Duyuru

Collapse
No announcement yet.

bitkinlik..........

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• bitkinlik..........

bende bıktım arkadaşlarım kendimi hiç biyerde guvende hissedemiyorum evimde bile sürekli tedirginlik paranoya ve korku içindeyim....gençliğim gitti be 2 paket sigara içiyorum........kimseye guvenemiyorum uzun vadeli dostluklar kuramıyorum.....

Orjinal yazı sahibi: longines View Post
    bende bıktım arkadaşlarım kendimi hiç biyerde guvende hissedemiyorum evimde bile sürekli tedirginlik paranoya ve korku içindeyim....gençliğim gitti be 2 paket sigara içiyorum........kimseye guvenemiyorum uzun vadeli dostluklar kuramıyorum.....
    longines msnye gelde konuşalım be arkadaş.misyonix93@hotmail.com
    içimde kendi hayatımı yaşamadığım kanaati var.Daha samimi olayım ister misiniz?bu yaşadığım hayat o kadar benim değil ki herhangi bir saatimde biri gelip bana "haydi kalk , sıran geldi,kendin ol!"diye bağırsa sanki böyle bir şey mümkünmüş gibi inanıp koşacağım.bu his bende o kadar kuvvetli.herhangi bir kalabalıkta kendimden başka herkes olmaya razıyım..

Yorum

longines bende senin gibiyim dostum hep bi sıkıntı hali içimi dökemiyorum kimseye döksende geçmeyecek bu sıkıntı hali biliyorum,kendimi çay ve sigaraya vurdum sonumuz kötü dostum maalesef
      içindeki öküz e oha de.

Yorum

İşleniyor...
      X