Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Devlet hastanesinde psikolojik hizmetler

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Devlet hastanesinde psikolojik hizmetler

..................................................
    Last edited by dertli biri; 21-05-2021, 01:51 AM.
    ''bilirim, gidenlerle ölünmez ama kalanlarla da yaşanmıyor''
    18.12.2012 - 2015
    ©

ben de aynı soruyu psikiyatristler için merak ediyorum cevaplayanlara şimdiden teşekkürler
    :65:
    Orjinal yazı sahibi: V. HUGO
    İYİ OLMAK KOLAYDIR, ZOR OLAN ADİL OLMAKTIR.

Yorum

İlk önce psikolog ve psikiyatrisin farkını öğrenmelisiniz.
      Psikiyatris tıp okumuş doktordur ve ilaç yazar.
      Psikolog psikoloji okumuş doktor olmayan terapistir.
      Devlet hastanelerinde psikoloğa gitmek çok zor sgk terapi olaylarına bakmıyor.

Bugün özel pskolog terapisine gittim, 1 saat sürmesi gereken terapiyi ikiye bölmüşler ve beni 15 dk dinleyip gönderdi, 15 gün sonra para almadan terapiye devam edecek. Sinirlendim 15 günde bir hastaneye gitmek var.

Sosyal fobi için terapi alan oldumu? Terapiler nasıl geçiyor? Bilgilendirirseniz sevinirim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dertli biri
        hocam sgk tam olarak ne bilmiyorum ama ailemde emekli sandığına bağlı insan var. bu da mı sgk olayına giriyor ?
        Okuyorsan sgk olaylarını çokta bilmiyorum ama ilaç almak için psikiyatriye gideceksin o da senden testler filan isteyebilir, bence ailenle git.
        Last edited by kabiliyet; 15-02-2013, 09:23 PM.

Yorum

....................
          Last edited by stolz; 22-08-2013, 09:05 PM.

Yorum

sosyal fobi sanırım genel sorununuz, bunun için tedavide verilen anti depresanlar eminim öz güveninizi dışa vurmada yardımcı olacaktır. ama hastahaneler konusunda ben çok sıcak değilim özeller kadar ilgili değiller, ayrıca süreleri kısıtlı hasta kendisini ifade ettiği sürede bence bir teşhis konulamaz. sigortanız varsa hastahanelerde bedava bakılabilirsiniz. güzel haberlerinizi almak ümidiyle...
            Denizdeki damlaları sayın desem sayar mısınız? Canlar damladır, sonunda aynı denize damlayacağız.

Yorum

dertli bence sen psikiyatrye gitsende eğer ailene haber vermezsn olucağını sanmam doktor yine karar veriri ama olmama olasılığı var yaşın daha çok küçük doktorlar seni 10 -15 dakka dinler bir kaç soru ona gre ilaç yazar bende böyle olmuştu
              Hayatta yapabileceğiniz en büyük hata,
              sürekli bir hata daha yapacağımız KORKUSUDUR!

Hayat budur.Onu hissedin , onu yaşayın ve ondan hoşnut kalın .

Yorum

psikiyatr + psikolog sizi iyleştirmek için koltuk değneklerinden fazlası olamazlar. hastalığınızın semptopmlarını , belirtilerini yani kendiniz araştırıp kendinizi tedavi etmelisiniz gerisi palavra.

Yorum

İşleniyor...
                X