Duyuru

Collapse
No announcement yet.

cipram kullananlar yardım !!!!!

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• cipram kullananlar yardım !!!!!

bugun doktora gittim sürekli gergin tedirgin ve korkulu oldugumu söyledim......takip edildiğini vs düşünüyomusun yada tv den sana gizli mesaj geldiğini gibi sorular sordu hayır dedim ............yaygın aksiyete ve depresyon dedi.......cipram ve 0.5 mg xanax verdi.......bu cipramı kullanan arkadaşlar etki ve yanetkilerininden bahsedebilir mi ? bu arada doktora prozac kullandıgımı söyledim procazın depresyonda etkili bir ilaç oldugunu söyleyerek cipram verdi.........

yarım cipram içtim uçuyorum walla.......

Yorum

bu ilaç fena fena........

Yorum

bu kadar çabuk etkilemez ki. plasebo etkisi yapmış olmasın?
        antidepresanların maksimum etkisi düzenli kullanımda haftalar sonra hissedilir.
        xanax almış olmayasın? xanax çabuk etkiler.

Yorum

Cipram ve muadillerini 7 yıl kullandım. Bu ilacı sağlık ocağındanda yazdırabilirsin.
          İlaç depresyon ve anksiyete için çok kullanılan ilaç çeşitlerindendir.
          Birde cipralex vardır bu cipramın yan etkisi az ve etkisi çok olan bir ilaçtır.
          Yan etkisi çok uyutmasıdır.
          Xanaxın etkilerini biliyorsundur, kısa süreli anksiyete gidericidir.
          Geçmiş olsun logines, bana konulan ilk teşhisin aynısı, şimdi konulan teşhisin yanında seninki çok hafif kalıyor.
          Eğer ilaç birkaç ay iyi gelirse ömür boyu bu ilacı bırakma ben bıraktım aptallık ettim.

Yorum

merhaba arkadaşlar 1 haftadır bu cipramı kullanıyorum aşırı iştahsızlık midebulantısı uykusuzluk yaptı ben anskiyete gibi hastalıkların depresanlarla tedavi edilemeyeceğini anksiyeteyi artıracağını düşünüyordum doktorlar benle aynı fikirde değil direk depresanlarla mudahele ediyolar bu tip hastalıklara,,,,,,herneyse ben bu ilacı doktorun tavsiyesi üzerine bırakmıycam gün içinde faydasınıda görmüyorum değil etkili bir ilaç oldugu kesin.......

Yorum

Bende cipram kullanıyorum bendeki tek yan etkisi aşırı derecede uykusuzluk yaptı

Yorum

Genelde cipralex tarzi ilaclar uykusuzluk yapmamasi icin sabah 7-8 gibi alinir aksam 22-23te inanilmaz uykunuz gelir diye biliyorum

Yorum

İşleniyor...
                X