Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Hoşcakalın Arkadaşlar ....
Collapse
X
-
Hoşcakalın Arkadaşlar ....
Buraya birdaha geri dönermiyim bilmiyorum , bildiğim tek birşey var gidiyorum hoşcakalın arkadaşlar........Etiketler: Yok
-
Eşinle arandaki sorunları inşallah çözersin ve inşallah çocuklar en az hasarla kurtulurlar.
-
umarım hayatında herşey gonlunce olur. hoşçakal inşallah gene gelirsin.
Leave a comment:
-
yolun açık olsun umarım hayatında vericğin kararlar seni mutlu ve huzurlu eder
Leave a comment:
-
ama bu haksizlik esinle arandaki durumu merak ederiz merak ettirdin simdi de gidiyorsun guzel bi davranis degil bence gule gule
Leave a comment:
-
hımm demek ki burada ki misyonunu tamamladın KATTREher şey dilediğince olsun ... aldığın kararlar hayatını yeniden düzene sokacak buna eminim yeter ki sen arkasında dur.
Leave a comment:
-
Guest repliedOrjinal yazı sahibi: KATTRE View PostBuraya birdaha geri dönermiyim bilmiyorum , bildiğim tek birşey var gidiyorum hoşcakalın arkadaşlar........
ben yapamam bilmiyorum.
Leave a comment:
-
sen nasıl istiyorsan öyle olsun katre... burada bazıları gelir, bazıları gider.. ben de 6-7 ay gitmiştim.. sonra geldim, belki, senin de öyle olur))
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: dreamer8 View PostBence dönmezsin geri katre.Bir yolcusun hayat yolunda.Biraz feryat ettin, biraz dert dinledin, biraz soluklandın ve yoluna devam ediyorsun.Bir yoldur yaşam, kaçamazsın.Doğum ile ölüm arasında herkes o yolu yürür.Elveda...
Leave a comment:
-
Bence dönmezsin geri katre.Bir yolcusun hayat yolunda.Biraz feryat ettin, biraz dert dinledin, biraz soluklandın ve yoluna devam ediyorsun.Bir yoldur yaşam, kaçamazsın.Doğum ile ölüm arasında herkes o yolu yürür.Elveda...
Leave a comment:
Leave a comment: