Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sigarayi birakmak istiyorum.

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• SİYAHBEYAZ
    adlı üyemiz Sigarayi birakmak istiyorum. konusunu başlattı

Sigarayi birakmak istiyorum.

bu gün günlerden pazartesi tarih 07.01.2013
    son zamanlarda sığara BIRAKMA HATTI 171 ARAYAN VARMI ?
    nikotin ilaçları veriyorlar sanırım sağlık bakanlığı acaba ssk karşılıyormu ilaçların parasını?
    ben baya bir yol kattettim gibi günde 3-4 e indirdim bir paketten.
    tamamen bırakamıyorum elim ayağıma dolaşıyor stres ve basıç titreme v.s acayip şeyler hissediyorum.:tinysmile_angry_t: bi çaree of of

• Ben Böyle Değildim
    replied
    İnternetten gir araştır. Tek seansta bıraktırıyolar. İlaçsız hemde. Bir daha canın istemiyor.İstersen özledne yazarım yöntemini, öyle sigarayı bırakan çok insan tanıdım.

Leave a comment:

• SİYAHBEYAZ
    replied
    normalde her zman parfüm baskın gelsede tam ötobüse binerken aldığım tütün kokusu gitmiyo burnumdamı bişey vara acaba ? bak streslendim şimdi ağlıyacağım kesin burnumda bişey var benim yok yok..

Leave a comment:

• dreamer8
    replied
    Kimse seni tanımıyor elbette ama, parfüm baskın bir kokudur.Sigarayı yenebilir.Çamaşır yıkamak dedin ama sanırım bu bayan olduğunu gösteriyor.Bayanlar fazla sigara kokmaz.Koksalar da kısmen çekileblirler gibi geliyor bana.

Leave a comment:

• SİYAHBEYAZ
    replied
    şşşttt kimse tanımıyor değilmi beni

Leave a comment:

• SİYAHBEYAZ
    replied
    ben varya ne yapsam kar etmiyo tütün kokuyorum bildiğin tütün... çamaşır yıkamaktan gına geldi giydiğim bişeyi ertesi gün giyemiyorum. içime işlemiş terledikçe tütün terliyorum sanki... aslında ben pek hissetmiyorum ama sabah tam otobüse bindiğimde tütün kokusunu alıyorum o zaman anlıyorum tütün koktuğumu...istediğin kdr parfüm sık o tütün kokusu kıyafetlerine değil içine işliyo malesef.

Leave a comment:

• Guest's Avatar
    Guest replied
    tamam ben pisim pislikim..

Leave a comment:

• dreamer8
    replied
    ellerim ve ağzım asla tütün kokmaz.Sigaradan sonra hemen ellerimi sabunlar ve kolonya sürerim.Üstüme parfümümü sıkarım.Ağzıma da mentollü sakız atarım bir tane.Buna dikkat ederim.

Leave a comment:

• Guest's Avatar
    Guest replied
    Orjinal yazı sahibi: "ahenk"
    ekmek de 1 lira olmuş.
    ellerim tütün kokar geceler de

geceler yar yar....

dört duvar efkar

diye devam eder...

Leave a comment:

• Guest's Avatar
    Guest replied
    bilmiyorum;bırakamayan var işte,gözümle görüyorum.doktorlar öleceksin diyor:gene de içiyor.
    nasıl bir zayıflıktır anlamıyorum :/ inadına bırakın arkadaş. bu başlığı açan kişi bıraksın bari.
    "ahenk"

kırılıyorum ama sana

Leave a comment:

• Guest's Avatar
    Guest replied
    2 tane birden yakıyorum şimdi...

Leave a comment:

• BeyZade
    replied
    sigarayı bırakmak için kendinize nedenler yaratın... sigara ile ilgili kendinize olumsuz telkinler yapın... onu bir zevk aracı olmaktan çıkarabilirseniz ancak bırakabilirsiniz... yoksa sigarayı bırakayım hapını bandını kullanayım falan diye düşünenler çokta kendini yormasın bırakamazlar... sigarayı gözünüzde değersiz kılın.

Leave a comment:

• SİYAHBEYAZ
    replied
    biz bir tanıdık için aradık 171'i
    en yakın merkeze çağırıp form dolturtup bağımlılık derecenizi ölçüyorlar.
    en yüksek bağımlılığa nikotin bantlarının iyi geldiğini söylüyorlar.
    2 sene önce bırakma merkezine gittim bişeyi üfletiyolar benim en yüksek çıktı ben şimdi 32 yaşındayım orta 2 de başlamıştım sıgaraya düşün artık...hap verecez dediler ara bizi tekrar dediler numara verdiler aradım aradım gelmedi hap fln filan dediler bende vereceğiniz hapında sizindeee dedim bidaha aramadım...vereceksen ver hapını yolla... şimdi karşılıyormu hapları acaba almadığıma pişman oldum...

Leave a comment:

• Guest's Avatar
    Guest replied
    biz bir tanıdık için aradık 171'i
    en yakın merkeze çağırıp form dolturtup bağımlılık derecenizi ölçüyorlar.
    en yüksek bağımlılığa nikotin bantlarının iyi geldiğini söylüyorlar.
    beni telden arıyorlar iyi mi ?

çat kapatıyorum

dayanamıyorum bile

Leave a comment:

• SİYAHBEYAZ
    replied
    Bu arada herşey kafada biter diyen arkadaşlar. Ben bir gün içmedim tuttum kendimi akşama bir göbek çikti balkon halt etmiş asma köprü mubarek bir bayan olarak hoş olmuyor artisi cenemi sikmaktan dişlerim birbirine geçti ellerim kasilmaya başladi manyadim ya daha nasil anlatayim ama birden biraktim öle bir paket feln içiyordum şimdi ise günde 3-4 tane hala kendimi sikmaktayim...

Leave a comment:

İşleniyor...
X