Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Vazgeçemediğiniz Alışkanlıklarınız ....
Collapse
X
-
Vazgeçemediğiniz Alışkanlıklarınız ....
Benim sabah kalkar kalkmaz sıcak bir nescafe içmek vazgecemediğim güzel bir alışkanlığım, ya sizin alışkanlıklarınız ?
Etiketler: Yok
-
bence ne yönden bakıldığına bağlı..yani göreceli... pozitif anımda sana güzel alışkanlıklarımdan bahsedebilirm ama malesef şimdiki ruh halim tam tersine olumsuzluk dolu cvplar vermeye teşvik ediyor beni...kısaca bağlılıklarım diebilirm...
-
Orjinal yazı sahibi: phatalogyst View Postage of empires oynamak, sabahları kahvaltı sonrası türk kahvesi ve gece geç uyumak..
Leave a comment:
-
age of empires oynamak, sabahları kahvaltı sonrası türk kahvesi ve gece geç uyumak..
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: GülbenAminnnnn...inşAllah benimde olur.
Vazgeçemediğim alışkanlığım; her gün türk kahvesi için ardından çarpıntı ve anksiyete yaşamak..tanıdık geldi
)
Leave a comment:
-
hayır alıskanlık oldugunu dusundum sadece hasta oldugumu dusunmek yerıne
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: Pigettt View Posteve dünyaları sipariş edip yarım saat sonra hepsını kusmak en sevdigim alıskanlıgım sanırım 10 senedir beraberiz.. bir de içmek var ki kör olana kadar sarhos oluyorum bu da kendımı bildim bileli en sevdigim alıskanlıklarım arasında.
Leave a comment:
-
Guest repliedinternet kullanımı alışkanlık yaptı,dua etmeden duramam bunlar harici hiç alışkanlığım yok sanırım ama alışkanlığımın olmasını istediğim şeyler var Kur'an ve kitap okuma çünkü ilk emir ''ikra'' idi yani ''oku'' öyleyse okumada büyük sırlar vardır diye düşünüyorum.
Leave a comment:
-
eve dünyaları sipariş edip yarım saat sonra hepsını kusmak en sevdigim alıskanlıgım sanırım 10 senedir beraberiz.. bir de içmek var ki kör olana kadar sarhos oluyorum bu da kendımı bildim bileli en sevdigim alıskanlıklarım arasında.
Leave a comment:
-
radyo dinlemek,yalnız kalmak,uyumak
ahlaksız şeyler yazmayın yaaa pfff:/
Leave a comment:
Leave a comment: