Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
Dreamer çok basit biliyorsunki hayat şartlari artan sigara fiyatlari bütçemi sarsti senin bütçeni bilemeyeceğim ama sende en pahali sigara alirsin kendine verdiğin paraya acirsin. 10 tl her gün kendini ödüllendir bilmiyorum ben akşam eve giderken bişeyler aliyorum kendime abur cubur onlari bi güzel yiyorum alamadiğimdan değil ödül olsun işte maksat sonra bakiyorsun verdiğin oaralari çöpe attiğini görünce aciyorsun. Düşünüyorum bazen çocuklarimiza al yavrum bunu kumbaraya at diye bozukluk 1 tl 2 tl verdiğimizde çocuklarimizi seviniyor. Sigaraya verdiğimiz değer onun yaninda kat kat fazla olunca vicdan mahkemesinde hislerimizi asiyoruz.
Günde 3-4 e mi indirdin.Harika.Nasıl başardın bunu.Bir paket içen insanın %20 si kadar zarar görüyorsun.eğer bunu sürekli yapabilirsen çok iyi.Ben de yapabilmek isterdim bunu.Şu anda 12 civarı içiyorum günde.
bu gün günlerden pazartesi tarih 07.01.2013
son zamanlarda sığara BIRAKMA HATTI 171 ARAYAN VARMI ?
nikotin ilaçları veriyorlar sanırım sağlık bakanlığı acaba ssk karşılıyormu ilaçların parasını?
ben baya bir yol kattettim gibi günde 3-4 e indirdim bir paketten.
tamamen bırakamıyorum elim ayağıma dolaşıyor stres ve basıç titreme v.s acayip şeyler hissediyorum.:tinysmile_angry_t: bi çaree of of
herşeyi bırakabilirim fakat sigaraya gücüm yetmiyor.
sen öyle sanıyorsun sadece... çünkü, "mecbur" olduğuna inanmıyorsun... soruyorum: "mecbur" olduğun herhangi bir şeyi istesen de istemesen de yapıyorsun değil mi?
Leave a comment:
Guest replied
herşeyi bırakabilirim fakat sigaraya gücüm yetmiyor.
bırak 171 i 271 i... her şey sende, daha doğrusu kafanın içinde... o dediğin basın-masınç işleri 1-2 günlük.. 1-2 gün dişini sıktın mı, tamamdır, sonra hepsi geçecek... sonrası huzur))
öncelikle, şu soruyu sormam gerikirdi: sen bu mereti bırakmayı gerçekten mi istiyorsun, yoksa dilinden mi söylüyorsun?
bırak 171 i 271 i... her şey sende, daha doğrusu kafanın içinde... o dediğin basın-masınç işleri 1-2 günlük.. 1-2 gün dişini sıktın mı, tamamdır, sonra hepsi geçecek... sonrası huzur))
sakız çiğneseniz ve elinizi meşgul edecek birşey bulun tesbih gibi mesela...
sigara kullanmadığım için anlayamıyorum ne hissettiğinizi ancak tamamen el ve ağız alışkanlığı olduğunu düşünüyorum sigara bağımlılığının...
Leave a comment: