yaşadığın ortam seni mengene altında hissettiriyor. bastırılmış öfke , bastırılmış duygular, beyninde bloke edilmiş bölgeler oluşturur . sen ta ki bu duyguları, öfkeni, fikrini sunacak ortam bulana kadar ve bunlara karşılık bulana kadar bu blokajlar kalkmaz hep kendini engeller durursun ... EFT tekniği uygulayan uzmanlar var bunları araştırıp bulursan sana faydalı olacaklardır.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Dile getirmesemde biliyorum yardıma ihtiyacım var!
Collapse
X
-
KuzuZadeDerdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZadeBEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !
-
sadece beni dudaklarımdan öpmesine ve bana dokunmasına izin vermiştim. bu beni hala kahrediyor. yaptığım seyden dolayı utanıyorum. neyse ailem ve arkadaslarımın hiçbiri bunu bilmiyordu. sorsanız o sahsa asık mıyım hayır ben aska o zaman da inanmazdım hala da inanmıyorum. onunla çıkarken baska erkekler de teklif etti ve ben hepsini kabul ettim sanırım aynı anda 5 tanesiyle falan çıkıyordum bu beni mutlu ediyor asırı bir zevk veriyordu bana çünkü seviliyor gibi hissediyordum. tabi bu asamada aileme ve tüm herkese yalanlar söyledim. ve sonunda yalancının mumu yatsıya kadar yanar. ailem mesajları eteği ve herseyi öğrendi evde olanlar benim için bir kabustan beterdi arkadasım yalanlarımı öğrendi ve bütün diğer herkese bunları mesaj attı ben asla ona öyle bir şey yapmzdım yapmadım da. herneyse herkes bana sırtını döndü kendi ailem bile yaptıklarım işte bu noktada güvenlerini sarstı. yaptıklarımı savunmuyorum ama onlarda bana kendilerini savunmamalı bence.
Yorum
-
11. sınıfta kendime geldim ve en az bi 30 yasındaki bir kadındaki olgunluğu yakaladığımı düşünüyorum. tek bir konu hariç yalanlarım hala devam ediyordu. artık insanlar doğru mu söylüyor yoksa beni mi kandırıyor anlayabiliyordum. ve erkeklerden nefret ediyordum. ilk basta orada basladı insanlara özelliklere erkeklere zarar verme isteğim. şimdi ye kadar da ailevi ve arkadas edinme süreci arasında sıkıstım ve bunaldım. halen istediğim gibi davranamıyordum. hala da öyle dar pantolonlar giyemiyor istediğim şekilde makyaj yapamıyorum. istediğim kişi değilim ama insanlara hala bu konuda yalan söyleye biliyorum çünkü bu beni rahatlatıyor. aslında bir yol daha buldum kendimi asosyalleştirip derslere gömüyorum ve diğerlerinden yüksek not aldıkça mutlu oluyorum çünkü onlardan üstün gibi hissediyorum. diğer birbirine benzeyen her insandan farklı ve üstün. düşük not almak kabusum. bazen kendimi çok kaptırıyorum. günlerce uyumuyorum bu konuda da yardım istiyorum..
Yorum
-
keşke sadece bu kadar sorunum olsaydı ama bu kadar değil dahası da var ama onları daha sonra anltıp kafanızı daha sonra ağrıtmak isterim. verdiğiniz yanıtlar için hepinize teşekkür edrim hepiniz haklısınız tavsiyerinize uymaya çalışacağım ama bir psikolog veya danışmanla yüzyüze görüşmem mümkün değil olsa bile bunları anlatamazdım ona
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: edill View Postsadece beni dudaklarımdan öpmesine ve bana dokunmasına izin vermiştim. bu beni hala kahrediyor. yaptığım seyden dolayı utanıyorum. neyse ailem ve arkadaslarımın hiçbiri bunu bilmiyordu. sorsanız o sahsa asık mıyım hayır ben aska o zaman da inanmazdım hala da inanmıyorum. onunla çıkarken baska erkekler de teklif etti ve ben hepsini kabul ettim sanırım aynı anda 5 tanesiyle falan çıkıyordum bu beni mutlu ediyor asırı bir zevk veriyordu bana çünkü seviliyor gibi hissediyordum. tabi bu asamada aileme ve tüm herkese yalanlar söyledim. ve sonunda yalancının mumu yatsıya kadar yanar. ailem mesajları eteği ve herseyi öğrendi evde olanlar benim için bir kabustan beterdi arkadasım yalanlarımı öğrendi ve bütün diğer herkese bunları mesaj attı ben asla ona öyle bir şey yapmzdım yapmadım da. herneyse herkes bana sırtını döndü kendi ailem bile yaptıklarım işte bu noktada güvenlerini sarstı. yaptıklarımı savunmuyorum ama onlarda bana kendilerini savunmamalı bence.
Yorum
-
Evden kaçmak için eğitimini tamamlayıp iş bulmalısın.Ailene diklenip dikkatleri üzerine çekme.Nasıl olduğunu anlayamadan evlendiriverirler.Sen kendini derslerine göm,asosyallik kimseye tavsiye edeceğim bir durum değil ancak senin buna ihtiyacın var.hata üzerine hata yapmak seni çok yıpratır ve çevrende yargılanmana neden olur.
Psikiyatristle görüştüğünde Bu durumu ona anlatamayacak olsan bile forumda yazmışken hazır,çıktı alıp doktorun eline tutuşturabilirsin.Bu çok iyi olur çünkü doktora da olduğundan farklı görünme ihtimalin var.İçinde yaşadığın suçluluk ve utanma duyguları baskın gelebilir.Buna izin verme ve yazıyla olsun dile getir.
Yalnız aklında çıkarmaman gereken bir şey var.Bu yaşadıklarını yaşarken,denerken,başına her şey gelebilirdi.Sen iyiysen herkes iyidir,sen kötüysen birer birer azalırlar.Yani hayatta başına gelecek her şeyden sen sorumlusun,temizlemek zorunda kalan hep sen olacaksın.Altından kalkamayacağın,sorumluluğunu alamayacağın ne bir hareket yap bir daha,ne de bir söz söyle.İstesen de istemesen de artık genç yetişkinsin.Aklının bir köşesine yaz. Doktora da mutlaka görün.İhmal etme.Psikolog adımı da sonra gelir.
Yorum
-
tabiki güvencem mesleğim olmadan bişeyler yapamayacağımı biliyorum. zaten derslerime gömülüyorum. tek kaçış noktam bu. 4 yılın hızla geçmesini umuyorum. ayrıca yanlış anlaşılsın istemem ailem beni zorla evlendirecek ve ya zorla basımı kapatacak cinsten çok tutucu bir aile değil sadece din konusunda biraz hassaslar.
Yorum
-
İnternette yapılan testlerin geneli düzmece fakat sizi sizden dinleyince anlıyorumki sizinki anksiyete gibi bir durum değil daha çok ileri derecede kişilik bozukluğuna benziyor. tabiki bu teşhisi bir uzmanın koyması mantıklı ama söylemlerinizden çıkarabildiğim tek şey bu psikiyatristsiz ve ilaçsız geçecek durum değil siz zamanla geçer düşüncesiyle düşünerek hareket ederseniz bir anda hiç anlayamadığınız noktada dahada sıkışıp kalabilirsiniz. tutumunuz davranışlarınız hiç normal değil belki baskıcı ailenin tutumundan kaynaklı bazı durumlarınız ama bir insana zarar verme eğiliminde olma isteğiniz hiç normal değil kendiniz için bir yardım alın aksi halde bu söylemleriniz ilerde söylemde kalmamakla beraber sizi o istemediğiniz durumların ortasınada getirebilir.durumunuz asla ilaçsız düzelebilecek birşey değilDenizdeki damlaları sayın desem sayar mısınız? Canlar damladır, sonunda aynı denize damlayacağız.
Yorum
Yorum