Duyuru

Collapse
No announcement yet.

bu ilaçları nasıl almalıyım ??

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• bu ilaçları nasıl almalıyım ??

............
    Last edited by dertli biri; 22-05-2021, 02:24 PM.
    ''bilirim, gidenlerle ölünmez ama kalanlarla da yaşanmıyor''
    18.12.2012 - 2015
    ©

5 tane ilaç geçmiş olsun iyileşiyim derken daha kötü olma birde doktora sorman daha iyi olur burdakiler yorum olur
    Hayatta yapabileceğiniz en büyük hata,
    sürekli bir hata daha yapacağımız KORKUSUDUR!

Hayat budur.Onu hissedin , onu yaşayın ve ondan hoşnut kalın .

Yorum

Farenjit olduğumda ben antidepresanları kesmiştim etkileşim olmasın diye.Sadece farenjit ilaçlarını kullanmıştım.Farenjit geçincede tekrar antidepresanları rayına koyarak içmeye devam ettim.8 Tane ilaç bünyeye yazık edersin hepsini içersen.Böbreklerinde bir tahammül sınırı var.Zorlama fazla.Daha yaşın genç.İleride başına iş açarsın.

Yorum

dertli dostum geçmiş olsun genç yaşında çok zor şeyler yaşıyosun ALLAH yardımcın olsun en kısa sürede iyileşirsin inş.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dertli biri
          sağ olun umarım herkes sağlığına kavuşur ... gene gece oldu ve yine o yatağa yatacağım sonra saatin tik tak seslerini dinleyeceğim huzursuzca... atarax'ı da içmediğimden uyuyamayacağım, mide bulantısı da gelirse bittim demektir.. nasıl bir eziyet anlamadım... böbreklerim yoruldu, midem yoruldu bütün organlarım yoruldu..
          hastalık çok zor dertli benim de yakınım rahatsızdı hem bizim için hem onun çok zordu ALLAH bütün hastalara şifa versin

Yorum

mide bulantısını çok iyi bilirim, sabahlara kadar yatakta sağa sola dönemem. sırt üstü tavana bakarak yatarım, arada bir artınca bacaklarımı bükerim hareketlerim çok yavaştır, hareketsiz kalırım, soğuk terler dökerim... güneş doğsun diye çırpınırım, özellikle gece olunca içime huzursuzluk düşüyor gündüz hastalık filan kafama fazla takmıyorum ama gece insan çok kötü oluyor hele uyuyamıyorsa... hava biraz aydınlandıysa hemen kalkarım soda açarım içtikten sonra pozitif olmaya çalışırım, ama o gecelerde yaşadığım acılar içimi huzursuz eder. çok kötü cidden çok kötü
            geceleri hastalıklar daha çok nükseder derler doğru bir söz

Yorum

çok doğru. son çarem olan Gaviscon mide ilacımı da aldım.. Aslında 3 tane ilaç alınca hiç antidepresan almadığım halde uykum geldi gibi... Zaten dün gece hiç uyumadım anlattığım gibi mide bulantısı yüzünden, umarım bu gece uyku uyurum. Sabahtan beri hastanede koşuşturma içindeydim yoruldum ama uyuyamıyorum orası kötü işte...
              uyu saat geç olmaya başladı fazla geç yatmamaya bak

Yorum

kusma fobisi denilen hastalık var bende sanırım... internette bir süre araştırdım, midem ne kadar bulansa da içimdekileri çıkarmamak için elimden geleni yapıyorum başkası olsa çıkarır biter, benim için öyle olmuyor... çok zor bir şey uyumayı denerim sağolun...
                kusmanla çokmu tehlikeli oluyo nefes boruna kaçması tuhaf geldi bana doktora falan sordunmu hiç

Yorum

İşleniyor...
                X