Aynı mesleğe sahip olduğunuz hatta aynı binada çalışmak zorunda olduğunuz ama farklı odalarda çalıştığınız iriyle evlenirmiydiniz. İnsan isterki eşlerin farklı dünyası olsun birbirinden bağımsız. Yada birbirinizi daha iyimi anlarsınız ?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Aynı Mesleği Yaptığınız Biriyle Evlenmek Risklimidir.
Collapse
X
-
Soru daha net olsaydı net cevap verirdim
İki evli birey aynı iş yerinde çalışma koşulları nelerdir? Kocası Genel müdür karısı personel müdürü olan bireyler aynı iş yerinde pek ala çalışabilirler..
Aynı fabrikada işçi olarak çalışan evli bireylerin çalışma durumları daha zor olacaktır..
Meslek gruplarını da aynı şekilde değerlendirebilirsiniz.. Mesela aynı okulda öğretmen olan iki evli birey çalışmalarında nasıl bir problem olabilirki? Bilakis çalışma şartları konusunda bilgi sahibi olacakları için bu onların yararına olabilir.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: idiopatik View PostAynı mesleğe sahip olduğunuz hatta aynı binada çalışmak zorunda olduğunuz ama farklı odalarda çalıştığınız iriyle evlenirmiydiniz. İnsan isterki eşlerin farklı dünyası olsun birbirinden bağımsız. Yada birbirinizi daha iyimi anlarsınız ?
ama öyle olan kişiler biliyorum vallahi hanımlar bu konuda çok rahattı benim gördüklerim fazlasıyla erkek sahip çıkıyordu onun işini de yapacak kadar o zaman süper olur işte
Yorum
Yorum