.......................
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
kola içtikten sonra ilaç
Collapse
X
-
kola içtikten sonra ilaç
Last edited by dertli biri; 22-05-2021, 02:25 PM.''bilirim, gidenlerle ölünmez ama kalanlarla da yaşanmıyor''18.12.2012 - 2015©
Etiketler: Yok
-
kolanın zararı olucağını sanmam ama düşünüyosan meyve suyu falan varsa onla birlikte iç yada suyla fark etmez bence nasıl ilaçlar etki göstermeye başladımıHayatta yapabileceğiniz en büyük hata,
sürekli bir hata daha yapacağımız KORKUSUDUR!
Hayat budur.Onu hissedin , onu yaşayın ve ondan hoşnut kalın .
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: dertli biriuyku sorununu hallettim sayılır aslında pozitifim bu aralar ama öz güvenim yok hala... yani toplum içindeki sıkıntılarım devam ediyor ama arkadaş çevremde sorunum yok.Hayatta yapabileceğiniz en büyük hata,
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: dertli birivalla titreme geldi bir an öyle bir acı hissettim ki sanki 20 tane ilaç içtim midemde yanma hissi oluştu ama sonra birden azaldı ve bitti... eğer daha da fenalaşırsam haberlerde beni görürsünüz...Hayatta yapabileceğiniz en büyük hata,
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: dertli birimidenize büyük zarar cidden
bir anda olup geçti mide bulantısı ve yoğun titreme bu arada şuan şu azı dişlerimizin olduğu yer var ya tam yanağımızın orası biraz orası ağrıyor başka bir şey yok.Hayatta yapabileceğiniz en büyük hata,
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: dertli birikusma fobisi denilen hastalık da olabilir. midem zayıftır aslında. ama kusmamak için de elimden geleni yaparım her zaman tuhaf bir durum...Hayatta yapabileceğiniz en büyük hata,
Yorum
Yorum