Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Depersonalizasyon

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Depersonalizasyon

Yeter artık vallaha bıktım lanet olsun böyle rahatsızlığa hiçbirşeye benzemiyor eskisi gibi hissetmek istiyorum kendimi kaybettim resmen yaşayıp kurtuldum diyenler var söyleyin ne yaptığınızı ben de yapayım ? Ne yaptınız ne ettiniz de kurtuldunuz ?

Çok arttı psikolojik rahatsızlıklar.Yaşam şartlarından dolayı oldu bu.Teknoloji tetikledi.Deşarj olamıyor insanlar, güvenmiyor, inanmıyor.
    Orjinal yazı sahibi: RehiN View Post
    Yeter artık vallaha bıktım lanet olsun böyle rahatsızlığa hiçbirşeye benzemiyor eskisi gibi hissetmek istiyorum kendimi kaybettim resmen yaşayıp kurtuldum diyenler var söyleyin ne yaptığınızı ben de yapayım ? Ne yaptınız ne ettiniz de kurtuldunuz ?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dreamer8 View Post
      Çok arttı psikolojik rahatsızlıklar.Yaşam şartlarından dolayı oldu bu.Teknoloji tetikledi.Deşarj olamıyor insanlar, güvenmiyor, inanmıyor.
      Evet sonuna kadar haklısın keşke diyor insan ama ne çare..

Yorum

Bu forumda bi arkadaş trance tavsiye etmişti normalde pek trance müzik dinlemem ama dinlediğimde etkilerini hafiflettiğini gördüm, şu an kulaklığımda saf piyano sesi var ve ben uçuyorum Mutluluk parayla olmaz diyenler, güzel bi piyanonun ve onun özel dersini almanın bedelini bilmiyorlar, tabi karşılığında bu rahatsızlığımı hafifletmenin bana vereceği mutluluğu da

Yorum

Tabiki konu ilgi görmez sevgilime alacağım kırmızı dondan bahsetmedim çünkü )) Sizi gidi insancıklar hepiniz aynısınız koştuğunuz şeyler de bir kaçtığınız şeyler de.. Ctrl C+Ctrl V bundan ibaretsiniz insan sadece bundan ibaret.
          Neyse bu konu başlığı bana ait olsun kimse yorum yazıp kirletmesin de günlük tutayım bi işe yarasın bari.
          Bugün 26 Aralık 2012..
          Her gün olduğu gibi belki geri dönmüşümdür umuduyla gözlerimi açtım. Saat 09.30du galiba, geri dönmediğimi tekrar tekrar görmenin vermiş lduğu bıkkınlıkla bi sigara yaktım.
          Ayrıntılara girmek isterdim ama hayatımda ayrıntı yok çünkü gerçekten yaşıyormuyum yaşamıyormuyum bilmiyorum.
          Bugünkü tek ayrıntım bi filmdi bilgisayarda canım sıkılınca google da psikolojik filmler diye aratıp fragmanları izledim.
          "John Malkoviç Omak" aradığım filmi bulmuştum açtım izledim yarım saat önce falan bitti güzel filmdi bir depersonalizasyon insanını anlatabilicek en güzel örnek ve bence baş yapıt..
          Neyse sırtım ağrıyor bugün bilgisayara fazla bakmama kararı aldım kendime kısıtlama getiriyorum bundan sonra.
          Hey ! Şu an ne keşfettim inanamazsın loş ışıkta klavyeye bakarak yazmak beni bir an geri getirir gibi oldu Çok heyecan verici yüzüm gülüyor şu an çok heyecanlandım adrenalin salgılıyorum vaovv !
          Bu mutluluğu klavye başında bozmak istemem benim sigara içmem lazım sevgili günlük sonra da büyük ihtimal online oyunlarımdan birine girerim. Seninle yarın görüşürüz ..

Yorum

Merhaba günlük, şu saate kadar nasıl geldiğimi hatırlamıyorum. Bugün insanlar arası diyaloglarda iyi olmadığımı bir kez daha anladım, kimseyle samimiyet kuramiycam bu gidişle çünkü benim duygularım bile yok kim duygusuz hissiz biriyle samimiyet kurar ki zaten ? Hele böyle biri samimiyetten de yoksunsa..
            Her neyse bugün bi şarkı daha yaptım benim böyle günlerim olur günlerce haftalarca duygusuz yaşarım ama demek ki içimde farketmesem de birşeyler birikiyor ve ben bunları dışa vurma ihtiyacı hissediyorum o yüzden şarkı yapıyorum..
            Belki iyiye işarettir depersonalizasyon olsam da içimde birşeylerin birikmesi, düşüncelerimi aktarma ihtiyacı falan, belki iyi bir işarettir. Kim bilir..
            O günün geleceğini biliyorum aslında içimde öyle güçlü bir ses var ki biraz daha sabretmem gerektiğini söylüyor sanki ? Bilemem ama ben duygularımı geri istiyorum çocukluğumdaki gibi hissetmek istiyorum.
            Her neyse salla bunu da istemeyle olmuyor nasıl olsa, yarın görüşmek üzere günlük hoşçakal.

Yorum

Avv ! Seni unuttum günlük kusura bakma kendini unutmuş bi adama çok görme bunu ne olue kendime geldiğimde sor bütün sorunu. Bütün sorunun bensem eğer artık yazmam sana, merak etme karalamam artık birşeyler beyaz sayfana. Ama beni de anla boş bi durum içindeyim, herşeyimi kaybettim gitti bütün sevdiklerim. Bütün bunları buraya yazmak doğru mu bilmiyorum ama zaten kimse hayatımla ilgilenmediği için bi sorun görmüyorum.
              Her neyse bu sabah güzeldi herşey, sevdiğimden mesaj da geldi beni tutamaz hiçbirşey. Büyük bi sorunum var belki ama takmamayı öğrendim artık bu da iyi birşey..
              Belki bi ilerleme belki de gerileme ama bana göre gayet güzel bi gelişme.
              Ha unutmadan söyleyim rapi bırakmıştım ama sanırım başka birşey yok beni getiren kendime .
              Hayatım artık bi kafiye, artık bu hayatım artık bi bene hamile. Geride bıraktığım herşeyi silip attım yeni bi sayfa açıyorum kendime.
              Görüşmek üzere..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: SiyahKan
                Lindsey Stirling dinle birde beni sakinleştiren de onun müzikleri ve iyi geliyor.
                Beni iyice strese sokuyo o kız çünkü izlerken odaklanamıyorum neden odaklanamıyorum çünkü zengin bi babanın kızı ha çok mu iyi keman çalıyor hayır ! Amerikadaki yetenek yarışmasına çıkan onlarca Lindseyden daha iyi çalan kızlar var onlar neden hak ettikleri yerde değiller ? Çünkü Lindsey gibi zengin baba kızı değiller çünkü paraları yok herhangi bi klip, video, reklam firmasıyla anlaşıp youtubeden seslerini duyuramıyorlar. Lindsey keman çalar anlaşmalı olduğu stüdyo çalışanları abla dubstep diye birşey var bu sıralar o çok moda şarkıların daha çok tutulur der ve Lindsey stil değiştirir. Kemanla dubstep nerde görülmüş hele bilgisayar üzerinden çalınmıyorsa o keman sesleri yazık değil mi kemanın doğallığına ?
                Huh rahatladım teşekkür ederim arkadaşım ama maalesef tavsiyen pek bana göre değil )

Yorum

Lanet olsun günlük bugün çok iyiydim güne iyi başlayınca devamı geliyor demek ki Hey günlük bir gün BELKİ ünlü olursam seni unutmiycam merak etme seni de görücem ))

Yorum

Orjinal yazı sahibi: SiyahKan
                    Haha dur bir dakika şuan kıza bende uyuz oldum Pek araştırmadım açıkçası hayatını , yarışmayla tanındığını biliyorum ama. Olsun en azından içini döktün
                    Yok yok yarışmayla tanındı ama parayla ünlendi Bugün günlük te tutamadım zaten iyice tembelleştim ben yahu

Yorum

Merhaba günlük naber nasılsın ben iyim saol.
                      Daha çok fırtına sonrası sessizlik var içimde hani bi fırtına gelir bi şehri yıkar insanlara zarar verir taş üstünde taş koymaz, sonra da hiçbirşey olmamış gibi bir özür bile dilemeden gider de şehir buruk ama bir o kadar da durulmuş bir vaziyete bürünür ya ben de öyleyim işte.

Bi fırtınaydı depresyon geçer dedim geçti ama daha kötüsüyle geldi, bipolar bozukluk var dendi gelen gideni aratır ya hani bu da geçer dedim ama, o da geçti..
                      Daha sonra kapımı depersonalizasyon çaldı, her ne kadar evde yok numarası yapsam da kapıyı kırıp girdi. Bir yandan depersonalizasyon bir yandan kırık kapıyı görüp içeriye giren depresyon, bipolar falan derken yol geçen hanı oldu beynim..

Ben zekiyim bunu da kaldırırım beynime güveniyorum dedim ama gün geçtikçe arttı ziyaretçilerim, gün geçtikçe evi yıkıp dağıttılar..

Şimdi fırtına sonrası sessizliği yaşıyorum, ev dağınık, eşyalar kırık, ben kırık..

Ama olsun buna da şükür, iyi pişirdi beni..

Tüm psikolojik sorun yaşayan insanlara şifalar diliyorum ve unutmayın her insan kaldırabiliceği büyüklükte sıkıntılar yaşar.

Sevgilerimle..

Yorum

su anda seni anliyorum nasil diyeceksin ama icinde bulundugumuz durum gercekten zor yasayan anlar derler ama ben inaniyorum gececegine kolaymi yasadigimiz zor insallah hepimizde atlatacagiz

Yorum

Orjinal yazı sahibi: gokcebahadir View Post
                          su anda seni anliyorum nasil diyeceksin ama icinde bulundugumuz durum gercekten zor yasayan anlar derler ama ben inaniyorum gececegine kolaymi yasadigimiz zor insallah hepimizde atlatacagiz
                          Samimiyetine güveniyorum, geçecek inşallah hepimiz sağlığımıza kavuşucaz..

Yorum

İşleniyor...
                          X