İnsanı,herşeye rağmen yaşamaya bağlayan,hayattan kopmamasını sağlayan nedenlerin başında UMUT geliyor diye düşünüyorum.
Onca acıyı yaşayan,sağlığını yitiren,kazalarda,felaketlerde sevdiklerini,işini, aşını,malını mülkünü kaybeden insanlar nasıl devam ederdi yoksa hayat yolculuğuna :?:
Her şey biz insanlar için.
İnancımızı ,umudumuzu hiç yitirmemeliyiz.
Bizler yakınlarımızdan,dostlarımızdan umut bekleriz.Ya da onların umudu oluruz.
Bizler umudumuzu yitirdiğimiz taktirde yaşayan ölüden ne farkımız kalır ki :?:
<İnsanın hayallerinin genişliği,umutlarının sınırları kadardır>demiş bir düşünür.
İnsanı hayata sımsıkı bağlayan bir duygudur umut.
Önümüzde giden gölge misali.Hep takip etmemizi ister.
Başımıza ne gelirse gelsin.lütfen inancımızı ve umudumuzu yitirmeyelim.
Her kara gecenin bir sabahı var.
Ve her doğan gün,yeni umtlara gebe.
Her düştüğümüzde elini uzatan bir dost gibidir umut.
Üzülmeyi,ezilmeyi,kendine acımayı,hüznü,göz yaşını bir kenara bırakıp sevgi ve inançla,sabırla yarınların daha güzel olacağına inanmak ve bunun için çaba sarfetmektir,umut.
Zor günler geçirsem de,acılar çeksemde,iç dünyamda iniş çıkışlar yaşasam da çok şükür inancımı da umudumu da hiç bir zaman yitirmiyorum.
BENİM HALA UMUDUM VAR...
Onca acıyı yaşayan,sağlığını yitiren,kazalarda,felaketlerde sevdiklerini,işini, aşını,malını mülkünü kaybeden insanlar nasıl devam ederdi yoksa hayat yolculuğuna :?:
Her şey biz insanlar için.
İnancımızı ,umudumuzu hiç yitirmemeliyiz.
Bizler yakınlarımızdan,dostlarımızdan umut bekleriz.Ya da onların umudu oluruz.
Bizler umudumuzu yitirdiğimiz taktirde yaşayan ölüden ne farkımız kalır ki :?:
<İnsanın hayallerinin genişliği,umutlarının sınırları kadardır>demiş bir düşünür.
İnsanı hayata sımsıkı bağlayan bir duygudur umut.
Önümüzde giden gölge misali.Hep takip etmemizi ister.
Başımıza ne gelirse gelsin.lütfen inancımızı ve umudumuzu yitirmeyelim.
Her kara gecenin bir sabahı var.
Ve her doğan gün,yeni umtlara gebe.
Her düştüğümüzde elini uzatan bir dost gibidir umut.
Üzülmeyi,ezilmeyi,kendine acımayı,hüznü,göz yaşını bir kenara bırakıp sevgi ve inançla,sabırla yarınların daha güzel olacağına inanmak ve bunun için çaba sarfetmektir,umut.
Zor günler geçirsem de,acılar çeksemde,iç dünyamda iniş çıkışlar yaşasam da çok şükür inancımı da umudumu da hiç bir zaman yitirmiyorum.
BENİM HALA UMUDUM VAR...
Yorum