Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Psikiyatri seans ücretleri..
Collapse
X
-
Psikiyatri seans ücretleri..
Psikiatriye gidenler kaç tl seans ücreti veriyosunuz?Etiketler: Yok
-
Merhaba arkadaşlar.Ücretli olarak ben bir kere gitmiştim.İlk seans 120 liraydı daha sonrakilerin 60 lira olduğunu söyledi.Ama psikiyatri haricinde bir tavsiyem olacak.Kan tahlili yaptırıp kan ve vitamin değerlerinizi ölçtürün.Geçen hafta nörölojiye gitmiştim kan tahlili yaptı ve b12 vitaminimin çok düşük olduğunu söyledi.İlaç verdi tabi.B12 vitamini ne işe yarıyor,eksik olduğunda zararları ne diye baktığımda kendi psikolojik rahatsızlığıma çok etkili olduğunu farkettim.Zaten doktor b12 nin eksik olduğunu görünce doğrudan rahtsız olduğum durumların olup olmadığını sordu.Tabi demek istediğim sadece b12 vitamini herşeye yetiyor değil.Vücudun komple gerekli bütün vitaminleri gerekli miktarda bulunması.Bunu da sağlayan düzenli beslenme,spor,düzenli uyku.Şimdi yazdığım yanlış anlaşılmasın ama psikiyatriye gittiğinizde size soracağı bir kaç sabit soru ve şu ilacı kullan 1 ay sonra gel.Elbette etkili,işe yarıyor ama bende 3 senedir psikiyatriye gidiyorum,ilaç kullanıyorum ama dediğim gibi ihtiyacımız olan vitaminlerin ölçümlerini malesef psikiyatri yapmıyor.Çoğunlukla da bu yüzden gidiyorsun ilaç yazıyor ve yolluyor düşüncesi oluşuyor toplumda.Nasıl olsa gitmeyi düşünüyorsunuz bence dediğimi de deneyin.Zarar geleceğini sanmıyorum.
Şu makaleye de bakmanız http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/20740092.aspLast edited by sessizsakin17; 12-12-2012, 12:43 AM.
-
Guest repliedEger ozele gidersem trak diye gidiyor 180 tl.
Leave a comment:
-
ben bir kere gittim psikşyatristte oda ssk dan dolayı bakmadı bana hasta haklarına basvurdum o kadında gençsin yakısıklısın git gez toz çalış nasihatı verdi o gun bugun gitmiyorum psikiyatriye....
Leave a comment:
-
devlette nereyi tavsiye edersin badee sen gittin memnun kaldınmı,ben vakıf gurebaya gittim çok hasta vardı doktorlar iyiydi ama hasta çok olduğu için hızlı geçiyorlar,eyüp devlette daha beter zaten
Leave a comment:
-
longies evet haklısın benim ailede anne evhamlı ve hep negatiftir herşeyin kötü yanını görür.
Leave a comment:
-
Devlet hastanelerinde seans en fazla 10 dk mış.doktorlar 5 dk da teşhis koyuyolarmış.pek yararı olucagını sanmıyorum ama istanbulda hangi devlet hastanesi iyi ?
Leave a comment:
-
longines güzel yeşillik huzurlu biyer psikiyatridede çok iyiler ama pahalı
Leave a comment:
-
Bende artık gitmeye karar vermiştim ama fiyatlar gerçekten uçuk..ne yapıcaz bilmiyorum .s
Leave a comment:
-
ben gidemedim ama balıklı rum hastanesi çok iyidir psikiyatride 200 tl
Leave a comment:
Leave a comment: