Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Bu neye işarettir?
Collapse
X
-
Bu neye işarettir?
bir kaç yıldır ben de değişik bir düşünce var. Sanki insanlar her yere kamera koymuşlar beni izliyorlarmış gibi bi düşünce ya da bilgisayarımdan sürekli benim yaptıklarımı takip ediyorlarmış gibi.. Bu kamera meselesi yüzünden dışarıda olduğum zaman ya da bazı insanların evinde tuvalete bile gidemiyorum. Evde annemin veya başka birilerinin kapı deliğinden beni gözetlediğini sanıyorum.. Bazen bu durum çok şiddetleniyor, dayanılmaz hale geliyor. bazen ise aklıma gelse de beni endişelendirmiyor. Bir süredir psikiyatra gidiyorum ama ona bunu anlatmaktan korktum neden bilmiyorum.. buradakilerin fikrini aldıktan sonra belki doktorla da paylaşacağım ama ona da güvenmiyorum.. burada ise yüzyüze olmadığımızdan daha rahat konuşuluyor.Etiketler: Yok
-
evet kafamdakilerden hayli ilginç bi kurguya sahip kitap çıkabilir.. ama bu tembellikle o da zor
-
Guest repliedevet az çok her insanda olan bir duygu fakat sen olayı biraz aşmışsın. takıntı haline getirmişsin. bu durum daha fazla ilerlemeden doktorunla konuş istersen.
yoksa seninle heyacanlı bir paranoya kitabı yazabiliriz
Leave a comment:
-
bilmem oluyor işte :/ paranoya az çok hepimizde vardır da şizofreniyi bilemiycem..
Leave a comment:
-
peki sende neden oluoyr biliyor musun? yani paranoya veya şizofreni demişsin ya sen de öyle misin?
Leave a comment:
-
bu bazen bende de oluyor ama sonra geçiyor tabi.yine de hep tetikteyim..
bu ise paranoya veya şizofreniye işarettir bence.. :/
Leave a comment:
Leave a comment: