Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Pişmanlik

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Pişmanlik

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım, benim hayatımı alt üst eden duygu başlık belirlediğim duygu pişmanlık ve sonrasındaki kendime düşmanlığım, dudağımda ansızın çıkan bir leke biyopsi yaptırıp sonucu iyi çıkmasına rağmen iz kalmasından ve bu izi sürekli hissediyor olmamla başlayan, neden sonucunu düşünemedim, neden başka dermataloglara gitmek yerine plastik cerrahiye gittim, bunu kendime nasıl yaptım vb. sorularla başlayan sorgulayan sonrasında kendime en büyük ceza olan depresyon ve anksiyeteyi yaşatan duygu, pişmanlık, doktorların bir çoğu yaptığınız şey yanlış değil sorun etmeyin demesine rağmen ben halen kendimi suçluyorum, intiharı bile düşündüm, psikyatrise gittim ilaç aldım ve almaya da devam ediyorum, Bana bir çözüm bulanın kırk yıl dostu olurum, söz sizlerde buyrun arkadaşlar...

Teşekkür ederim, ancak bunu hata olarak kabul etmem doğru değil, çünkü doktorlar bunun bir hata olmadığını gerekli bir prosedür olduğunu söylüyorlar, hiçbir dokunun biyopsiye gitmeden ne olacağı anlaşılmaz diyorlar, hatta bazıları bu damar yumağının büyüyebileceğini o zaman geçireceğim ameliyatın ve izin aynı ölçüde büyük olacağını sıkıntının da aynı şekilde büyük olacağını söylüyorlar, ama ben neden hep bunun aksini düşünüyorum, psikoloğumun da dediği gibi yaptığın şeyin hata olduğunu söyleyen bir heyet raporumu var ki sürekli hata olduğunu düşünüp kendine kızıyorsun ? Ama gel lakin ameliyat yerini hissediyorum ve durum değişmiyor, kısır döngü içindeyim,

Yorum

Ama nasıl?

Yorum

İşleniyor...
      X