bir kız var sevdiğim. o da bunu biliyor. en başta herşey karşılıklıydı. sonra ben ona güven ve sevgi verdikçi o uzaklaşmaya başladı. şu an bir ilişkiyi kaldıracak durumda değilim dedi. bizde bir süre görüşmedik (2 ay kaar). sonra onu aramasıyla tekrar görüşmeye başladık. fakat yine aynı şeyleri söylemey başladı. beni çok sevdiğini, evleneceği kişi olduğumu söylüyor fakat yine halen zaman istiyor, sık sık görüşmekten rahatsız oluyor. ben de mektup atıyorum kensine. (farklı şehirlerdeyiz şu an).benim kendisini beklediğimin ve ondan vazgeçemeyeceğimin farkında. hemen teslim olan, esrarengiz ve çekici olmayan bir tablo mu çiziyorum. anlamıyorum. ailesinde de beni herkes tanıyor ve onay veriyor bana. ve istesem şu an başka kızlarla çok kolay birlite olabilecek biriyim. ama illa da o diyorum. fakat anlayamıyorum. ne sevdiği belli ne sevmediği.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
anlayamıyorum!!!!!!!!
Collapse
X
-
Ayrı şehirlerde olmak bu çok zor.
Gelgit şeklinde olması seni daha çok yıpratıcaktır bence karşılıklı bir araya gelip sorun neyse konuşmasını istemelisin.
Bir ilişkiyi kaldıramayan insan evliliği nasıl kaldırabilir bir an önce sorun neyse tespit etmeli ve çözüm yoluna gitmelisiniz.
Eğer bu konuda diretirse bence gitmesine izin verin çünkü böyle gelgitlerle eninde sonunda sizi birgün yarı yolda bırakır.
Kız arkadaşınızın yaptığı yüzleşmekten kaçmak fakat nereye kadar.
Herşeyden önce kendi adınıza durumu düzeltmek adına ilişkinizi beraberce gözden geçirmelisiniz.
Söylediklerim sadece öneri karar sizin tabii.
Yorum
Yorum