Duyuru

Collapse
No announcement yet.

sınav dönemi ve antidepresan...

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• sınav dönemi ve antidepresan...

Arkadaşlar, sınav döneminde antidepresan kullanmak hiç iyi sonuçlar vermiyormuş.. sınav stresi ortadan kalkınca çalışma isteği de yok oldu.. Boş boş oturuyorum çalışmak yerine ve çok derinlerde ince bir pişmanlık dışında hiç bir stres hissetmiyorum.
    güldüğüme bakmayın, iyi bir durum değil..
    deneyimlendi ve paylaşıldı..

Antidepresan durgunlaştırır.Dediğin gibi çalışma isteğini yok eder.Umursamaz bir hal alırsın.Uykun gelir.Bunun yerine antidepresandan ters etki eden şeyleri alman gereklidir.Bununda başında kahve gelir.Stresi artırır ancak zinde tutar.Çalışırsın.Uykun gelmez.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ruhsuz_birisi View Post
      Antidepresan durgunlaştırır.Dediğin gibi çalışma isteğini yok eder.Umursamaz bir hal alırsın.Uykun gelir.Bunun yerine antidepresandan ters etki eden şeyleri alman gereklidir.Bununda başında kahve gelir.Stresi artırır ancak zinde tutar.Çalışırsın.Uykun gelmez.
      uyku yapmıyor benim kullandığım ama cidden umursamazlık yaptı, hiç bir sınav dönemim böyle geçmemişti.. sınav için kullanmadım zaten, normalde kullanıyorum.. ama sanırım derslerden dolayı pişmanlık duyucam daha sonra..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mihrimah
        antidepresan alacğınıza kantaron çayı için hem dikkat dağınıklııını önler hemde depresyona iyi gelir
        normalde tedavi gördüğüm için kullanıyorum, sınav için kullanmadım..

Yorum

Geçen yıl kpssye 4 ay kala arkadaşa okuması için bir roman vermiştim sınava hazırlanıyorum kafamı kaldıracak vaktim yok okuyamam demişti. Sınava 2 ay kala lustrala başladı son iki ay hiç derse çalışmadı sınava girdi 60 küsür puan aldı ve gülüp geçti.
          Her şey güzel olacak...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: enerji528 View Post
            Geçen yıl kpssye 4 ay kala arkadaşa okuması için bir roman vermiştim sınava hazırlanıyorum kafamı kaldıracak vaktim yok okuyamam demişti. Sınava 2 ay kala lustrala başladı son iki ay hiç derse çalışmadı sınava girdi 60 küsür puan aldı ve gülüp geçti.
            bazı durumlarda biraz stres gerekiyor.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: derinn. View Post
              bazı durumlarda biraz stres gerekiyor.
              Evet, insanın sorumluluklarını bilmesi için stres şart.
              Her şey güzel olacak...

Yorum

İşleniyor...
              X