Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yarın 14 Şubat,ne yapacaksınız?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Yarın 14 Şubat,ne yapacaksınız?

Benim için hiçbir anlam ifade etmiyor tabi bugün. Ama kim bilir kimler yarın mutluluğun doruklarına erişecekler? Bu da umrumda değil açıkçası,sadece görmek istemiyorum,tek dileğim bu,yarın gün boyu dışarıda olmak zorundayım ve o çiftleri görmek istemiyorum açıkçası. Sizler ne yapacaksınız? Benim görmemem lazım,ne yapmalıyım? Ya da gördüğümde kendimi kötü hissetmemek için neler yapmalıyım ? Bizim dünyamız da bu işte. Ne yapalım,kimsenin mutluluğunu kıskanmıyorum,yanlış anlaşılmasın,sadece hakettiğimi düşündüğüm şeylere erişememek bana acı veriyor.
    Beni bir gün unutacaksan, bir gün bırakıp gideceksen, boşuna yorma derdi; boş yere mağaramdan çıkarma beni. Alışkanlıklarımı özellikle yalnızlığa alışkanlığımı kaybettirme boşuna. Tedirgin etme beni. Bu sefer geride bir şey bırakmadım. Tasımı tarağımı topladım geldim. Neyim var neyim yoksa ortaya döktüm. Beni bırakırsan sudan çıkmış balığa dönerim.

zil takıp oynucam ha bi de test sonuçlarımı almak için psikiyatrıma uğrucam.. 14 şubatı bilerek seçtim ki aramızda özel bişeyler olduğunu hissetsin
    "sen hiçbir işe yaramaz değilsin. Seni senden çalan toplumdur."
    Tezer

http://www.sinirda-hareket-var.blogspot.com/

Yorum

Sevgilim olduğu halde hiçbir anlamı yok. Sevgilisi olanlardan çok olmayanlar abartıyorlar bu günü. Farklı hiçbir yanı yok. 14 Şubatsa 14 Şubat...

Yaşam ard arda gelen mevsimlerden oluşur.
      Her insan mükemmel yazların ihtişamına ulaşmak için
      birkaç şiddetli kışa katlanmak zorundadır.
      Ve unutmamak gerekir ki, kışlar asla kalıcı değildir

Yorum

ilk defa bu yıl sevgilisiz gecirecegim....degisik olacak bu 14 subat.....bakayım nasıl olacak.....

Yorum

bu soru hiç sorulmayacak sanmıştım

KuzuZade
          Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
          BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
          Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HurricaNe ~ View Post
            Sevgilim olduğu halde hiçbir anlamı yok. Sevgilisi olanlardan çok olmayanlar abartıyorlar bu günü. Farklı hiçbir yanı yok. 14 Şubatsa 14 Şubat...

Tamam senin bu mesajı yazmandaki amacı anladık zaten sayın bilge...sevgilin varmış ee napalım?
            Beni bir gün unutacaksan, bir gün bırakıp gideceksen, boşuna yorma derdi; boş yere mağaramdan çıkarma beni. Alışkanlıklarımı özellikle yalnızlığa alışkanlığımı kaybettirme boşuna. Tedirgin etme beni. Bu sefer geride bir şey bırakmadım. Tasımı tarağımı topladım geldim. Neyim var neyim yoksa ortaya döktüm. Beni bırakırsan sudan çıkmış balığa dönerim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: schrödingerinkedisi View Post
              ilk defa bu yıl sevgilisiz gecirecegim....degisik olacak bu 14 subat.....bakayım nasıl olacak.....

Heh ben de diyordum kedi nerde kaldı,hemen yazmışsın aferin sana

Yorum

Orjinal yazı sahibi: BeyZade View Post
                bu soru hiç sorulmayacak sanmıştım

Ben sorarım böyle işte

Yorum

Bütün özel günleri sevmiyorum.

Dini bayramlar, yılbaşı, noel, sevgililer günü, doğum günü alayını
                  I'm fine. I'm just not happy.
                  G.House

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DağdanGeleckBiKızDöneDöne
                    Gördüğünde kendini kötü hissedeceksin Olric,dün bir konuya yazdığın empatiden yoksun mesajı hatırlıyorumda adalet diyorum işte

Böyle bir bağlantı kurman zeka seviyeni göstermiş durumda zaten. Aynı olaylar değil. Adaletmiş. Siz ne anlarsınız adaletten. Bir de sırıtmış çok harika bir şey tespit ettiğini sanarak. Zavallı.

Yorum

Bana hergün 14 şubat...
                      Geçen sene çok kibirliydim ama bu sene mükemmelim...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: letsdance
                        sevgililer günü kültürümüzü yozlaştıran bişey bence ... Bu işin sonu nikahsız birliktelikle sonuçlanır ... Yalansa yalan deyin. sevgili olupta nolacak gideceği yer belli değilmi ???
                        vay anassını boyut atlamış adam. fikri neyse zikri o olur demişer..
                        :65:
                        Orjinal yazı sahibi: V. HUGO
                        İYİ OLMAK KOLAYDIR, ZOR OLAN ADİL OLMAKTIR.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: terim View Post
                          vay anassını boyut atlamış adam. fikri neyse zikri o olur demişer..
                          terim ben seni erkek zannediyordum.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: güven View Post
                            terim ben seni erkek zannediyordum.
                            yani ??

(ben de seni şuan birşey sanamıyorum zira cinsiyetinin ne olduğunu hiç düşünmedim.)
                            :65:
                            Orjinal yazı sahibi: V. HUGO
                            İYİ OLMAK KOLAYDIR, ZOR OLAN ADİL OLMAKTIR.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: terim View Post
                              yani ??

(ben de seni şuan birşey sanamıyorum zira cinsiyetinin ne olduğunu hiç düşünmedim.)
                              yahu erkek misin kadın mısın?

Yorum

İşleniyor...
                              X