Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Özgüven kazanmak ve değişim için kitap öneriniz varmı?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Özgüven kazanmak ve değişim için kitap öneriniz varmı?

Hayatınızı değiştiren çekirdek inançlarımızı değiştirmek için kitap önerebilirmisniz?Belkide özgüven eksikliğimden kilo veremiyorum diye düşünüyorum arkadaşlar.Sf mi yendim ama özgüvenimi hala kazanamadım lütfen bir kitap önerin..:RpS_rolleyes:

Mümin Sekman'ın İnsan İsterse "Azmin Zaferi Öyküleri" serilerini öneririm 4-5 tane serisi var ben bir tanesini okudum diğerlerini de okumayı düşünüyorum. Çok zor şartlardan başarıya ulaşmış tvlerden tanıdığımız insanların hayatlarını anlatıyor. Ben okuduğumda bana güç ve azim vermişti. Bir de "Her şey seninle başlar" kitabını öneririm ben okumadım ama güzel olduğunu düşünüyorum.
    Her şey güzel olacak...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: enerji528 View Post
      Mümin Sekman'ın İnsan İsterse "Azmin Zaferi Öyküleri" serilerini öneririm 4-5 tane serisi var ben bir tanesini okudum diğerlerini de okumayı düşünüyorum. Çok zor şartlardan başarıya ulaşmış tvlerden tanıdığımız insanların hayatlarını anlatıyor. Ben okuduğumda bana güç ve azim vermişti. Bir de "Her şey seninle başlar" kitabını öneririm ben okumadım ama güzel olduğunu düşünüyorum.
      özgüvenin kitaplarla kazanabilineceğine inanmıyorum tamam okuduğun o dakika seni süper gaza getirip ben herşeyi yaparım duygusuna sokuyor ancak ya sonrası?
      deli ruh hali bazen iyi gelir ama biz çok abarttık ....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: melinya View Post
        özgüvenin kitaplarla kazanabilineceğine inanmıyorum tamam okuduğun o dakika seni süper gaza getirip ben herşeyi yaparım duygusuna sokuyor ancak ya sonrası?
        Kitabı okuduktan bir kaç gün sonra unutursak kitabın verdiği gaz biter. Zorlukla karşılaştığımızda okuduğum kitapta adam şu zorluklarla karşılaşıp aşmıştı ben bunu mu aşamayacağım demeliyiz ve bu düşünce tarzını bütün zorluklarda kullanmalıyız. Kitapların etkisinin kısa sürmesine biz neden oluyoruz okurken tamam benimsiyoruz bir kaç gün sonra unutunca doğal olarak kitabın faydası kalmıyor. Tabi eleştirdiğim konu bende de var ben de sonunu getiremiyorum ama bu konuda bilinçli olmam beni diğer insanlardan az da olsa üstün tutuyor. En azından güzel bir kitap bir insanı 2 gün etkisi altında tutuyorsa bende o olumlu etki 5 gün sürüyor. : )
        Her şey güzel olacak...

Yorum

önerileriniz için teşekkür ederim.değerlendireceğim tabiki.kitap istememin nedeni sosyal fobimide yıldız burkovik sosyal fobi kitabıyla çözdüm.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Anorexia View Post
            önerileriniz için teşekkür ederim.değerlendireceğim tabiki.kitap istememin nedeni sosyal fobimide yıldız burkovik sosyal fobi kitabıyla çözdüm.
            sen kilo vermek için mi kitap istiyorsun?
            deli ruh hali bazen iyi gelir ama biz çok abarttık ....

Yorum

Nil Gün- Kaç kiloya programlısın

Yorum

Orjinal yazı sahibi: melinya View Post
                sen kilo vermek için mi kitap istiyorsun?
                hayır ama okumak isterim

Yorum

Tanrı Daima tebdili Kıyafet Gezer.. Yazar Adı: Laurent Gounelle Yayıncı: Pegasus Yayınları
                  "Mutluluğun kapını çalmasını bekleme sen ona git
                  Hayatını değiştirecek roman bu işte
                  Bir düşünün. İntihar etmek üzeresiniz. Bir adam hayatınızı kurtarıyor ama karşılığında sizinle bir anlaşma yapıyor. Bundan sonra o ne söylerse sorgusuz sualsiz yapacaksınız. Kendi iyiliğiniz için… Çaresiz kabul ediyorsunuz ve hayatınızın iplerini tıpkı bir kukla gibi başkasının ellerine bırakıyorsunuz. Ve hayatınız eskisinden çok daha güzel oluyor. Yine de şüpheleriniz var Bu adam aslında kim Çevresindeki gizemli kişilerin sırrı ne Sizden aslında ne istiyor
                  Tanrı Daima Tebdil i Kıyafet Gezer kendi kendimize koyduğumuz engelleri korkularımızı ve önyargılarımızı nasıl aşacağımızın kaderimiz sandığımız mutsuz bir yaşamı bizi mutluluğa götüren bir yolculuğa nasıl dönüştüreceğimizin hikayesi"
                  Sahte kalabalıkların olacağına, kaliteli bir yalnızlığın olsun..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: phatalogyst View Post
                    Tanrı Daima tebdili Kıyafet Gezer.. Yazar Adı: Laurent Gounelle Yayıncı: Pegasus Yayınları
                    "Mutluluğun kapını çalmasını bekleme sen ona git
                    Hayatını değiştirecek roman bu işte
                    Bir düşünün. İntihar etmek üzeresiniz. Bir adam hayatınızı kurtarıyor ama karşılığında sizinle bir anlaşma yapıyor. Bundan sonra o ne söylerse sorgusuz sualsiz yapacaksınız. Kendi iyiliğiniz için… Çaresiz kabul ediyorsunuz ve hayatınızın iplerini tıpkı bir kukla gibi başkasının ellerine bırakıyorsunuz. Ve hayatınız eskisinden çok daha güzel oluyor. Yine de şüpheleriniz var Bu adam aslında kim Çevresindeki gizemli kişilerin sırrı ne Sizden aslında ne istiyor
                    Tanrı Daima Tebdil i Kıyafet Gezer kendi kendimize koyduğumuz engelleri korkularımızı ve önyargılarımızı nasıl aşacağımızın kaderimiz sandığımız mutsuz bir yaşamı bizi mutluluğa götüren bir yolculuğa nasıl dönüştüreceğimizin hikayesi"

teşekkür ederim

Yorum

Bana göre kuantum kitapları yazanlar yeterince bilgi sahibi değilller.Ama doktorların ve psikiyatrların(özcan köknel) kitaplarını eleştirmek sizlere düşmez.

Yorum

Kişisel gelişim kitapları işe yarar hem de çok ama kitapta yazılanları hayata uygulamak lazım.
                        Her şey güzel olacak...

Yorum

Kuran-ı Kerim.Sorsanız sen okudun mu diye okumadım ama tabi zaman zaman ayetlere bakıyorum.Aslında hayatımda hiç kitap okumadım.Bununla övünmüyorum.Okumak istiyorum çünkü.İnşallah okuyacağım ilk kitap Kuran-ı Kerim olur.
                          Ne hasta bekler sabahı,ne taze ölüyü mezar,ne de şeytan bir günahı,seni beklediğim kadar....

Yorum

Evet Kuran-ı Kerim en büyük kişisel gelişim kitabıdır, tefsirini okuyup bir insanın yaşantısı nasıl olmalı anlamak lazım.
                            Her şey güzel olacak...

Yorum

Nevzat Tarhan'ın kitapları çok güzel, bir de Mustafa Ulusoy' un kitapları var. Kişisel gelişim kitaplarına hiç bulaşmayın derim, etkisi en fazla bir hafta gidiyor :/

Yorum

İşleniyor...
                              X