Evde cep telefonumu nereye koyduğumu bulamadım. Ev telefonundan telefonumu aradım. Telefonum sessizdeydi, titreşimi duymak için odaları dolaşırken telefonu birisi açtı ve alo dedi bende yanlış aradığımı düşünüp cevap vermeden, telefonu kapattım. Sonra telefonu buldum baktım cevapsız arama var, doğru aramışım yani. Birisinin alo dediğine emindim. Nasıl oldu bu hiç anlam veremedim. Evde kimse yoktu, ses telefondan geldi. Sosyal fobi dışında bir sorunum yok benim bildiğim. Deliriyor muyum şimdi ben? :tinysmile_angry2_t:
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Yaşadığım çok ilginç olay hakkında
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: realistl View PostEvde cep telefonumu nereye koyduğumu bulamadım. Ev telefonundan telefonumu aradım. Telefonum sessizdeydi, titreşimi duymak için odaları dolaşırken telefonu birisi açtı ve alo dedi bende yanlış aradığımı düşünüp cevap vermeden, telefonu kapattım. Sonra telefonu buldum baktım cevapsız arama var, doğru aramışım yani. Birisinin alo dediğine emindim. Nasıl oldu bu hiç anlam veremedim. Evde kimse yoktu, ses telefondan geldi. Sosyal fobi dışında bir sorunum yok benim bildiğim. Deliriyor muyum şimdi ben? :tinysmile_angry2_t:Orjinal yazı sahibi: sosyalhobik24hayır,,, niye kapatırsın telefonu,, )) yanlış aradığını düşününce, özür dileyip kapatsan.. zaten efsanelerde böyle çıkıyor..
Yorum