımı tarağımı topladım geldim. Neyim var neyim yoksa ortaya döktüm. Beni bırakırsan sudan çıkmış balığa dönerim.

Yorum

ben de cesitli muzik aletleri calmak istiyorum. ancak senden ders almayi dusunmuyorum. bir kadindan ders almayi dusunuyorum. boylece hem ogrenirim hem de muhtemelen kadin bana asik olur ask yasayarak muzik yaparim. cok daha guzel olur bla bla bla

Yorum

iyilik iyi olduğun içinmi yapılır iyilik yapmak içinmi ben bildimde pek bilemedim. sen ne diyorsun komşu

Yorum

yeniuyelik; çok şükür ki bu forumda senden başka bir tane daha yok, sen sağlıklı insanında ruh sağlığını bozarsın (:

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Absinthe View Post

bencede çok abes bir açıklama olmuş !!!
                    1.si bu dersi nerde veriyorsunuz ? kurs v.s biryeriniz m,ivar ?
                    2- yaşla bu işin ne alakası var misal ben 24 yaşındayım bende bağlama çalmayı öğrenmek istiyorum v.s v.s... ???

Yorum

İşleniyor...
                    X