benim gordugum kadariyla dayak bunun sonucunda da korku olusturmasi bazi seyleri engelleyebiliyor fakat tam manasiyla cozum olmuyor. madde bagimlisi olmasi icin para olmasi cevresi olmasi gerek. oyle birsey olamaz. anneyle ugrasmasinin sebebi benim ve babamin sehir disinda olmasi, babam sehir disinda calisiyor ben ise disarida universite okuyorum, ara tatilde geldim memlekete. gercekten evde cehennem yasaniyor. surekli hir-gir. ilaclarinin duzenli almasina dikkat edecegiz. artik duzelmez ise yazin akil sagligi hastanesine gidecek. psikiatri diyorsunuz fakat saatlik ucret aliyorlar 150tlden basliyor, duzenli gidilmesi gerekiyor, devletin oyle bir hizmeti yok.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
sorunlu kardesimin hastaligi ve cozumu nedir?
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: Torrent View Postbenim gordugum kadariyla dayak bunun sonucunda da korku olusturmasi bazi seyleri engelleyebiliyor fakat tam manasiyla cozum olmuyor. madde bagimlisi olmasi icin para olmasi cevresi olmasi gerek. oyle birsey olamaz. anneyle ugrasmasinin sebebi benim ve babamin sehir disinda olmasi, babam sehir disinda calisiyor ben ise disarida universite okuyorum, ara tatilde geldim memlekete. gercekten evde cehennem yasaniyor. surekli hir-gir. ilaclarinin duzenli almasina dikkat edecegiz. artik duzelmez ise yazin akil sagligi hastanesine gidecek. psikiatri diyorsunuz fakat saatlik ucret aliyorlar 150tlden basliyor, duzenli gidilmesi gerekiyor, devletin oyle bir hizmeti yok.
hastaneye yatırın en güzeli,biraz dayak yer aklı başına gelir.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Torrent View Postbenim gordugum kadariyla dayak bunun sonucunda da korku olusturmasi bazi seyleri engelleyebiliyor fakat tam manasiyla cozum olmuyor. madde bagimlisi olmasi icin para olmasi cevresi olmasi gerek. oyle birsey olamaz. anneyle ugrasmasinin sebebi benim ve babamin sehir disinda olmasi, babam sehir disinda calisiyor ben ise disarida universite okuyorum, ara tatilde geldim memlekete. gercekten evde cehennem yasaniyor. surekli hir-gir. ilaclarinin duzenli almasina dikkat edecegiz. artik duzelmez ise yazin akil sagligi hastanesine gidecek. psikiatri diyorsunuz fakat saatlik ucret aliyorlar 150tlden basliyor, duzenli gidilmesi gerekiyor, devletin oyle bir hizmeti yok.:65:Orjinal yazı sahibi: V. HUGOİYİ OLMAK KOLAYDIR, ZOR OLAN ADİL OLMAKTIR.
Yorum
Yorum