Arkadaşlar 17 yaşındayım lise 3 teyim aha okulun 2.ayı yaklaştı değmez diyorum ama okuldan aşırı derecede bunalmışım, arkadaşlarımı sevmiyorum, pazar günleri yarın okul başlıyor diye olan sinirim ve sıkıntım yüzüme bakınca anlaşılıyor o derece...psikolojik tedevi falan da görüyorum (hayattan bi bezginlik, sıkıntı, onun verdiği sinir vs. falan var..) şimdi bırakırsam açıkta kaldığım yerden devam edebilir miyim, açık öğretim okula göre kolay mı, yani sizce bunu yapmalı mıyım ....???
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Okulu birakip açik öğretime yazilayim mi ..?
Collapse
X
-
Öncelikle cevap verdiğiniz içi teşekkür ederim ve @fincan açık okuyunca gene aynı şekilde diploma almıyor musun ki ve keşke dediğin gibi yalnız kalabilsem ama sen gitmesen biri geliyor yanına.. ve birbirlerinin analarına küfür ediyorlar buda beni rahatsız ediyor buna engel olma ihtimalim de yok mecbur duyup sinirleniyorum ama aslında @enerji528 aslında doğru söylüyorsun... ama dayanamıyorum arkadaş ortamına.. açık lise okursam hafta içi çalışırım da iyi gelir belki...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: by_bugra View PostÖncelikle cevap verdiğiniz içi teşekkür ederim ve @fincan açık okuyunca gene aynı şekilde diploma almıyor musun ki ve keşke dediğin gibi yalnız kalabilsem ama sen gitmesen biri geliyor yanına.. ve birbirlerinin analarına küfür ediyorlar buda beni rahatsız ediyor buna engel olma ihtimalim de yok mecbur duyup sinirleniyorum ama aslında @enerji528 aslında doğru söylüyorsun... ama dayanamıyorum arkadaş ortamına.. açık lise okursam hafta içi çalışırım da iyi gelir belki...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mlkk_Şimdi yaşadığın bu sıkıntılar ilerde dönüp baktığında sana çok silik gözükecek , hiç bir önemi olmayacak. Ama bırakırsan ömür boyu pişmanlığını yaşayacaksın. Üstelik son sınıftasın.. Biraz daha dayan ve kendine bu süreci zehir etme, bulunduğun durumun olumlu yönlerini görmeye çalış. Bende şu an üniversitede aynı duyguları yaşıyorum ama bırakırsam bir gün pişman olacağımı biliyorum ve devam ediyorum. Çevrendeki arkadaşlarına gelince, sevmiyor olabilirsin ama maalesef bu o okula özgü bir durum değil, hayat boyunca hep hoşlanmadığın insanlarla bir şekilde bir arada olmak zorunda kalıyorsun. Buna alışmalısın. Sürekli bu yüzden hayatını askıya alamazsın. Sen sevmediklerine değil, sevdiklerine yoğunlaş.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: fincan View Postdiploma durumunu bilmiyorum ama eğitim kaliten düşer mutlaka. evet o yaş grubu insanlar rahat bırakmazlar muhtemelen, ama sana bir şey demiyorlarsa bırak birbirlerine ne derlerse desinler takmaLast edited by by_bugra; 08-11-2012, 09:58 PM.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: by_bugra View Postsorun da orda işte rahatsızım, takıyorum... bana sebep olacağına başka yollar deneyeyim diyorum haksız mıyım..Her şey güzel olacak...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: enerji528 View PostHaksızsın. Herşeye kafayı takmamak için ilaç kullanmak daha mantıklı değil mi neden köklü bir karar alıp hayatının büyük bir bölümünü etkiliyorsun... Yaşın küçük şu an okul bırakmanın ne derece önemli bir karar olduğunu kavrayamıyorsun ama emin ol büyük bir hata yapmış olursun.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: sf&sfmüzik tek dostun olsun, al kalemi kağıdı eline söz yaz..... bende öyle yapardım, sonra bigün stüdyoya gittim kaydımı yaptırdım mp3 olarak aldım şarkımı. okulda öğretmenler diğer sınıflar beni tanımaya başladı millet şarkılarımı söylemeye başladı sınıfa girerken filan..... ahhhhhhh ne günlerdi bee.. ama bir kere olsun sahneye çıkamadm
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: by_bugra View Postya eyvallah sizde haklısınız ama beni anlamıyorsunuz... şöyle ki ; ben çok kötüyüm her an intihar etmeyi düşünüyorum ve benim bunu düşünmem için gereken sıkıntı nın stresin sinirin yarısından fazlasını okul veriyor, canıma sebep olacağına başka yollar deneyeyim diyorum... ama deniyorum deniyorum olmuyor okula da-ya-na-mı-yo-rum... ((tamam da bana niye kızıyon falan deme, gaza geldim yazdım...Her şey güzel olacak...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: enerji528 View PostSeni anlayabiliyorum okul bütün psikolojini alt üst ediyor, iyice sinirleniyorsun, epey üzülüyorsun ama okulu bırakırsan sosyal hayatın, iş hayatın, akademik durumun bunların hepsi ileriye dönük değişecek yıllar sonrasını düşün, örgün eğitimle açıktan okumak bir değil. Bir doktora git ilaç yazsın yan etkisi seni uyuştursa bile derste sessiz sessiz uyuklarsın bu durum okulu bırakmandan iyi değil mi.Last edited by by_bugra; 08-11-2012, 10:25 PM.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: sf&sfbenimde okulda vaktimin %90ı uyuyarak geçerdi zaten. günde 10 saat olunca okul hiç çekilmiyordu.
insanlarla konuşmak istiyormusun konuşmayı deneyipte konuşamıyormusun? sorun nedir?
Yorum
Yorum