Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Vee Erasmus çıkarrr

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Vee Erasmus çıkarrr

Arkadaşlar Polonyaya erasmusum çıktı,erasmusun ne olduğunu bilmeyenler netten ufak bir araştırmayla öğrenebilirler. Ama gidip gitmemekte kararsızım,siz ne düşünüyorsunuz ?
    Beni bir gün unutacaksan, bir gün bırakıp gideceksen, boşuna yorma derdi; boş yere mağaramdan çıkarma beni. Alışkanlıklarımı özellikle yalnızlığa alışkanlığımı kaybettirme boşuna. Tedirgin etme beni. Bu sefer geride bir şey bırakmadım. Tasımı tarağımı topladım geldim. Neyim var neyim yoksa ortaya döktüm. Beni bırakırsan sudan çıkmış balığa dönerim.

Git bence değerlendir ...
    GİDENE DUR DEMEM ....

Yorum

Hayirli olsun @olric bnde suan erasmuslayim kesin tavsiye ederim , degerlendir polonya kis doneminde geliceksin galiba ,ben Prag dayim emin ol Polonya burdan daha soguk kisin eksi 30 bulabiliyor ondan dikkatli ol

Yorum

Bu sene bir arkadaşım gitti polonya'ya erasmus ile. Şuan oldukça memnun. Ama sosyal fobin falan varsa biraz zor olabilir...

Yaşam ard arda gelen mevsimlerden oluşur.
        Her insan mükemmel yazların ihtişamına ulaşmak için
        birkaç şiddetli kışa katlanmak zorundadır.
        Ve unutmamak gerekir ki, kışlar asla kalıcı değildir

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bymhrrm View Post
          Hayirli olsun @olric bnde suan erasmuslayim kesin tavsiye ederim , degerlendir polonya kis doneminde geliceksin galiba ,ben Prag dayim emin ol Polonya burdan daha soguk kisin eksi 30 bulabiliyor ondan dikkatli ol

Dostum hala bir itiraz hakkım olabilir,ben baharda geleceğim de Çek cumhuriyetini istiyordum ben ama yazmadığım Polonya çıktı,hangi ülkeyi tavsiye edersin. Pragda değil okul ama Ceskede. Polonyada da Radom diye bir kentte.
          Beni bir gün unutacaksan, bir gün bırakıp gideceksen, boşuna yorma derdi; boş yere mağaramdan çıkarma beni. Alışkanlıklarımı özellikle yalnızlığa alışkanlığımı kaybettirme boşuna. Tedirgin etme beni. Bu sefer geride bir şey bırakmadım. Tasımı tarağımı topladım geldim. Neyim var neyim yoksa ortaya döktüm. Beni bırakırsan sudan çıkmış balığa dönerim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dertli biri
            Polonya mı hayırlı olsun orada çok çok çok mutlu olacaksınız. (bir tanıdık da zamanında oradaydı )

Hatun yönünden iyi fırsatlar varmış Öyle diyorlar.

Yorum

İşleniyor...
            X