Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ne umduk ne bulduk...

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Ne umduk ne bulduk...

...............
    Last edited by Trance; 09-03-2013, 08:20 PM.

bak arkadasım ben ritalin aldım duymustumki 8 saat ders çalıştırıyo falan filan diye ama aldım ve baş ağrısı yaptı bende 1 kere içti dahada içmedim önemli olan ilaçla çalışmak degil kendi iradenle çalışmakmış bunu anladım eger İzmirdeysen 1 kutu ritalin eli.mde al kullan sorun yok benim için maksat merakın giderilsin bende merak yüzüden almıstım zatn psikiyatriden

Yorum

Arkadaşım sana anksiyeten olduğunu söylemiştim. Citol uzun sürede sana iyi gelecek.
      Rivotril ben kullanıyorum ama benim yerimde olmak istemezsin.

Yorum

abi özür dilerim, cahilliğimi bağışlayın...
        Bu uzmanlar, psikyatristler, nörologlar...
        sizin istediğiniz ilaçları mı, yoksa, sizin hastalığınıza uygun ilaçları mı veriyorlar?(verecekler?)
        şunu istedim vermedi, şunu şunu verdi diyorsun ya, onun için soruyorum...
        Mutluluk;paylaşmaktır...

Yorum

...............
          Last edited by Trance; 09-03-2013, 08:20 PM.

Yorum

ritalini şimdi kömür dağıtır gibi dağıtıyorlar sen nasıl alamadın şaşırdım. tc numarasıyla daha önce gördüğün tedaviler çıkıyor mu bilemiyorum ama bizim arkadaşlar gidip : sınavlarım var odaklanamıyorum deyip direk yazdırıyorlar ilacı. başka bir sorundan bahsetmiyorlar. sen yine diğer tedavilerine öncelik vermeye çalış, doktordur bir bildiği vardır ama senin için ritalin acilse işleyiş bu :S
            :65:
            Orjinal yazı sahibi: V. HUGO
            İYİ OLMAK KOLAYDIR, ZOR OLAN ADİL OLMAKTIR.

Yorum

Kullan abicim.Hepsinden dene.Bak ne güzel kitaplık gibi isimlere bak.Karaciğer senin, mide senin.
              Orjinal yazı sahibi: Trance View Post
              Ritalin ve Rivotril istedim. Psikiyatristin verdiği ilaçlar Citol , Nervium , Cedrina , Nerox , Folbiol , Dideral(bunu nöroloji verdi). Kullanmayı düşünmüyorum faydası olur mu ? Ben nasıl Ritalin ve Rivotril alabilirim

Yorum

İşleniyor...
              X