Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Profesyonel Destek Almalı Mıyım

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Profesyonel Destek Almalı Mıyım

Merhaba,

Ben 17. yaşında bir lise öğrencisiyim. Fen lisesinde okuyorum ve geldiğim güne de yazdığım güne de lanet ediyorum. Ben eskiden özgüvensiz ve yalnızdım. Sevgilim yoktu. Kilo verdim, diş teli taktım, spor yaptım. Vücudumu düzelttim ve dolayısıyla özgüven kazandım.

Ne olduysa bunlar olduktan sonra oldu. İlk kez sevgilim olmasıyla ve liseye başlamamla arkadaş olarak bildğim insanlar beni yavaş yavaş dışladı. Arkamdan dedikodular döndüğünü duydum. Dost olarak bildiğim insanlar belki de 2 yıl boyunca arkamdan konuştu ve hala da konuşuyorlar. Bu çabaları sonuç verdi. Birkaç yakınım dışında herkes beni çok havalı, herkese afedersiniz y*vşayan, kendini beğenmiş biri sanıyor. Tam aksine hala bir çekingenliğim var ve bu dedikleri şeyleri hiçbir zaman yapmadım.

Artık canıma tak etti, ne yediğim yemekten, ne soluduğum havadan ne hayattan tat alıyorum. Dün beni dövmekle tehdit etti biri, sebebini sordum sebebi yok sevmiyorum dedi. İşin aslı daha uzun, buraya sığmayacak kadar.

Benim sorum şu: Ne yapmalıyım, profesyonel destek almalı mıyım?

Şimdiden teşekkür ederim

malesef türk milleti
    kendinden üstünü pek sevmez, hazmademezz

sen kötü lisede, ve dişler kötü şişman olsaydın
    herkez seni severdiii

hatalarını bile görmezden gelirdi

geçen birir burda başlık açtı

kıskanıyorum, ve nefret ediyorum diyeeee

kızkanmak nefret sebebiii

Yorum

her durumda psikolojik destek alacak olsak işimiz iş. gerek yok. sen özsaygını, özgüvenini kaybetme ve kendinden emin görün, yeter.
      Merdivenlerden çıkarken / Orada olmayan bir adama rastladım / Bugün de yoktu orada! / Keşke, keşke hiç gelmese!

Yorum

Is siddet boyutuna kadar varinca kendimden supheye dustum. Insanlarla ozellikle karsi cinsle muhabbet kurabiliyorum, notlarim da genelde iyidir. Bazen soruyorum sadece bunlar mi yoksa gercekten o dedikleri insan miyim diye. Kafama takiyorum sonra da.

Yorum

İşleniyor...
        X