Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bilgisayar oyunlarinin gencler uzerindeki etkisi

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Bilgisayar oyunlarinin gencler uzerindeki etkisi

Az once youtube`da muzik dinlerken, asagidaki trailer`a restladim, genclere yonelik yapilmis bir oyun, sizce bu oyunu oynamalarinda bir sakinca var mi ?

so you're saying there's a chance ?

Şİddet oyunları oynayarak büyümüş ve 22 yaşına gelmiş biriyim.Oyunlardan dolayı herhangi bir sorunum olmadı.Benim şiddet ve suça yönelik en favori oyunum Manhunt 1 ve 2 dir.Ne kadar güzel öldürebilirsen o kadar iyi puan alıyorsun.Öldürme işini adeta bir sanat gibi göstermiş bir yapımdır.18 yaşından küçük gençleri etkileyebilecek bir oyun serisidir Manhunt.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ruhsuz_birisi View Post
      Şİddet oyunları oynayarak büyümüş ve 22 yaşına gelmiş biriyim.Oyunlardan dolayı herhangi bir sorunum olmadı.Benim şiddet ve suça yönelik en favori oyunum Manhunt 1 ve 2 dir.Ne kadar güzel öldürebilirsen o kadar iyi puan alıyorsun.Öldürme işini adeta bir sanat gibi göstermiş bir yapımdır.18 yaşından küçük gençleri etkileyebilecek bir oyun serisidir Manhunt.
      Bu oyunda sadece siddet yok, ustune ustluk seks de var, ayrica yas olarak genclere ozellikle hitap ediyor, benim gencligimde Warner Bros bu tarz oyunlar yapmazdi, evrim gecirdik herhalde...

Bence bu oyunlarin mutlaka gencler uzerinde bazi etkileri var ama herkeste ayni sekilde olmadigi kesin.

Buda oyunun oynanisindan bir kesit

Oyun cizgi romandan uyarlanmis bu arada. ABD`de bircok oyun boyle yapiliyor...
      so you're saying there's a chance ?

Yorum

İşleniyor...
      X