Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Arkadaşlar aldım sevgilimi en sonunda. Şimdi sıra intikamımı almakta.

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Arkadaşlar aldım sevgilimi en sonunda. Şimdi sıra intikamımı almakta.

Arkadaşlar hatırlayanlar vardır belki, 2006 model Simsiyah bir Honda Civic alacağımdan bahsetmiştim. 3 gün önce Hondama kavuştum. Tahminimden daha da güzel ve zevkli birşey. 28 yıllık otomobil hasretim sona erdi. Otomobillere duyduğum aşk en sonunda kemalatına erdi. Şimdi sıra intikamda. İntikamımı hatırlayanlar bilir ama ben genede hatırlatayım bana geçmişte arabasını vermeyen insanların hiçbirine hatta insanların hiçbirine arabamı vermeyerek farklı bir intikam alıcam. Çünkü geçmişte kimse bize arabasını vermedi ve bende vermeyecem arabamı kimseye.

Hatta şimdiden yani 3 günde 2 kişiden intikam aldım diyebilirim. Amcamınoğlu ve bir arkadaşım arabamı istediler ama vermedim

Müthiş bir duygu arabayı vermemek.
    Last edited by İNSANİ; 06-01-2013, 01:27 PM.

iyi gözün aydın olsun ...
    konunun başlığında sevgilimi aldım yazısını öyle bir yazmıssın ki usta sanki çarşıda satılan bişey miş gibi ?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ferman View Post
      iyi gözün aydın olsun ...
      konunun başlığında sevgilimi aldım yazısını öyle bir yazmıssın ki usta sanki çarşıda satılan bişey miş gibi ?
      Usta öyle heyecanlıyım ki anlatamam. Gece kalkıyorum ve arabama bakıyorum. Hele ilk anahtarı alıpta sürücü koltuğuna bi oturuşum vardı görseniz ağlardınız. Çok duygusal bir sahneydi.

Fikrimin ince gülü bu otomobil benim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: İNSANİ View Post
        Usta öyle heyecanlıyım ki anlatamam. Gece kalkıyorum ve arabama bakıyorum. Hele ilk anahtarı alıpta sürücü koltuğuna bi oturuşum vardı görseniz ağlardınız. Çok duygusal bir sahneydi.

Fikrimin ince gülü bu otomobil benim.
        iyi hayırlı solun o zaman allah tekerini düz etsin
        ulan şu memurluğu tutturim bende alacam bir araba çok lazım banada anasını satım ...

Yorum

arkadaşım şizofreni falan değilsin değil mi ) senin işinde yoktu sanki piyango mu vurdu ne
          "Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka

Yorum

hayırlı olsun İNSANİ ... honda civic benimde favorim resmini bir paylaşsana arabanın merak ettim nasıl bende 2008 üstü almayı düşünüyorum.

KuzuZade
            Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
            BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
            Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

Orjinal yazı sahibi: .::yabancı::. View Post
              arkadaşım şizofreni falan değilsin değil mi ) senin işinde yoktu sanki piyango mu vurdu ne
              Hayır işim vardıda Ekim'de işten çıkardılar. 3 sene yemedik içmedik biriktirdik. Ama son iki ay hemen hemen hiç harcama yapmadım. Bi abiye yardım etttim işlerinde. 1,5 ay sonra geriye kalan 1000 tl'yi de o verdi ve arabam oldu.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: BeyZade View Post
                hayırlı olsun İNSANİ ... honda civic benimde favorim resmini bir paylaşsana arabanın merak ettim nasıl bende 2008 üstü almayı düşünüyorum.
                Sağolasın beyzade. Arabanın resmini felan paylaşamam. Facede dahi paylaşmadım resmini. Nazara getiremem arabayı. Çok güzel ve temiz ve seksi bir araba diyeyim anlayın siz. Bbs jantları olan bi makina işte. Deliriyo görenler. Ama daha da delirticem ben görenleri. Çünkü yakındır arabamı isteyenler düşmeye başlayacaklar yanıma ama bende direk mazeretsiz bir şekilde arabamı veremem diyeceğim. Yani arabayı vermiyorum kimseye diyeceğim. Ne yani biz kimsemi olduk diyenlere de "en yakınlarımıza kimse olduk zamanında da gıkımızı çıkarmadık. Şimdi sizde gıkınızı çıkarmayın" diyeceğim. Ama muhteşem bi makina o kadar söyliyeyim.

Yani hiç belli olmaz bu makinayla aşk hayatım bile düzelebilir

Yorum

ahahh delisin sen aşk yaşıyorsun resmen makina ile... araba beyaz renkli olaydı barı, filimli camlar

KuzuZade
                  Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
                  BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
                  Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

hayırlı olsun insanı kazasız belasız kullan
                    Hayatta yapabileceğiniz en büyük hata,
                    sürekli bir hata daha yapacağımız KORKUSUDUR!

Hayat budur.Onu hissedin , onu yaşayın ve ondan hoşnut kalın .

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kripton94 View Post
                      hayırlı olsun insanı kazasız belasız kullan
                      Sağolasın. Cümlemize.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: BeyZade View Post
                        ahahh delisin sen aşk yaşıyorsun resmen makina ile... araba beyaz renkli olaydı barı, filimli camlar
                        O senin dediğin Audi ama bende Honda var kardeşim.

Hayatımda en çok ulaşmak istediğim ama ulaşamadığım aşk. Ve aşk dinle beni. Sana söz veriyorum ki sana ulaşamadığım için diğer ulaşılmaz olan herşeye ulaşıcam. Güzel bir evim olacak, güzel bir arabam [ki oldu zaten], güzel bir işim olacak ve güzel bir param. Ey aşk sana ulaşamamak ve kimse tarafından aşk-sevgili anlamında sevilmemek beni o kadar sinirlendirdi ve ezdi ve hırslandırdı ki sana ulaşamadığım için senin dışında kalan bütün ulaşılmazlara ulaşacağım ve en sonunda öyle bir görüntüye kavuşacağım ki bana ulaşılmaz gözükenler bana baktıkları zaman beni ulaşılmaz olarak görecekler.

Hep ince belli bir sevgilim olsun istedim. Olmadı ya çok sinirlendim ve çok ezildim ve çok hırslandım. Ve bu hırs sebebiyle ince belli sevgili dışında ki bütün ulaşılmazlara ulaşıcam ve öyle bir görüntü kazanıcam ki o ince belli-kibirli kız bana baktığı zaman beni ulaşılmaz olarak görecek.

Yorum

bu araba isteyen herkese verilir diye bi yazi yapistir arabaya........isteyenlere de vermiyorum hahahahha de......gunde 10 intikam alsan super olur ayda 300 intikam eder dusunsene........zevkten dort kose olursun......

Yorum

Orjinal yazı sahibi: schrödingerinkedisi View Post
                            bu araba isteyen herkese verilir diye bi yazi yapistir arabaya........isteyenlere de vermiyorum hahahahha de......gunde 10 intikam alsan super olur ayda 300 intikam eder dusunsene........zevkten dort kose olursun......
                            Aynen kedi. Dediğini yapacam.

Ama benim yazı yapıştırmama gerek yok aslında. Ben zaten 10 gün içersinde 300 intikam zaten alıcam. Çevremdekilerin yüzde 70'i isteyecek arabayı.
                            Last edited by İNSANİ; 06-01-2013, 03:42 PM.

Yorum

bence hastahaneye görün kardeşim sen gerçekten durumun iyi değil alt tarafı bir araba be ne kadar da büyüttün
                              "Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka

Yorum

İşleniyor...
                              X