Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Hastanede yattım tavsiye etmiyorum
Collapse
X
-
Hastanede yattım tavsiye etmiyorum
hadtaneden yeni çıktım tavsiye etmiyorum,eğer aşırı derecerede rahatsız değilseniz hastanede yatmayın tavsiye etmiyorum.Etiketler: Yok
-
orda bırak daha sağlıklı olmayı,sağlam giren hasta çıkar:tinysmile_cry_t:hastane yerine dışarı çıkın,akllınızca daha evvel yapmadığınız yaramazlıkları yapın,ben varım dünya diye bı bağırın sen beni değil ben seni mağlup edecem deyin mesela, işte ondan sonra birşeyler siz farkında olmadan değişecektir
-
Ben askerdeyken askeri hastanede yatmıştım (kasımpaşa). İlk üç ilaç bende öyle bir yan etki yaptı ki hayatımın en zor günleriydi. Ve her çeşit kişilik var sf biri olarak çok rahat insanların yanında kalmak sf yi dahada arttırıyor.
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: Serex View Postbir yandan haklısınız ama ben öyle düşünmedim,zaten ilacı ben evdede alırım.günü geldiğinde doktora giderim muayeneye.hem evde dışarı çıkarım daha çabuk sosyalleşmek için bu bana daha çok fayda sağlar.
hastanede hastalardan etkileniyorsun,yanındaki yatan horluyor çişini yapıyor odalar pislik gibi kokuyor ne bilim zor yani hastanede yatmak.
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: defiance View PostDogru dogru haklisiniz da, ben diyorum ki mevcut durum bu, bu durumda tedavi gormekten baska secenegimiz yok ? O halde bardagin bos tarafina degil dolu tarafina bakip, alabilecegimiz maksimum yarari almamiz lazim, yoksa Turkiye`de hastanelerin durumu belli...
Ama ikinci senecek nedir, hastaneye yatmayip evde oturmak mi ? Bu hic olmaz.
hastanede hastalardan etkileniyorsun,yanındaki yatan horluyor çişini yapıyor odalar pislik gibi kokuyor ne bilim zor yani hastanede yatmak.
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: Serex View Postfakat bizim rahatsızlığımız psikolojik,onun için hastanenin nasıl olduğu çok önemlidir yada benim düşüncem.ilgisiz bakımsız bir yerde nekadar tedavi sonuç verir ki?sadece ilaç tedavaisi ile bazı rahatsızlıklar aşılmaz.
Ama ikinci senecek nedir, hastaneye yatmayip evde oturmak mi ? Bu hic olmaz.
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: defiance View PostHastane ortamlari, ozellikle devlet hastaneleri zaten cok iyi olarak taninmazlar da, siz oraya giderken, hastanenin iyi olmasina veya disiplin olmasina degil, size uygulanan tedaviden bir sonuc almaya odaklanmalisiniz.
Yoksa, tum hastaneler hemen hemen ayni...
ozele herkesin gucu yetmez, o halde elde varolan seyden maksimum faydayi saglamak lazim.
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: Serex View Posthastalardan etkileniyorsun disiplin var dışarı çıkamıyosun,kimse ilegilenmiyor özeli bilmiyorumda devlet hastanelerinde yatılmaz.
Yoksa, tum hastaneler hemen hemen ayni...
ozele herkesin gucu yetmez, o halde elde varolan seyden maksimum faydayi saglamak lazim.
Leave a comment:
-
hastalardan etkileniyorsun disiplin var dışarı çıkamıyosun,kimse ilegilenmiyor özeli bilmiyorumda devlet hastanelerinde yatılmaz.ilaç içiyorsun zaten bir acayip oluyorsun hastanede yatmak zor gerçekten,en iyisi evinde tedavi olmak.insanın evi gibisi yok.
Leave a comment:
Leave a comment: