Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yarın 14 Şubat,ne yapacaksınız?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: Olric View Post
    Tamam senin bu mesajı yazmandaki amacı anladık zaten sayın bilge...sevgilin varmış ee napalım?
    Ah teşekkür ederim bilge sözüne layık gördüğünüz için beni. Fark ettiyseniz sevgilim var ama hiçbir farkı yok herhangi bir gün gibi olduğunu söyledim. Neden '' Hahaha benim sevgilim vaaar sizin yoook.'' demişim gibi davranıyorsunuz? Sahi bu kadar önemli mi sizin için? Ya da sevgiliniz olsaydı olmayanlarla dalga mı geçecektiniz? Gerçekten fazla saçma bir yorum yaptınız uzatmayın. Yanlış anlamanızın lüzumu yok.

Yaşam ard arda gelen mevsimlerden oluşur.
    Her insan mükemmel yazların ihtişamına ulaşmak için
    birkaç şiddetli kışa katlanmak zorundadır.
    Ve unutmamak gerekir ki, kışlar asla kalıcı değildir

Yorum

Orjinal yazı sahibi: letsdance
      evet bir erkek olarak fikrim ve zikrim bu ... insan bu devirde niye sevgili olur ki ,
      e yuh. senin bulabileceğin sevgili(!) anca genel evde olur verdiğin örneğin videolarında olduğu gibi. cinsellikle kafayı bozmuşsun, yobaz deyince de değilim değilim diye çırpınırsın. (insan olmaktan utanıyorum sayenizde)
      :65:
      Orjinal yazı sahibi: V. HUGO
      İYİ OLMAK KOLAYDIR, ZOR OLAN ADİL OLMAKTIR.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: letsdance
        insan psikolojisi böyle işler lady terim. Bu modern entel lafların hepsi boş. Öyle toz pembe şiirsel aşklar yok artık. Gözünü aç ve iyi gözlemle
        bu devirde de sadece yatağa girmek için sevgili olmayan insanlar olduğunu bilecek kadar gözüm açık. senin dediğinin eski adı metresti yeni adı sevgili, haklı olabilirsin bu konuda ama dediğim gibi eskiden beri varolan birşey. cinsellik zaten insan doğasında var olan birşeydir. tozpembe şiirsel aşk hiçbir devirde olmamıştır, düz mantıkla hepsinin altında bir beğeni ve cinsel beğeni vardır. belki daha göz önüne çıktı ya da insanlar artık daha fazla cinselliği değerlendirir oldu. ama bu ''insan bu devirde başka neden sevgili olurki'' yaklaşımının iğrençliğini değiştirmez. senin yaklaşımın sıkıntılı. bu da entellik değil karşındakine saygı.
        :65:
        Orjinal yazı sahibi: V. HUGO
        İYİ OLMAK KOLAYDIR, ZOR OLAN ADİL OLMAKTIR.

Yorum

İşleniyor...
        X