ben tam olarak hastalığımın ne olduğunu anlayamadım
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
OKB'ler NEREDESİNİZ
Collapse
X
-
tam olarak çözdüğün zaman o hastalıktan kurtuluyorsun zaten...
ünlü matematik profesörü john nash öyle kurtulmuştu hastalığından...
kendini çözerek....bilinmeyeni denklem gibi bu psikolojik rahatsızlıklar...
bi anlasak....çok güzel olucak zaten...
:!: :roll:
-
çok dürüst ahlaklı bir insanım beş vakit namaz kılmıyorum ama allahın elini hep üstümde hissediyorum otuz yaşıma geldim kimseyi rahatsız etmedim kimsenin canını sıkmadım hiç kimse benim hakkımda yanlış birşey söylemez sakız çiğnemem çekirdek yemem kişiliğime çok dikkat ederim aklımdan geçen düşüncelere bile
Yorum
-
çekim yasası neye dikkat edersen istemediğin olumsuzluklar seni bulur. hep kafana gelen düşünceleri düşün onlardan kaçma yapmak istediklerinden, aklına gelenlerden kaçma hep düşün bakalım ne olacak, bu tür şeyler daha çok muhafazakar yapıdaki insanları rahatsız eden takıntılar, zaten inançsız insanın aklına allah gelmiyo zaten gelsede bi anlam ifade etmediği için takmıyo, dolayısıyla rahatsızlık olmuyo, sen sevmediğin bir kişinin devamlı aklına geldiğini hatırlyomusun, gelse bile küfür edersin bi müddet sonra alından çıkar, ama senin aklına sevdiğin bi değer geldiğinde o senin için değerliolduğu için kötü şeyler aklından geçmesi seni rahatsız ediyor takmasan aklından gider, üstünde durma
Yorum
-
teşekkürler 11 ay toplum içine çıkmadım ama hayat izole yaşanmaz dedim korkumun üstüne gittim saçma olduğunu biliyordum işe başladım 7 aydır çalışıyorum her gün yeni bir mücadele içinde geçti anksiyete sebepsiz bir korku yaşadım ama pes etmedim kendimi sınırlamam bir daha asla ne gerekiyorsa yapacağım
Yorum
Yorum