Hayatınızı değiştiren çekirdek inançlarımızı değiştirmek için kitap önerebilirmisniz?Belkide özgüven eksikliğimden kilo veremiyorum diye düşünüyorum arkadaşlar.Sf mi yendim ama özgüvenimi hala kazanamadım lütfen bir kitap önerin..:RpS_rolleyes:
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Özgüven kazanmak ve değişim için kitap öneriniz varmı?
Collapse
X
-
Mümin Sekman'ın İnsan İsterse "Azmin Zaferi Öyküleri" serilerini öneririm 4-5 tane serisi var ben bir tanesini okudum diğerlerini de okumayı düşünüyorum. Çok zor şartlardan başarıya ulaşmış tvlerden tanıdığımız insanların hayatlarını anlatıyor. Ben okuduğumda bana güç ve azim vermişti. Bir de "Her şey seninle başlar" kitabını öneririm ben okumadım ama güzel olduğunu düşünüyorum.Her şey güzel olacak...
-
Orjinal yazı sahibi: enerji528 View PostMümin Sekman'ın İnsan İsterse "Azmin Zaferi Öyküleri" serilerini öneririm 4-5 tane serisi var ben bir tanesini okudum diğerlerini de okumayı düşünüyorum. Çok zor şartlardan başarıya ulaşmış tvlerden tanıdığımız insanların hayatlarını anlatıyor. Ben okuduğumda bana güç ve azim vermişti. Bir de "Her şey seninle başlar" kitabını öneririm ben okumadım ama güzel olduğunu düşünüyorum.deli ruh hali bazen iyi gelir ama biz çok abarttık ....
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: melinya View Postözgüvenin kitaplarla kazanabilineceğine inanmıyorum tamam okuduğun o dakika seni süper gaza getirip ben herşeyi yaparım duygusuna sokuyor ancak ya sonrası?Her şey güzel olacak...
Yorum
-
-
Tanrı Daima tebdili Kıyafet Gezer.. Yazar Adı: Laurent Gounelle Yayıncı: Pegasus Yayınları
"Mutluluğun kapını çalmasını bekleme sen ona git
Hayatını değiştirecek roman bu işte
Bir düşünün. İntihar etmek üzeresiniz. Bir adam hayatınızı kurtarıyor ama karşılığında sizinle bir anlaşma yapıyor. Bundan sonra o ne söylerse sorgusuz sualsiz yapacaksınız. Kendi iyiliğiniz için… Çaresiz kabul ediyorsunuz ve hayatınızın iplerini tıpkı bir kukla gibi başkasının ellerine bırakıyorsunuz. Ve hayatınız eskisinden çok daha güzel oluyor. Yine de şüpheleriniz var Bu adam aslında kim Çevresindeki gizemli kişilerin sırrı ne Sizden aslında ne istiyor
Tanrı Daima Tebdil i Kıyafet Gezer kendi kendimize koyduğumuz engelleri korkularımızı ve önyargılarımızı nasıl aşacağımızın kaderimiz sandığımız mutsuz bir yaşamı bizi mutluluğa götüren bir yolculuğa nasıl dönüştüreceğimizin hikayesi"Sahte kalabalıkların olacağına, kaliteli bir yalnızlığın olsun..
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: phatalogyst View PostTanrı Daima tebdili Kıyafet Gezer.. Yazar Adı: Laurent Gounelle Yayıncı: Pegasus Yayınları
"Mutluluğun kapını çalmasını bekleme sen ona git
Hayatını değiştirecek roman bu işte
Bir düşünün. İntihar etmek üzeresiniz. Bir adam hayatınızı kurtarıyor ama karşılığında sizinle bir anlaşma yapıyor. Bundan sonra o ne söylerse sorgusuz sualsiz yapacaksınız. Kendi iyiliğiniz için… Çaresiz kabul ediyorsunuz ve hayatınızın iplerini tıpkı bir kukla gibi başkasının ellerine bırakıyorsunuz. Ve hayatınız eskisinden çok daha güzel oluyor. Yine de şüpheleriniz var Bu adam aslında kim Çevresindeki gizemli kişilerin sırrı ne Sizden aslında ne istiyor
Tanrı Daima Tebdil i Kıyafet Gezer kendi kendimize koyduğumuz engelleri korkularımızı ve önyargılarımızı nasıl aşacağımızın kaderimiz sandığımız mutsuz bir yaşamı bizi mutluluğa götüren bir yolculuğa nasıl dönüştüreceğimizin hikayesi"
teşekkür ederim
Yorum
-
Kuran-ı Kerim.Sorsanız sen okudun mu diye okumadım ama tabi zaman zaman ayetlere bakıyorum.Aslında hayatımda hiç kitap okumadım.Bununla övünmüyorum.Okumak istiyorum çünkü.İnşallah okuyacağım ilk kitap Kuran-ı Kerim olur.Ne hasta bekler sabahı,ne taze ölüyü mezar,ne de şeytan bir günahı,seni beklediğim kadar....
Yorum
Yorum