Arkdaslar herkese mrb ben baya şiddetli okb hastasiyim yaşadiklarimi çozemiorum nasil konuscagimi unuttum gece uyurken bile dusunceler beni rahat birakmio obsesyonlar goruorum beni mahfedioo vede en kotusu kendimi sarhoş gibi hissediorum bunun nedeni nedir acaba prozac 20m kullaniorum faydasini gormedim daha once intiharda ettim hayat cekilmez oldu bunlari yasiyan varmi acaba fikirlenirinizi bekliorum(AKLIMI YITIRICEK GIBI OLUORUM )
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Tüm okb lilere
Collapse
X
-
Evet bence anafranil benim dalgınlığımı önleyip farkındalık duygumu artıran tek ilaçtı epey şaşırtmıştı beni ama yan etkisinden dolayı (halsizlik, kabızlık, gözyaşında kuruma) bırakmıştım. Ayrıca ilaç bana 6.-7. ayda iyi gelmişti öncesinde bir faydasını görmedim.Her şey güzel olacak...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: OKB__ View PostArkdaslar herkese mrb ben baya şiddetli okb hastasiyim yaşadiklarimi çozemiorum nasil konuscagimi unuttum gece uyurken bile dusunceler beni rahat birakmio obsesyonlar goruorum beni mahfedioo vede en kotusu kendimi sarhoş gibi hissediorum bunun nedeni nedir acaba prozac 20m kullaniorum faydasini gormedim daha once intiharda ettim hayat cekilmez oldu bunlari yasiyan varmi acaba fikirlenirinizi bekliorum(AKLIMI YITIRICEK GIBI OLUORUM )
Günde 3 defa, bir su bardağına 1 damla Norodol damlat ve onu iç. 1 hafta sonra yavaş yavaş dozajı artır; 2 damla, 3 damla... Bir seferde en fazla 5 damla iç ve çok dikkatli ol; Norodol çok güçlü bir ilaçtır. Dozu aştığın anda acayip olaylar yaşarsın. Ona göre. Portakal suyu değil bu. Sersemlediğini hissettiğin anda kullanıma ara ve dozajı azalt. Boyun bölgende kasılma yaşarsan Acil'e git ve kendine akineton iğnesi vurdur.
Not: Burada yazdıklarım bir eczacı veya doktora danışmanın yerine geçmez.
Yorum
Yorum