Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Mustafa Kemal Atatürk e Teşekkür Ediyorum...

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Mustafa Kemal Atatürk e Teşekkür Ediyorum...

Her yıl tekrar tekrar hüzünle andığım bu 10 kasım günlerinde de saygıda kusur etmeyip erkenden kalkıp hazır olda andım Atatürk ümü,Sarı saçlı mavi gözlü adamdı kocamandı heybetliydi derler hep senin için atam bizde öyle hayal ettik,vatanı kurtartı ayakları çizmeleriyle bütünleşmişti derlerdi de benim içim sızlardı şimdi sanki acını yeni tatmış gibi üzülüyorum yeniden herseferinde üzülüyorum,sana sadece teşekkür edebiliyorum sen bize güvendin bıraktın vatanı ama biz kendimize güvenebiliyor muyuz? hayır.... hala senin eksikliğin içimizde koca bir boşluk oluşturduysa demekki hala ayakta duramıyoruz...Güzel yaşamamızı sağladığın için bize idol olduğun için herşeyinde muhteşem bir insan olduğun için bu cennet gibi aziz vatanı bize teslim ettiğin kimselere vermediğin için teşekkür edip seni saygıyla anıyorum...

Armağan A.

atam izindeyiz

Yorum

İki Mustafa Kemal vardır: Biri ben, et ve kemik, geçici Mustafa Kemal... İkinci Mustafa Kemal, onu "ben" kelimesiyle ifade edemem; o, ben değil, bizdir! O, memleketin her köşesinde yeni fikir, yeni hayat ve büyük ülkü için uğraşan aydın ve savaşçı bir topluluktur. Ben, onların rüyasını temsil ediyorum. Benim teşebbüslerim, onların özlemini çektikleri şeyleri tatmin içindir. O Mustafa Kemal sizsiniz, hepinizsiniz. Geçici olmayan, yaşaması ve başarılı olması gereken Mustafa Kemal odur!

K.Atatürk

Her okumamda tüylerim diken diken oluyor.Bir insan hiç görmediği birine nasıl bu kadar baglanabilir ki
      ALL COPS ARE BASTARDS !

Yorum

Osmanlı devletin yaklaşık 200 yılda yapamadığı devrimleri 15 yıl gibi kısa sürede hayata geçiren Türkleri ve Müslümanları gaz sıkılarak yok edilmesi gereken böcekler olarak gören ingiliz lordlarının bakanlarının bile bir deha olarak kabul edip saygı duydugu.

Yendiği baş düşmanı Venizelos tarafından Nobel barış ödülüne aday gösterilen. Çanakkale savaşında çanakkalede ölen düşman askerlerinin annelerine Onlar artık bizim evladımız olmuştur onlar mehmetçikle koyun koyuna yatmaktadırlar diye seslenen.

Hayatta sinirlendiği kızdığı zaman en kötü sözü efendim senin aklına şaşarım olan. Belki dinsiz ağnostik olduğu halde diyanet işlerini kuran halk için kuranı türkçeye tercüme ettiren. Normal yatağında yattığı kadar cephede kar üstünde yatan. Her ne kadar binlerce yıllık feodal sistemlerden törelerden kaynaklı sorunlar devam etsede bilim, fen ve modernlik yolunda seculer sosyal hukuk devletini kurup insanları kul olmaktan yurttaş seviyesine çıkaran Mustafa Kemal Atatürk ve onun şahsında bu işlere emeği geçen arkadaşlarının hatırasını saygı ile selamlıyorum.
        Last edited by joseraul; 11-11-2012, 12:52 AM.
        I'm fine. I'm just not happy.
        G.House

Yorum

Allah rahmet eylesin, nur icinde yatsin.
          so you're saying there's a chance ?

Yorum

Atatürk, kelimelerle tarif edilemeyecek kadar büyük bir lider olduğundan onu burada sadece yazarak anlatamıyorum...

Sadece "olmasaydı, olmazdık" diyorum...

Yorum

Yıllardır Söylenen bir sözdür ''Atam izindeyiz''...Evet dogru Atam izindeyiz millet olarak tatile çıktık.
              Geçen sene çok kibirliydim ama bu sene mükemmelim...

Yorum

İşleniyor...
              X