Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Aşktan dolayı depresyona giren varmı

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

öyle birşey ki

öyle birşeyki kendimi bıraksam belki de cinayet işleyebilrilim haplardan umt ediyoru mbu tazkıntımı yeneyeim ve karşımdak iinsana hiççç bir zararım dokunmasın. Aşk bir takıntı ve çaresi varmı bilmiyorum o elektorşoka girmeye ile razıyım bu takıntım geççççekse

Yorum

sinir krizi geçirdim ağladım bayağı bir depresyonmudur bilmiyorum ölümü düşünmedim ama aşırı bir şekilde üzüldüm bu arada erkeğim,nasıl beni kendine aşık etti anlamdım başımdan böyle talihsiz bir olay geçti arkadaşlar

Yorum

Evet ben de aşk sebebi ile kısa süreli depresyona girdim. İştahsızlık, uykusuzluk, iş, arkadaş gibi yaşamın diğer sosyal yönleri ile olan ilgimi kesmek, ağlamak, aşırı moral bozukluğu, içine kapanma... Bunların hepsi oldu. Sanırım hafif çapta da olsa depresyon demek için yeterli. İşin ironik tarafı benim aşk yüzünden depresyona girmemin sebebi; aşık olduğum insanın da depresyona girip benimle irtibatını kesmiş olması. Kirlilik yaratmamak için buraya yazmıyorum; ayrıntıları ile yine bu forumda şu linkde okuyabilirsiniz: http://www.psikoloji.gen.tr/modules....wtopic&t=31141

Artık biraz toparlandım. Sanırım toparlanmış olmamı sağlayan faktör sevdiğim insana onunla ilgili tüm düşündüklerimi ve hissettiklerimi iletmiş olmam. Bundan sonra hiç görüşmeyecek olsak bile içimde 'keşke söyleseydim, keşke bilseydi' diyeceğim bir şey kalmadı. Herşeyimi ona döktüm, onu korkutmak, ürkütmek pahasına bile olsa...

Yorum

slm

beni sevdiğim kız deprsyona soktu onun yüzünden cişnnet geçirdim...

Yorum

bende sadece ben yaşadım sanıyordum böyle bişeyi ama sanırım herkesin başından geçmiş bööyle olaylar ilaçlarımı kulllanıyorum.... inşalllah geçecek...

Yorum

bende yaşadım bu tür bi depresyon kendimi çok büyük bi boşlukta hissetmiştim

ayrıca çevrenin etkisi aile içinde huzursuzluk gibi etkenleride düşünürsek

benim intihar isteği can sıkıntısı kendini unutma düşüncesi almıştı

ailemi tanımıyordum hala da tanımıyorum zaten aynada ki yüzüm elim kolum herşey benden artık çok uzaklarda 12 yıl oldu artık alıştım ama

eski günlerimi çok arıyorum
              düzelsede düzelmesede dünya dönemey devam ediyor

arada bir tekrar etsede bazan aşırı derece can sıkıntısı oluyor

kuran okuyup namaz kılıyorum ve kendime geliyorum..

Yorum

aşk nedir???

mrh arkadaşlar söyle bi yazdıklarınıza baktım göz gezdirdimde herkezin bir derdi var durur içersinde dedikleri kadar varmış sizin gibi bi olayda ben yaşadım ve halada yaşıyorum aşktan ya bi sefer gülmezmi adamın kaderi gülmüyor bi türlü barışamadım şu aşkla ve aşkı anlamaya çalışıyorum belki o beni anlamıyor ben onu anlarsam barışırım diye onun içinde aşkı araştırmaya başladım ve sizede soruyorum AŞK Nedir? aşk diyince ne anlıyorsunuz? Aşık olupta Mutlu olan Varmı varsa bunu neye borçlu ve nasıl başardıı... lütfen cevaplarınızı bekliyorumm.

Yorum

bende çok girdim ama baktım hep zararı bana
                  vucudumun heryeri yanık kesik yara bere içinde kavgalar emniyete düşmekse cabası ama çok şükür bunu yendim
                  artık rahatım
                  <div>ALMA BENİ KARŞINA,,KAN KARIŞIR GOZYASINA</div><br />

Yorum

ben hiç depresyona girmedim çok kötü zamanlarda bile aşk tan gözümün önünü göremediğim zamanlar oldu ama umutsuzluğa kapılmadım aşka direnmedim aşka direnmek değil aşkı yaşamak lazım ayrılığın neden bu büyüyü bozmasına izin vereyim yok olmadıki hep kalbimde idi bana ne yaparsa yapsın benim ona yüklediğim anlamlar ile varolabilir onu sevdiğim yanları ile yaşayacak kalbimde artık ne yaparsa yapsın bunu da değiştiremez

Yorum

ben bi kere aşık oldum.ondan önce hayatımda kimse olmamıştı çok çekingendim.üstelik onun yanında aşırı çekingenleşiyordum benim çok aşık olduğumu anlayıp oda sevmeye çalıştı denedi sanırım içinden .ama hiç bişey hissetmedi ve bana olmaz dedi.aradan 4-5 yıl geçti.benim şu an hayatımda biri var.evet seviyorum mutlu sayılırım ama o aşık olduğum kişideki heyecan yok.ve bundan sonra öyle bi heyecan yaşamayacağım ne kötü ( aklıma geldikçe ağlamak istiyorum.şu an hayatımda olan kişinin yeerinde o olsaydı yada onunla bişeyler başlasaydı ve hala devam ediyor olsaydık diye şeyler geçiyor aklımdan.ama ona karşı bi duygum yok artık.çünkü gördüm onu ve hiçbişey hissetmedim.sanki ölüp bittiğim o değil.ama yaşamadığım için içimde kaldı.
                      <div>kimse anlamaz biliyorum;canımı yaksa da hayat g&uuml;l&uuml;yorum</div><br />

Yorum

İşleniyor...
                      X