büyük bir sıkıntı yaşıyorum rüyamda herkeze saldırıyorum beni hastaneye götürün diye bağırıyorum sonra uyandım acayip bir sıkıntıydı ya 8O
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
çok kötü rüya gördüm az önce..
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: grafiker_ozlmOrjinal yazı sahibi: bydeadözlem şaka bir yana sana gıcık oluyorum cevap yazma benim başlıklarıma güldüğüme bakma gerçekten nefret ediyorum senden defol git :twisted:
beni sinir etmeyemi çalışıyorsun sen..arkadaş filan değiliz senle dosta birde uza şimdi...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: bydeadOrjinal yazı sahibi: grafiker_ozlmOrjinal yazı sahibi: bydeadözlem şaka bir yana sana gıcık oluyorum cevap yazma benim başlıklarıma güldüğüme bakma gerçekten nefret ediyorum senden defol git :twisted:
beni sinir etmeyemi çalışıyorsun sen..arkadaş filan değiliz senle dosta birde uza şimdi...
bişi mi dedim ben sana yaaa
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: grafiker_ozlmOrjinal yazı sahibi: bydeadOrjinal yazı sahibi: grafiker_ozlmOrjinal yazı sahibi: bydeadözlem şaka bir yana sana gıcık oluyorum cevap yazma benim başlıklarıma güldüğüme bakma gerçekten nefret ediyorum senden defol git :twisted:
seni kim anlıcak peki hahah
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: bydeadOrjinal yazı sahibi: grafiker_ozlmOrjinal yazı sahibi: bydeadOrjinal yazı sahibi: grafiker_ozlmOrjinal yazı sahibi: bydeadözlem şaka bir yana sana gıcık oluyorum cevap yazma benim başlıklarıma güldüğüme bakma gerçekten nefret ediyorum senden defol git :twisted:
seni kim anlıcak peki hahah
Yorum
Yorum