Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Hastanede yattım tavsiye etmiyorum

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Serex
    adlı üyemiz Hastanede yattım tavsiye etmiyorum konusunu başlattı

Hastanede yattım tavsiye etmiyorum

hadtaneden yeni çıktım tavsiye etmiyorum,eğer aşırı derecerede rahatsız değilseniz hastanede yatmayın tavsiye etmiyorum.

• vice versa
    replied
    orda bırak daha sağlıklı olmayı,sağlam giren hasta çıkar:tinysmile_cry_t:hastane yerine dışarı çıkın,akllınızca daha evvel yapmadığınız yaramazlıkları yapın,ben varım dünya diye bı bağırın sen beni değil ben seni mağlup edecem deyin mesela, işte ondan sonra birşeyler siz farkında olmadan değişecektir

Leave a comment:

• kabiliyet
    replied
    Ben askerdeyken askeri hastanede yatmıştım (kasımpaşa). İlk üç ilaç bende öyle bir yan etki yaptı ki hayatımın en zor günleriydi. Ve her çeşit kişilik var sf biri olarak çok rahat insanların yanında kalmak sf yi dahada arttırıyor.

Leave a comment:

• Serex
    replied
    Orjinal yazı sahibi: longines View Post
    dostum hastanede senin gibi hasta olup seni anlayan aynı kafada oldugun birileri yok mu ,,,,,,,
    yok valla hocam,kafadar denk gelmedi bana

Leave a comment:

• longines
    replied
    Orjinal yazı sahibi: Serex View Post
    bilmiyorum bana iyi gelmedi
    dostum hastanede senin gibi hasta olup seni anlayan aynı kafada oldugun birileri yok mu ,,,,,,,

Leave a comment:

• Serex
    replied
    Orjinal yazı sahibi: AND View Post
    neden ne oldu ki?ben daha iyi olur diye düşünüyodum..
    bilmiyorum bana iyi gelmedi

Leave a comment:

• defiance
    replied
    bir yandan haklısınız ama ben öyle düşünmedim,zaten ilacı ben evdede alırım.günü geldiğinde doktora giderim muayeneye.hem evde dışarı çıkarım daha çabuk sosyalleşmek için bu bana daha çok fayda sağlar.

hastanede hastalardan etkileniyorsun,yanındaki yatan horluyor çişini yapıyor odalar pislik gibi kokuyor ne bilim zor yani hastanede yatmak.
    Doktor hastane diyorsa, orada bildigi birsey vardir, eger disarida sizin ilaclarinizi alip, gunu gelince muayene olup iyileseceginize kanaat getirmis olsaydi, hastane fikrini ortaya atmazdi. Bakin bende hastanelerden nefret ederim, hemde hepsinden ama denize dusen yilana sarilir. Bazi seyleri gormemek lazim muhtac olunca.

Leave a comment:

• Serex
    replied
    Orjinal yazı sahibi: defiance View Post
    Dogru dogru haklisiniz da, ben diyorum ki mevcut durum bu, bu durumda tedavi gormekten baska secenegimiz yok ? O halde bardagin bos tarafina degil dolu tarafina bakip, alabilecegimiz maksimum yarari almamiz lazim, yoksa Turkiye`de hastanelerin durumu belli...

Ama ikinci senecek nedir, hastaneye yatmayip evde oturmak mi ? Bu hic olmaz.
    bir yandan haklısınız ama ben öyle düşünmedim,zaten ilacı ben evdede alırım.günü geldiğinde doktora giderim muayeneye.hem evde dışarı çıkarım daha çabuk sosyalleşmek için bu bana daha çok fayda sağlar.

hastanede hastalardan etkileniyorsun,yanındaki yatan horluyor çişini yapıyor odalar pislik gibi kokuyor ne bilim zor yani hastanede yatmak.

Leave a comment:

• defiance
    replied
    fakat bizim rahatsızlığımız psikolojik,onun için hastanenin nasıl olduğu çok önemlidir yada benim düşüncem.ilgisiz bakımsız bir yerde nekadar tedavi sonuç verir ki?sadece ilaç tedavaisi ile bazı rahatsızlıklar aşılmaz.
    Dogru dogru haklisiniz da, ben diyorum ki mevcut durum bu, bu durumda tedavi gormekten baska secenegimiz yok ? O halde bardagin bos tarafina degil dolu tarafina bakip, alabilecegimiz maksimum yarari almamiz lazim, yoksa Turkiye`de hastanelerin durumu belli...

Ama ikinci senecek nedir, hastaneye yatmayip evde oturmak mi ? Bu hic olmaz.

Leave a comment:

• Serex
    replied
    Orjinal yazı sahibi: defiance View Post
    Hastane ortamlari, ozellikle devlet hastaneleri zaten cok iyi olarak taninmazlar da, siz oraya giderken, hastanenin iyi olmasina veya disiplin olmasina degil, size uygulanan tedaviden bir sonuc almaya odaklanmalisiniz.

Yoksa, tum hastaneler hemen hemen ayni...

ozele herkesin gucu yetmez, o halde elde varolan seyden maksimum faydayi saglamak lazim.
    fakat bizim rahatsızlığımız psikolojik,onun için hastanenin nasıl olduğu çok önemlidir yada benim düşüncem.ilgisiz bakımsız bir yerde nekadar tedavi sonuç verir ki?sadece ilaç tedavaisi ile bazı rahatsızlıklar aşılmaz.

Leave a comment:

• defiance
    replied
    hastalardan etkileniyorsun disiplin var dışarı çıkamıyosun,kimse ilegilenmiyor özeli bilmiyorumda devlet hastanelerinde yatılmaz.
    Hastane ortamlari, ozellikle devlet hastaneleri zaten cok iyi olarak taninmazlar da, siz oraya giderken, hastanenin iyi olmasina veya disiplin olmasina degil, size uygulanan tedaviden bir sonuc almaya odaklanmalisiniz.

Yoksa, tum hastaneler hemen hemen ayni...

ozele herkesin gucu yetmez, o halde elde varolan seyden maksimum faydayi saglamak lazim.

Leave a comment:

• Serex
    replied
    hastalardan etkileniyorsun disiplin var dışarı çıkamıyosun,kimse ilegilenmiyor özeli bilmiyorumda devlet hastanelerinde yatılmaz.ilaç içiyorsun zaten bir acayip oluyorsun hastanede yatmak zor gerçekten,en iyisi evinde tedavi olmak.insanın evi gibisi yok.

Leave a comment:

• AND
    replied
    neden ne oldu ki?ben daha iyi olur diye düşünüyodum..

Leave a comment:

İşleniyor...
X