Duyuru

Collapse
No announcement yet.

B12 Azalınca Pilimiz Bitiyor!

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• B12 Azalınca Pilimiz Bitiyor!

Merhaba arkadaşlar.Yaklaşık 3 senedir depresyon tedavisi için ilaç kullanıyorum.Bu süre içinde çok mutlu olduğum anlarda oldu.Ama tam olarak hala daha çözüm yok.Ha şöyle birşey de var.Kendim için söyleyecek olursam yaşadığım ortamlardan,çevremdeki insanlardan,tabiki doğuştan olan yapımdan ve özellikle de yetiştirilme tarzımdan olduğumun farkındayım.Aslında çok konuşamam ve böyle tek başıma yani doğrudan sohbet ortamı olmadığı için çokta yazamam.Bu yüzden bu konuyu neden açtığıma geleyim.Yaklaşık 1 yıldan beri başımda bir rahatsızlık var.Ensemde uyuşma ve uyuşmaya bağlı olarak uyku halimin oluşması.Dün bu rahatsızlığımdan dolayı nöröloji doktoruna gittim.İlk olarak kan tahlili yapıldı.Birde beyin mr ı çekildi.Kan tahlili sonucu gün içinde çıktı.Mr 1 hafta sonra.Her neyse.Kan tahlili sonucunda b12 vitamin oranım çok düşük çıktı.(doktor şaşkınlıkla çok 14 olduğunu ve çok düşük olduğunu söyledi.Bende ona bağlı düşük diyorum )İlaç verdi tabi 10 gün sonra tekrar gel dedi.Bu arada lustral kullanıyorum ve bunu doktora söyledim.Doktorda verdiği ilaçlarla etkileşim yapar diye efexor 37.5 mg verdi.Bende akşam internette araştırdım ve bir makale buldum ve bunu sizlerle paylaşmak istedim.Aslında konuyu açmamın nedeni sadece b12 vitaminine dikkat çekmek değil.Mr ile ne sonuçlar çıkacağını da araştırdığımda vücudun en ince ayrıntısına kadar inceleme yapılabildiği için psikolojik sorunlarında saptanabileceğini öğrendim.Tabi mantık olarak yönetim birimimiz beyin ve beyinde sorun olunca bedenen ve ruhen sorunlar olabileceğini düşündüm.Bu yüzden sizlere de önerim bence özellikle depresyon,halsizlik gibi şikayetleriniz varsa nörölojiye sadece bir muayene için gitmenizi öneririm.Çünkü bu başa çıkamadığım sorunlar için en azından kendim için bir umut oldu.Belki benim gibi arkadaşlara da yardımı olur.Allah hepimize,herkese şifa versin...

http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/20740092.asp
    Ne hasta bekler sabahı,ne taze ölüyü mezar,ne de şeytan bir günahı,seni beklediğim kadar....
İşleniyor...
X