Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Tüm okb lilere

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Tüm okb lilere

Arkdaslar herkese mrb ben baya şiddetli okb hastasiyim yaşadiklarimi çozemiorum nasil konuscagimi unuttum gece uyurken bile dusunceler beni rahat birakmio obsesyonlar goruorum beni mahfedioo vede en kotusu kendimi sarhoş gibi hissediorum bunun nedeni nedir acaba prozac 20m kullaniorum faydasini gormedim daha once intiharda ettim hayat cekilmez oldu bunlari yasiyan varmi acaba fikirlenirinizi bekliorum(AKLIMI YITIRICEK GIBI OLUORUM )
    Last edited by OKB__; 08-11-2012, 07:28 PM.

İlacın faydasını görmediysen tekrar doktora git.
    Her şey güzel olacak...

Yorum

Okb de en iyi ilac sence ne anafranilmi

Yorum

Evet bence anafranil benim dalgınlığımı önleyip farkındalık duygumu artıran tek ilaçtı epey şaşırtmıştı beni ama yan etkisinden dolayı (halsizlik, kabızlık, gözyaşında kuruma) bırakmıştım. Ayrıca ilaç bana 6.-7. ayda iyi gelmişti öncesinde bir faydasını görmedim.
        Her şey güzel olacak...

Yorum

Dostum ben kendimi sarhoş gibi hissediorum kendimde degilim sende ole bisey varmi

Yorum

Prozaca yeni başladıysan ondandır, bende ilk 10 gün epey üşüme olmuştu, yaz gününde.
            Her şey güzel olacak...

Yorum

Isin acigi ben baya bi uyusturucu kullandim buda hastaligimin ustune eklendi beni yalan etti esrar icmis gibi kafam guzelmis gibi gelio sarhoş gibi ilacdan oncede vardi

Yorum

Tedavini aksatma güvendiğin bir doktora git sürekli ona muayene ol.
                Her şey güzel olacak...

Yorum

Dostum ilgin icin tesekkur ederim

Yorum

(__arkdaslar bana yardimci olmak isterseniz msjlarinizi bekliorum__) herkese simdiden tesekkurler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: OKB__ View Post
                      Arkdaslar herkese mrb ben baya şiddetli okb hastasiyim yaşadiklarimi çozemiorum nasil konuscagimi unuttum gece uyurken bile dusunceler beni rahat birakmio obsesyonlar goruorum beni mahfedioo vede en kotusu kendimi sarhoş gibi hissediorum bunun nedeni nedir acaba prozac 20m kullaniorum faydasini gormedim daha once intiharda ettim hayat cekilmez oldu bunlari yasiyan varmi acaba fikirlenirinizi bekliorum(AKLIMI YITIRICEK GIBI OLUORUM )
                      Ben dinî obsesyonlu OKB hastasıydım. Çok sıkıntılar çektim. Sonra mucize ilaç "Norodol Damla" ile bu hastalıktan kurtuldum. Norodol Damla antidepresan değil, antipsikotiktir. Tüm eczanelerde fiyatı sadece 2,25 TL'dir. Doktorlar genellikle onu antidepresanın yanında verir. Prozac'la birlikte kullanılmasında bir sakınca yoktur. Ama her antidepresanla kullanılmaz, bazılarıyla etkileşerek zehir etkisi yapabilir. Daha ayrıntılı bilgi için: http://www.ilacpedia.com/norodol-damla

Günde 3 defa, bir su bardağına 1 damla Norodol damlat ve onu iç. 1 hafta sonra yavaş yavaş dozajı artır; 2 damla, 3 damla... Bir seferde en fazla 5 damla iç ve çok dikkatli ol; Norodol çok güçlü bir ilaçtır. Dozu aştığın anda acayip olaylar yaşarsın. Ona göre. Portakal suyu değil bu. Sersemlediğini hissettiğin anda kullanıma ara ve dozajı azalt. Boyun bölgende kasılma yaşarsan Acil'e git ve kendine akineton iğnesi vurdur.

Not: Burada yazdıklarım bir eczacı veya doktora danışmanın yerine geçmez.

Yorum

Rica ederim bu okb hastalık mı kişilik özelliği mi tam bilmiyorum ama emin olduğum şey çok inatçı olduğudur, disiplinli bir şekilde mücadele etmek gerekiyor.
                        Her şey güzel olacak...

Yorum

İşleniyor...
                        X