Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Anlandığından fazlası hayallerim

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Anlandığından fazlası hayallerim

Hayallerim diyorum... Elimde kalan tek şey. Ne için savaşabilirim ki bu dünyada?
    Bana zerre güvenmeyen insanlar, nefretini gizlemeye çalışanlar... Etrafımda sırtımı yaslıyayıp dinlenebileceğim kimsem yokken. Kelimenin tam anlamıyla, "kimsesiz"ken.

İşte bu yüzden inadımı da yanıma alıp hayallerimin peşinden koşuyorum; yüzsüzce! Ne arlanma ne de utanma yok bende. Ne kadar engel koyarsa koysunlar önüme, gene de "Peh, bu da ne ki?!" deyip devam ediyorum. 'Nereye kadar?'.., hiçbir fikrim yok.
    Olacağı kadar.
    Olamayacağını düşünmeyerek.

Elimden aldıkları her şeye hitaben bu koşuşum. Ne kadar da ayakkabı eskitmişim bu yolda. Tüm asfaltları çiğnemişimdir.
    Sorsanız "Çok cesur olduğundan" derler. Hah, ben mi? Cesaretten eser yok bende. Tüm nedeni, inadım. İnsanlara "Dur! Lanet olası, sanane artık dur!" diyebilseydim eğer, şu an böylesine hayallere yapışır mıydım? Şu kadarcık ya, şu kadarcık cesaret gösterebilseydim gözyaşı keselerimde bu kadar salgı birikir miydi sanıyorsunuz.

Hayallerim, tek gayem bu.
    Bakış açısı önemlidir.

Hayallerinin peşinden gitmeye devam et ,onlar olmadıgı surece bir hiçiz .
    Kim ne derse desin insan hayalleriyle var olur .

Benim de yıllardır hayallerim oldu ,onların peşinden koştum gerçekleştirmek için çok çaba sarfettim hemen hemen hepsini de elde ettim .Yeni hayaller yeni hedefler koydum önume .

Hayallerim benim yaşam ve mutluluk kaynagım ve kim ne derse desin her zaman da oyle olucak .Bu hayatta şunu ögrendim başkaları için degil ,kendini mutlu etmek için yaşayacaksın .
    ANCAK ANLATABİLDİGİNİZ KADAR , ANLAYABİLİRİM .

Yorum

Hayalin nedir ?
      Kafandaki her şeyi yapabilirsin.

Yorum

Hayal kurmak iyidir bakis acisi artisi saglar cepteym ondan i lerle yaziyom kbyin .a gerceklestirmek icin cabala ben yapicam.

Yorum

Elemanlar sana hayallerin neler diye soru sormuşlar.Verdiğin cevaplara bak.Tam bir hayal alemindesin bence.
          Orjinal yazı sahibi: Birazdahakoyusiyah
          Hayalleri soyu ve sonu yok. Biri biter, diğerini kurarsın yerine. :RpS_rolleyes:

Umarım, umuyorum, ummak istiyorum. Hayallerimin peşinden sonuna kadar koşmalıyım.

Hangilerini sayayım? Birçok hayalim var. Üstelik en uçuk kaçığından

Yorum

• This topic by Birazdahakoyusiyah has been deleted by Birazdahakoyusiyah

Orjinal yazı sahibi: HipHop-59 View Post
            Hayal kurmak iyidir bakis acisi artisi saglar cepteym ondan i lerle yaziyom kbyin .a gerceklestirmek icin cabala ben yapicam.
            Evet, umarım tüm hayallerin gerçekleşir. Parçalarını dinlemek isterim ^^

Orjinal yazı sahibi: dreamer8 View Post
            Elemanlar sana hayallerin neler diye soru sormuşlar.Verdiğin cevaplara bak.Tam bir hayal alemindesin bence.
            Yalnızca HipHop-59 sordu bu soruyu. Bende "Birçok hayalim var. Hangi birisini sayıyım" dedim. Sen benden daha fazla hayallere dalmış olacaksın ki, yazılanları bambaşka anlamışın
            Bakış açısı önemlidir.

Orjinal yazı sahibi: Birazdahakoyusiyah View Post
            Evet, umarım tüm hayallerin gerçekleşir. Parçalarını dinlemek isterim ^^

Yalnızca HipHop-59 sordu bu soruyu. Bende "Birçok hayalim var. Hangi birisini sayıyım" dedim. Sen benden daha fazla hayallere dalmış olacaksın ki, yazılanları bambaşka anlamışın
            Ben eleman değilim dreamer Eleman çaylak anlamına gelir

Yorum

hayalim yok. beklentim yok. cok guzel. tavsiye ederim.

Yorum

Hayallerim var benimde.Hayatta tek becerebildiğim şey.Adı üstünde hayal olduğu için gerçekleşmeyeceğini biliyorum.Ama bu canımı yakmıyor.

Yorum

Hayaller beni mutlu ediyor ..mutsuz olduğumda beni gerçek dünyadan çekip çikariyor.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: schrödingerinkedisi View Post
                    hayalim yok. beklentim yok. cok guzel. tavsiye ederim.
                    Dünyaya yalnızca bir kez geliyorsun. Her ne kadar en kötü şeyler senin başındaymış gibi hissetsen de, öyle değil. Senden daha kötü durumda olanlar olduğu gibi yaşamaya değer pekçok güzellikte varken; bomboş yaşamanın anlamı ne dostum?

Orjinal yazı sahibi: cerosum View Post
                    Hayallerim var benimde.Hayatta tek becerebildiğim şey.Adı üstünde hayal olduğu için gerçekleşmeyeceğini biliyorum.Ama bu canımı yakmıyor.
                    "Öf çok yorgunum yapamıycam" demeye gelmeyen bir hayat yaşıyoruz. Gerçekten istiyorsan eğer yapacaksın

Orjinal yazı sahibi: panik View Post
                    Hayaller beni mutlu ediyor ..mutsuz olduğumda beni gerçek dünyadan çekip çikariyor.
                    İşte, tam anlamıyla bu. Aynen.

Orjinal yazı sahibi: cevizli sucuk
                    hayal mi? hayal diyince olmayacak şeyler geliyor aklıma....
                    benim amaçlarım var.
                    Rengarenk imzana yakışmıyor bu. Hayal kurarsın ve gerçekleştirmeyi "amaç" edinirsin.
                    Bakış açısı önemlidir.

Hayal kurmak çok güzeldi bir zamanlar benim içinde,belki hala vardır üç beş hayalim,bilmiyorum..ama ben artık hayal kurmaktan korkuyorum,çünkü ne hayal ettiysem hepsi yıkıldı birer birer..hayat bana hayal kurmamayı,gerçeklerin hayallerden çok farklı oldugunu gösterdi..düşündüm de uzun zamandır hayal kurmuyormuşum cidden..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Palyaco View Post
                      Hayal kurmak çok güzeldi bir zamanlar benim içinde,belki hala vardır üç beş hayalim,bilmiyorum..ama ben artık hayal kurmaktan korkuyorum,çünkü ne hayal ettiysem hepsi yıkıldı birer birer..hayat bana hayal kurmamayı,gerçeklerin hayallerden çok farklı oldugunu gösterdi..düşündüm de uzun zamandır hayal kurmuyormuşum cidden..
                      Hayal kurmayan bir insan, gerçek anlamda yaşamaz. Yaşayamaz. Beyninin en ücra köşelerini çalıştırmalısın. Fiziksel güçten fazlasıdır hayallerin gücü

Orjinal yazı sahibi: cevizli sucuk
                      hayalci bir yapım var kabul.....ama amaçlarımı hayallerimden çok severim.
                      Böyle demen daha uygun, evet ^^
                      Bakış açısı önemlidir.
                    İşleniyor...
                    X